- 16 Mart 2025
- 907
- 1.857
- 28
- 38
Bende aşırı terliyorum. Gece süt saĝmaya kalkınca komple değiştiriyorum uzerimi. Yastığım bile sırılsıklam oluyor. Lohusalıktan diye düşündüm. Normaldir herhalde.Kızlar hamilelikte inanılmaz bir sıcak basması yaşıyordum. Geceleri su içinde uyanıyordum. Doğumdan sonra düzelir diyordum ama şu an hâlâ öyleyim. Bildiğiniz üstüme bardakla su dökülmüş gibi uyanıyorum. Bu normal midir acaba?
İnşallah canımYaa canım benim ya, kıyamamçok ağladım bu mesajına. Dualarım bebeğine inşallah annesine kavuşur bi an önce dilerim her bebek annesinin koynunda olur
aldım ama kullanılır mı bilmiyorumEmzirme yastığı alan var mı kızlar? Baktım ama sanki sönük gibi görünüyorlar böyle dolgusu iyi alıp memnun kaldığınız bir şey varsa beni linkleyin lütfen
yaa nazar mı değdi noldu ki ishal falan bişi mi yaşadın neden olabilir senceama zaten öndeydi canını sıkma bi de son birkaç hafta zaten almıyolarmış pek
Evet yakın zamanda arkadaşım spinal anestezi ile doğum yaptı ki genel anestezi ile de 2 doğum yapmıştı ama spinal ile çok rahat olduğunu iğnenin de acısını bile hissetmediğini söylediKızlar bir arkadaşım var, artık arkadaşım olur mu bilmiyorum. Bacağından ameliyat oldu bugün spinal anestezi ile olmuş. Benim de spinal anestezi olacağımı biliyor ve o kadar korkutucu şeyler söyledi ki şöyle acıyor böyle acıyor. Yani doğumuma az kalmışken beni korkutmaya çalışması çok sinirimi bozdu. Bir daha görüşeceğimi sanmıyorum. Burada sezaryen olan herkes iğneyi hissetmediğini söylemişti. Size güveniyorum kızlar
ben geceden beri ölcem kalçam ve lim arasında kalçamın içine kramp girmiş sanırsm sabah iyidim yine kötü oldumKızlar sizinde bel ve bel aşşanızds ağrı oluyormu özellikle yürürken falan çok rahatsız eden bi ağrı
20 güne yaklaşık böyleyim , ama benimki zorlamadan dolayı . Dr parol iç dedi geçen gün 4 tane içtim bazen bağırtıyor bazen iyiben geceden beri ölcem kalçam ve lim arasında kalçamın içine kramp girmiş sanırsm sabah iyidim yine kötü oldumbel ve kalçamdan yürüyemiyorum resmen
benimde bağırtır derecede oturunca sorun yok ama hareket edince çok fena20 güne yaklaşık böyleyim , ama benimki zorlamadan dolayı . Dr parol iç dedi geçen gün 4 tane içtim bazen bağırtıyor bazen iyi
Ezilmiş gibi son 2 gündür de . Yürümem yavaşladı iyice
Memeye değişik şekillerde koymak için lazım bencealdım ama kullanılır mı bilmiyorum
İlk birkaç gün biberon verilmiyor. Hastanede küçük kadeh dedikleri kapla içirmişlerdi sonrasında evde Kaşık biberonla verdik. Siz de kaşık biberon koyabilirsiniz ben öyle yaptım. 1 hafta sonra biberon verdik ama verilmesi önerilmiyordu alışmaması için. Emzik de koydum çantama ancak hatırladığım kadarıyla 1 ay sonra emziğe başlamıştımkızlar hastaneye biberon ve emzik alalım mı sizce
doğru ya ben de o süt kaşığı mı ne deniyodu unuttum ondan almıştım onu koyarımİlk birkaç gün biberon verilmiyor. Hastanede küçük kadeh dedikleri kapla içirmişlerdi sonrasında evde Kaşık biberonla verdik. Siz de kaşık biberon koyabilirsiniz ben öyle yaptım. 1 hafta sonra biberon verdik ama verilmesi önerilmiyordu alışmaması için. Emzik de koydum çantama ancak hatırladığım kadarıyla 1 ay sonra emziğe başlamıştım
küçük dediği de 2900 yani neresi küçük kızgerçekten bilmiorum sevinmiştim doğum tarihi verecek diye vermedi. bu şekilde küçük kalırsa normal den€riz dedi 37. haftamda çağırdıama birden bire böle olmasına üzüldüm. diyet mi yaptın dedi doktor sorun değil dedi sonra da moral olsun die mi gerçek olarak mı söyledi bilmiyorum ama büyümesin zaten şişmesi işimize gelmez dedi. 31 ekimde gidicem 37+0 da
34+0 2900 diye hatırlıyorumkızlar selam, tam 34 haftalıkken bebişleriniz kaç kiloydu hatırlıyor musunuz? bize 2200 gram demişti doktor ama az mı bilemedim.
32. haftada çalışabilir raporu almıştım hala çalışıyorum hatta 2 haftam daha var ama inanılmaz zorlanıyorum artık. 1 hafta erken izne ayrılsam artık istirahat etsem o da etkiler diye düşünüyorum bebeğin gelişimini kilosunu :/
32de 1900 kusur bebegin kilosu. 34.haftada da 2200-2400 normal gibikızlar selam, tam 34 haftalıkken bebişleriniz kaç kiloydu hatırlıyor musunuz? bize 2200 gram demişti doktor ama az mı bilemedim.
32. haftada çalışabilir raporu almıştım hala çalışıyorum hatta 2 haftam daha var ama inanılmaz zorlanıyorum artık. 1 hafta erken izne ayrılsam artık istirahat etsem o da etkiler diye düşünüyorum bebeğin gelişimini kilosunu :/
bayağı fark var o zaman aramızda34+0 2900 diye hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?