- 10 Ocak 2024
- 984
- 1.047
- 33
Bende lohusayken aşırı terleyerek uyanıyordum bi sürede devam etmişti maaşesef sanırım normal şimdi yine başladı terleyerek uyanmalarım. Bu süreçte dikkat etmek lazım hemen duş alıp kuru kıyafet giymeli yoksa hasta olabilirsin havalarda serinKızlar hamilelikte inanılmaz bir sıcak basması yaşıyordum. Geceleri su içinde uyanıyordum. Doğumdan sonra düzelir diyordum ama şu an hâlâ öyleyim. Bildiğiniz üstüme bardakla su dökülmüş gibi uyanıyorum. Bu normal midir acaba?
yok daha cikmadik. oglumda da olmustu tutmuyordu cok zorlandim o yuzden korkuyorumFarklı pozisyonlar da emzirmeyi dene kuzum bebek hemşiresi gösterir pozisyonları çıktınız mı hastaneden
denerim canim insallah ise yarar uyansin simdi uyuyorGöğsünün ucunu üst dudağına dokundurup ağzını tam açmasını bekle, göğsünün bütün kahverengi kısmını ağzına aldığı zaman emmeye başlar, 2 3 kez çekip durur çenesini gıdıkla emmeye devam eder. Bunlar olmazsa ayak tabanına hafif sert vurup ağlayınca memeni tuttur.
Doğru diyorsun canım. Üşütmemek lazım. Sen de kendine dikkat et. Hamileyken hastalık çekmek daha zor.Bende lohusayken aşırı terleyerek uyanıyordum bi sürede devam etmişti maaşesef sanırım normal şimdi yine başladı terleyerek uyanmalarım. Bu süreçte dikkat etmek lazım hemen duş alıp kuru kıyafet giymeli yoksa hasta olabilirsin havalarda serin
büyük paket cips yedim ondan olduDoktoruna söyle Lansor tarzı bi ilaç yazsın, hayat kalitem arttı kullandığımdan beri çok ciddiyim
yaa nazar mı değdi noldu ki ishal falan bişi mi yaşadın neden olabilir senceselam kızlar dün kontolüm vardı. bebiş bu hafta sadece 18 gram almış görünüorgeçen hafta 2900 gramdı bu hafta 2918 gram yine haftasına göre önde ama sürkli haftalık 250-260 gr alan bebeğim bu hafta hiç almamış. emin olmak içinfarklı bir hastane gittik ordada anı bebek kilo almamış gibi. kendi doktorum sorun yok zaten kılo almasın daha fazla şişmesini istemiyoruz dedi ama ben yinede üzüldüm tabi bir sorun mu oldu die. bide servikal uzunlık geçen hafta 45 mm idi bu hafta 37 mm ölçüldü ama hala güvenli değer dedi doktor. doğum şekli ve zamanı hakkında yine bişe demedi 2 hafta sonrasına çağırdı tam 37 de.
ben de soğuk olmasına rağmen tişörtle uyuyorum bi uyanıyorum su gibiyim doğumdan sonra da devam ediyo demek ki uzun süre hatta terinin kokusu değişen bile varmışKızlar hamilelikte inanılmaz bir sıcak basması yaşıyordum. Geceleri su içinde uyanıyordum. Doğumdan sonra düzelir diyordum ama şu an hâlâ öyleyim. Bildiğiniz üstüme bardakla su dökülmüş gibi uyanıyorum. Bu normal midir acaba?
Biz philips 1000 ac1711/10 Air prifier hava temizleyici aldık. Bir aydır kullanıyorum. Memnunum. Bebek için gerekli herşeyi philips aldım. Ve philipsin butün urünlerinden memnun kaldım. Sadece kulaktan ateş olceri braun aldım. Hava temizleyici linki ekliyorum. Ben mediamarkt aldım.Kızlar günaydın, hava nemlendirici ve/veya hava temizleyici bakan/alan var mı?
Evetse hangi markalar aldınız? Kullanmaya başladıysanız memnun musunuz?
Hem bebeğin uyuyacaği alan için hem de genel kendimiz için de mantıklı geldi.
yaaa çene gıdıklamak mıGöğsünün ucunu üst dudağına dokundurup ağzını tam açmasını bekle, göğsünün bütün kahverengi kısmını ağzına aldığı zaman emmeye başlar, 2 3 kez çekip durur çenesini gıdıkla emmeye devam eder. Bunlar olmazsa ayak tabanına hafif sert vurup ağlayınca memeni tuttur.
