Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216
Ben de 37deyim resmen uyuyamadım inanılmaz can yakıyor ağırlaştıkça… son zamanlara doğru dönen de vardır ama ben tarihi belirledim bile 33ten beri breech çünkü
Son ana kadar dönenler oluyormus, suan herhangi bi erken doğum riskim olmadığı için 39. Haftaya sezeryan randevusu verelim dediler bana.. yani kasımın ilk haftasından bir tarihi belirleyeceğiz ve bu çarşamba bildireceğiz.. hayırlısı olsun ama evet ağırlaştıkça çok ağrılı sürekli tuvalete gidiyorum

Mantıklı aslında bu 2 hafta içinde dönedebilir o durumda yine normal doğum tercih edebilirsin istersen dönmesi için egzersizler var sanırım o güne kadar denersin. Evet ben de sürekli tuvaletteyim ve bazen aşağıdan fırlayacak zannediyorum

bebisi olan anneler, tecrübeli anneler. Depend kaç tane almalıyım?

yok canım karnımın diğer yerleri yumuşak ben de dikkat ettim pazartesi zaten kontrol var sancı çıkmaz diye düşünüyorum yine

kızlar ya kusmam geri geldi artık göbeğim kocaman acıyo çok zorlanıyorum doktoruma vitaminleri bırakabilir miyim diye sorucam son güne kadar kullanmak zorunda mıyız acaba

Herkese selam arkadaşlar kaldığım yerden okuyayım dedim gözlerim açılmıyor gece 3 te göğüslerimi sağıp mama desteği vereceğim 2 saatte bir beslenme şeklinde ilerliyoruz kaka kaç kere yaptı çiş kaç defa yaptı onları sayıyoruz ben iyiyim çok şükür soran tebrik eden herkese çok teşekkür ederim uyku düzenini aylarlamam lazım yarın öğleden sonra sanırım çıkış verilecek eve geçeceğiz şimdilik sarılık kan şekeri yüksekliği düşüklüğü yokmuş dün ölçüldügunde 100 gr vermişti dr normal dedi bakalım bugün kaç vermiş olacak size süreç ile ilgili tek tavsiyem uyuyun valla heryerde uyuyun

Ben yaptığımda bebek 2100 gramdı şu an nasıl olur bir fikrim yok ama secde hareketi yaptım bol bol bir de glute bridge yaptım. Sizin haftalarda buz uygulamanın da etkisi olabileceğini okumuştum. Bir de rebozo şalı ile yapılan bir iki hareket var yazarsanız çıkar zaten.
Yan dönmesi de tabii ki problem hatta breech bebeği doğuran oluyormuş ama transvers olunca mümkün değil direkt sezaryen dediler hiç istemediğim bir şey sezaryen de of of yani

Kizlar boyun bolgesinde minik minik et benleri cikan oldu mu ? Doktorum hamilelikte olur dedi, dogumdan sonra kendiliginden gecer mi acaba ilk gebeligimde olmamisti
Günaydınn boyun göğüs çevresi benim de çok çıktı ama geçiyor dedi benim çevremdekiler

Kızlar bu tansiyona kızım ve ben artık çok zor dayanıyoruz. 2 gündür düşüremiyorlar tansiyonu. Kan sulandırıcı iğne yapılıyor. Tansiyon ilacı 10 doz oldu. 4x2 şekilde. Bir de 2 tane nidicard. (Bu ilaç zaten beni maf ediyor baş ağrısından. Ama tek onunla biraz düşüyor tansiyon.) sizden dua istiyorum. En azından 1 hafta daha dayanabiliriz inşallah dua edin lütfen.

desene aynıyız seninle :/ ben de gerçekten Vajinal doğuma çok hazırlamıştım kendimi hem fiziksel hem de psikolojik olarak ama napalım artık..

desene aynıyız seninle :/ ben de gerçekten Vajinal doğuma çok hazırlamıştım kendimi hem fiziksel hem de psikolojik olarak ama napalım artık..
Canım sen Almanya'da mıydın? Eger öyleyse Hangi ıslak mendili alacaksın ve hastane cantasına detaylı bebek kıyafetleri koyacak mısın?

Canım Almanya’da değilim, Macaristan’dayım Pampersın harmony protect care wet wipes ürünü vardı onu aldım bi 5-6 tane. Ama önerilere göre baksa marka da alacağım direkt düz “water wipes” yazanlar varmış.
Hastane çantasını da normal Türkiye’dekiler nasıl hazırlıyorsa öyle hazırladım ben, dün hastane değiştirmem gerekti yeni hastanede bir şeyler verdikleri yazıyordu, Sadece fotoğraf çekimi ve eve çıkış kıyafeti için takım getirin demişler .. ama ben ne olur ne olmaz koydum yani. Muhtemelen fazla gelecek . (Annemler falan detaylı hastane çıkışı almıştı 1-2 tane o yüzden direkt onları koydum ben) not : eğer devlet hastanesinde doğum yapsaydım burada odalarda tuvalet kağıdı bile olmuyor ona göre getirebilirdim, Almanya’da nasıl bilemiyorum.

Canım benim Rabbim sana da kızına da dayanma gücü versin şuan 35. Haftada mısın tansiyon önemli ya doktor neden bu kadar diretiyor beklesin diye

Sağlıkla doğsunlar da inşallah
Ama şunu anladım keşke kendimi sezaryen fikrine de hazırlasaymışım şu an sanki ameliyat dünyanın sonu gibi geliyo hiç hazır değilim

Dün artık 3 gün süren baş ağrısından ağlama krizine girdim. Dayanamıyorum diye. 3 tane parol içtim. Geçmedi. Doktor son zamanların çok ağrı kesici alma bebek için dedi.
Bir hafta 1 yıl gibi uzun geliyor. Allahım kimseye vermesin bu hastalığı. İlaçlar bende tansiyonu biraz düşürse nabzı fırlatıyor. Dün 155 lerdeydi.
Bugünümüze şükür yinede sabrımızın sonu sağlıkla bebeklerimize kavuşmak olsun arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…