Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216
Evet dünden itibsren nadicard almaya basladim.kasilmam yok gibi aslinda nst de de cikmiyor,ya farkında değilim ya da serviks 0.9 oldugu icin stabilize değil dediler.onu görece dengelemeye çalışıyorlar.
Ciger gelistirici kortizonlu sonra hemen mi geldi bebis yoksa zaman geçti mi aradan?oh maşallah bebesin kuvezde de kalmadı. Saglikla buyusun

Allahım şifa versin tez zamanda sağlıkla kavuştursun inşallah

En kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz canım. Dualarımız Boran Ali ile

Canımm çok geçmiş olsun inşallah iyileşecek Boran Ali

hayırlısı olsun hakkınızda sağlıkla kucağınıza alın inşallah . neden perinatolog takibindesiniz plesantayla ilgili nasıl bir problem var ?

Ciğer geliştirici yapıldıktan 4 gün sonra doğdu miniğim. İğne tam etkin haldeydi yani. Herhangi bi sağlık sorunu olmadı cok şükür

Nstde cıkmıyorsa kasılma yoktur önlem için veriyolardır nidicardı. Doğum yapana kadar hareketsiz istirahat yapmanı önerecek muhtemelen doktorun. Moralini yüksek tut bol bol dinlen Allah tüm annelerin yardımcısı olsun ne zorlu bi yolculuk

Kızın büyümüş artık annesi şükür endişeye hiç gerek yok. Perşembe gününe kadar heyecanını nasıl kontrol edeceksin onu düşün sen

Ağlattın beni ya.. Ne kadar çok dua ediyorum hepinize, hepimize.. Herkesin hikayesi ayrı sınavı ayrı. Oh ben iyiyim deyip kenarda duramıyor insan öyle gönül bağı kurmuşum hepinizle. Kimsede En ufak bi sağlık sorunu kalmayana kadar dua etmeye devam edicem
Ama sende önemlisin bitanem. Kendini iyi et önce, sonra bebişin zaten ömür boyu seninle olacak

Allahım güç kuvvet versin Boran Ali'ye, şifa bulsun miniğim en kısa sürede inşallah sen gönlünü ferah tut canım benim kavuşacaksınız inşallah sağsalim

hayırlısı olsun hakkınızda sağlıkla kucağınıza alın inşallah . neden perinatolog takibindesiniz plesantayla ilgili nasıl bir problem var ?
Geç dönemde gelişme geriliği başladı. Plasenta son zamanlara kadar iyiydi. Sonra doktorum birkaç kontrolde göbek çevresinin büyümediğini gözlemleyince bizi Perinatalog’a yönlendirdi. Onun sonuçları bir tık daha olumsuz çıktı. Şimdiye kadar Nst ve Doppler iyi gidiyor ama dışarıda daha iyi büyüceği için term olduğu anda almak istiyorlar.

Güzel arkadaşım Rabbim şifa versin kuzuna, tez zamanda iyileşsin kucağında olsun inşallah çok dua edicem senin ve yavrun için

Yaa bende bugün bir ağlıyorum bir susuyorum, ağlayacak birsey yok diyorum kendime. Duaların gücüne çok inanıyorum ben. Kimin duası kime geçer bilinmez. O yüzden o kadar kıymetli ki yazdıkların, kalbinden geçirdiklerin Şu doğum sürecimde o kadar çok kırgınlıklarım var ki bazı insanlara, bu beni daha da duygusal yapıyor. Bir yandan da birbirimizi hiç görmediğimiz ve muhtemelen de görmeyeceğimiz insanlarla kurulan bu bağ ve destek çok fazla şeyi sorgulamamı sağlıyor. Çok çok ama çok teşekkür ediyorum. Bugün bana bir kalp ferahlığı oldun..Rabbım önüne çıkarsın iyiliğini

Canım benim eşim 3 kez böbrek taşı kırdırdı spinal anesteziyle, ki canı çok tatlıdır kendisinin hiç acıtmadığını söylemişti. Saniyelik bir his dedi sadece

Rabbım evladına şifa, sana güç kuvvet versin canım Dualarım seninle. Allah'ın izniyle sağlıklı sıhhatli gelecek yavrucuğun evine. Üzme kendini. İyi olacak evladın inşallah.

inşallah her şey yoluna girer Allahın izniyle içinizi ferah tutun :)

Allah şifasını versin yavrunun,bugünler de gelip geçecek inşallah.Rabbim kapılarda çok bekletmesin,inşallah müjdeli,sağlıklı haberler alabilmeyi nasip etsin canım.İnşallah düzelecek şifa bulacak

Burası, sizler o kadar önemli bir yer aldınız ki hayatımda anlatamam İyi ki kesişti yollarımız Bende hepinize dua ediyorum. Bazen kendi durumumdan yazamıyorum ama herkes iyi mi diye merak edip girip bakiyorum, rahatlıyorum. Gerçekten birlikte sevinip, birlikte üzülüyoruz hatta bazen de birlikte saçmalıyoruz İyi ki Kasım anneleri ailesi olduk

Canım bu süreçte o kadar yıprandın ki, rabbim mükâfatını versin inşallah. Bebişine, boran ali’ne bol bol dua edeceğim bugün. Güzel haberlerini bekliyorum inşallah yüreğin kuş gibi hafiflesin ferahlasın en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…