Son ana kadar dönenler oluyormus, suan herhangi bi erken doğum riskim olmadığı için 39. Haftaya sezeryan randevusu verelim dediler bana.. yani kasımın ilk haftasından bir tarihi belirleyeceğiz ve bu çarşamba bildireceğiz.. hayırlısı olsun ama evet ağırlaştıkça çok ağrılıBen de 37deyim resmen uyuyamadım inanılmaz can yakıyor ağırlaştıkça… son zamanlara doğru dönen de vardır ama ben tarihi belirledim bile 33ten beri breech çünkü
Mantıklı aslında bu 2 hafta içinde dönedebilir o durumda yine normal doğum tercih edebilirsin istersenSon ana kadar dönenler oluyormus, suan herhangi bi erken doğum riskim olmadığı için 39. Haftaya sezeryan randevusu verelim dediler bana.. yani kasımın ilk haftasından bir tarihi belirleyeceğiz ve bu çarşamba bildireceğiz.. hayırlısı olsun ama evet ağırlaştıkça çok ağrılısürekli tuvalete gidiyorum
yok canım karnımın diğer yerleri yumuşak ben de dikkat ettim pazartesi zaten kontrol var sancı çıkmaz diye düşünüyorum yineCanım o sancı olabilir mi? Öyle yaptığında karnını kontrol et her tarafı mı sert yoksa bebeğin olduğu taraf mı sadece sert, ben bazı sancıları gerinme gibi hissediyorum nst ye gire çıka anladım, mesela bazen kaburgamı iktiriyor dediklerim de sancı çıktı... Eğer 30 sn gibi sürüyorsa ve tüm karın sertleşiyorsa o sırada sancı da olabilir.. Aynı gerinme gibi hissettiriyor bunu yeni farkettim nstde
Sleppy aldım ben izotenik suluKizlar şu içeriği %99 su olan mendiller var ya bebek altını almak için onu alan varsa hangi marka ne aldınız?
Anladım çok teşekkür ederimm cevap verdiğin için birazda olsa içime su serptin Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahOkuduğuma göre karın düşmesi doğuma bir ay kala da birkaç gün kala da olabiliyormuş. Acil doğum göstergesi değil buna göre. Rahat olmakta fayda var.
Ben yaptığımda bebek 2100 gramdı şu an nasıl olur bir fikrim yok ama secde hareketi yaptım bol bol bir de glute bridge yaptım. Sizin haftalarda buz uygulamanın da etkisi olabileceğini okumuştum. Bir de rebozo şalı ile yapılan bir iki hareket var yazarsanız çıkar zaten.Aa öyle mi ? Neler yaptınız ? Bazı egzersizler görüyorum YouTube da falan, yapıyorum ama bebek 3 kilo :) 37. hafta , bilemedim döner mi.. keşke dönse . Yan dönmesi Vajinal doğum açısından problem mi ? Bilmediğimden soruyorum
Gözün aydın canım kusura bakma geç yazdım Allah analı babalı sağlıkla büyütsünkizlar bende ciktim ameliyyatdan iyim biraz agrim var karnimda ameliyat guzel gecti oglumda iyi. darisi sizlere insallah
benim olduKizlar boyun bolgesinde minik minik et benleri cikan oldu mu ? Doktorum hamilelikte olur dedi, dogumdan sonra kendiliginden gecer mi acaba ilk gebeligimde olmamisti
Water wipes aldım canım çokta memnun kaldım bebeğimin popişi hiç kızarmıyorKizlar şu içeriği %99 su olan mendiller var ya bebek altını almak için onu alan varsa hangi marka ne aldınız?
Günaydınn boyun göğüs çevresi benim de çok çıktı ama geçiyor dedi benim çevremdekilerKizlar boyun bolgesinde minik minik et benleri cikan oldu mu ? Doktorum hamilelikte olur dedi, dogumdan sonra kendiliginden gecer mi acaba ilk gebeligimde olmamisti
desene aynıyız seninle :/ ben de gerçekten Vajinal doğuma çok hazırlamıştım kendimi hem fiziksel hem de psikolojik olarak ama napalım artık..Ben yaptığımda bebek 2100 gramdı şu an nasıl olur bir fikrim yok ama secde hareketi yaptım bol bol bir de glute bridge yaptım. Sizin haftalarda buz uygulamanın da etkisi olabileceğini okumuştum. Bir de rebozo şalı ile yapılan bir iki hareket var yazarsanız çıkar zaten.
Yan dönmesi de tabii ki problem hatta breech bebeği doğuran oluyormuş ama transvers olunca mümkün değil direkt sezaryen dediler hiç istemediğim bir şey sezaryen deof of yani
Canım sen Almanya'da mıydın? Eger öyleyse Hangi ıslak mendili alacaksın ve hastane cantasına detaylı bebek kıyafetleri koyacak mısın?desene aynıyız seninle :/ ben de gerçekten Vajinal doğuma çok hazırlamıştım kendimi hem fiziksel hem de psikolojik olarak ama napalım artık..
Canım benim Rabbim sana da kızına da dayanma gücü versin şuan 35. Haftada mısın tansiyon önemli ya doktor neden bu kadar diretiyor beklesin diyeKızlar bu tansiyona kızım ve ben artık çok zor dayanıyoruz. 2 gündür düşüremiyorlar tansiyonu. Kan sulandırıcı iğne yapılıyor. Tansiyon ilacı 10 doz oldu. 4x2 şekilde. Bir de 2 tane nidicard. (Bu ilaç zaten beni maf ediyor baş ağrısından. Ama tek onunla biraz düşüyor tansiyon.) sizden dua istiyorum. En azından 1 hafta daha dayanabiliriz inşallah dua edin lütfen.
Sağlıkla doğsunlar da inşallahdesene aynıyız seninle :/ ben de gerçekten Vajinal doğuma çok hazırlamıştım kendimi hem fiziksel hem de psikolojik olarak ama napalım artık..
Kızlar bu tansiyona kızım ve ben artık çok zor dayanıyoruz. 2 gündür düşüremiyorlar tansiyonu. Kan sulandırıcı iğne yapılıyor. Tansiyon ilacı 10 doz oldu. 4x2 şekilde. Bir de 2 tane nidicard. (Bu ilaç zaten beni maf ediyor baş ağrısından. Ama tek onunla biraz düşüyor tansiyon.) sizden dua istiyorum. En azından 1 hafta daha dayanabiliriz inşallah dua edin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?