Amin inşallah. Vok teşekkür ederim canımMerhaba hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın sağlıkla büyütün inşallah
Genel anestezi ile zormu uyutularak anestezi etkisi bebeğe geçiyor mu
Ve ne kadar sürdü kaç dakika sürdü odaya saat kaç gibi geldiniz
İvetyaaa çene gıdıklamak mı
Kuzum hiç korkma çok çok normal. Vücudunda östrojen ve progesteron doğumdan sonra aniden dibe vurdu şu anda, yalancı bi menapoz yaşıyosun o yüzden hem lohusalık depresyonu hem sıcak basması oluyo çok normal yani 2 haftaya toparlarsınKızlar hamilelikte inanılmaz bir sıcak basması yaşıyordum. Geceleri su içinde uyanıyordum. Doğumdan sonra düzelir diyordum ama şu an hâlâ öyleyim. Bildiğiniz üstüme bardakla su dökülmüş gibi uyanıyorum. Bu normal midir acaba?
Güldürdün benibüyük paket cips yedim ondan oldu
İnşallah canım. Bugun benimde 5. gün. Biran evvel toparlanıp gelsinler evimize. Ayrı kalmak zor ama orada iyi bakıldıklarını biliyoruz çok şükür. Benim doktorumda kilo kaybı için olumlu konuştu ve birkaç güne kilo alma döngüsüne girebileceğini söyledi. Bugün ağızdan besleme başlanacak. Midede ki hortum çıkarılmış. O orada toparlanirken bende evde iyileşiyorum. Kızım geldiğinde onunla rahatça ilgileniyor olabileceğim. Şuan böyle düşünmek beni motive ediyor.Canım bugün tam 5 gün oldu. Benimki de kilo kaybediyor ama doktor bunları hep olumlu şeyler olarak görüyor. Dün anne sütünü tolere edemeyince bağırsaklarında enfeksiyon başlangıcı var diye antibiyotik tedavisine başlamışlar. Bir yandan iyi olsun da orada ne kadar kaldığının önemi yok diyorum. Bir yandan içim yanıyor. Hemen çıkamayacağını biliyorum çünkü çok minik. 1725 gram doğdu ve ödemini attığı için kilo veriyor. Uzun bir süreç olacak gibi görünüyor.. İnşallah bu ayrılık çok uzamaz da dediğin gibi bir an önce yavrularımızı kucağımıza alırız
Okurken bile midem yandıbüyük paket cips yedim ondan oldu
Yaa canım benim ya, kıyamamCanım benimSenin bebeğin kaç gündür küvözde? Ben henüz parmağına bile dokunamadım. Gece rüyalarımda emzirdiğimi görüyorum. Yanıma yatırdığımı görüyorum. O kadar gerçek gibi rüyalar ki, bunlarla bile mutlu oluyorum. Benim kızımda kilo kaybı devam ediyor. 2365 gr olmuştu dün sabah. Her sabah güncel bilgi veriyor doktor. Burundan solunum desteği kesildi. Şuan küvöz içi solunum desteği devam ediyor. Ama hortum burnunu yara yapmış. Dünden beri içim sızlıyor. Antibiyotik tedavisi uygulanıyor ve mideden hortumla besleniyor. İnşallah en kısa sürede bebeklerimize kavuşalım. Göğsümüzde huzurla yatıralım
Biz bundan aldık. Çok memnunuz. Xiaomi Smart Humidifier 2 Hava Nemlendirici (Xiaomi Türkiye Garantili) - Fiyatı, YorumlarıKızlar günaydın, hava nemlendirici ve/veya hava temizleyici bakan/alan var mı?
Evetse hangi markalar aldınız? Kullanmaya başladıysanız memnun musunuz?
Hem bebeğin uyuyacaği alan için hem de genel kendimiz için de mantıklı geldi.
İnşallah canım. Çok şükür bugün de güzel haberler aldık geldik hastaneden. Kızımda küvöz içinde uyuyordu ama yine de kımıl kımıldı. İlk defa bu kadar hareketli gördüm. Hoşuma gitti. Arada uykusunda gülümsedi arada dudağını büzdü. Hergün daha iyi oluyor.Canımm bu ne günler de geçecek inşallah yanına gelecek koyun koyuna yatacaksınız bebeğinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?