Hatırlıyorum bazı süreçlerini de..kafam gidik şuan.34+6da sancım başladı hastaneye gittik aynı gün yatışım yapıldı 2 gece kaldık hastanede sonra taburcu oldum. Evde istirahat ve günde 8 doz nidicard kullanarak. Ama benim bebiş doğum kanalına girmiş çoktan. 35+4te kontrole gittim ve ertesi gün sezaryen için sözleştik. Sonra da işte vahşi kelebeğimi kucağıma almıs bulundum
agahahahahgagahahahahahah ORTA DOĞUDA BENDEKİ GAZDAN YOK KSŞDJJDJDJDSen ve ben gaz uzmanı
Allah şifa versin, bir an önce iyileşip kucağına gelsin inşallahMerhaba kızlar. Bir yandan sizi üzmek istemiyorum bir yandan da çaresiz hissettiğim için dayanamadım. Dua istemeye geldim. Oğlumu gördük bugün. Bağırsaklarındaki enfeksiyon ağırlaşmış. Durumu kritik dediler.
Lütfen aklınıza geldikçe Boran Ali’me dua edin güzel anneler. İçim paramparç
üşütme gibi sanki amaKızlar kasıklarımın aşağı kısmında bir sancı gibi bir şey var,sanki idrarım da bir tuhaf.Sık sık yapmaya başladım,acaba enfeksiyon mu oldum ya acile mi gitsem
Bilmiyorum ki bugün tuhaf bir şekildeyim,sık sık idrara gidesim var,ağrılar var,aşağıdan giren sancılar var.Ne zamandır idrar testi vermiyorumüşütme gibi sanki ama
Canım ben şunu aldım gayet iyi dolgusuEmzirme yastığı alan var mı kızlar? Baktım ama sanki sönük gibi görünüyorlar böyle dolgusu iyi alıp memnun kaldığınız bir şey varsa beni linkleyin lütfen
Evet evet kasılmalarım da cok uzun zamandır oluyordu zaten, en sonunda önlenemez duruma geldi. Benim fizyolojim gebeliğe bu kadar müsade etti işte. Normalde nidicard 38-39 haftalara kadar götürüyor. Hiç endişelenme ilaçlarını iç bol bol dinlenHatırlıyorum bazı süreçlerini de..kafam gidik şuan.
Sancın gelmişti yani senin..sancım yok diye şüphelenmiyorum henüz ama her an her sey olabilir bakalım. Nidicard da verdiklerine göre
Vahşi kelebegini ne güzel kucagına aldım. Darısı sağlıkla bizim basımıza
Canım benim 34+3’te 2600’dü. Yani 2500 falandır tam 34’te. Benimki ortalamanın da ortasında gidiyor genelde. Muhtemelen seninki de ortalamanın içindedirkızlar selam, tam 34 haftalıkken bebişleriniz kaç kiloydu hatırlıyor musunuz? bize 2200 gram demişti doktor ama az mı bilemedim.
32. haftada çalışabilir raporu almıştım hala çalışıyorum hatta 2 haftam daha var ama inanılmaz zorlanıyorum artık. 1 hafta erken izne ayrılsam artık istirahat etsem o da etkiler diye düşünüyorum bebeğin gelişimini kilosunu :/
O ne ben de başliyim söyle dekızlar karşıma sürekli atoni çıkıyo instada takip ettiğim doktorlarda inşallah bu bana bi işaret değildir daha yeni öğrendim ne olduğunu bugünden itibaren demir hapıma geri dönüş yapıyorum
Canım bir yakınımın oğlu enfeksiyonla doğmuştu şifa buldu çok şükür. Senin yavrun da inşallah iyi olacak kısa sürede.Merhaba kızlar. Bir yandan sizi üzmek istemiyorum bir yandan da çaresiz hissettiğim için dayanamadım. Dua istemeye geldim. Oğlumu gördük bugün. Bağırsaklarındaki enfeksiyon ağırlaşmış. Durumu kritik dediler.
Lütfen aklınıza geldikçe Boran Ali’me dua edin güzel anneler. İçim paramparça..
Çok yersem evet canım. Sanırım bu son ayda bir öğünü birkaç seferde yemek lazımkızlar yemek yedikten sonra böyle bir darlık karnınızda sertleşme oluyor mu son haftalarda yapılabilecek bir şey var mı rahatlamak için
çok kan kaybı oluyomuş ve çok tehlikeliymiş ben kürtaj sonrası da 40 gün kanama yaşadım ve kansızlık varO ne ben de başliyim söyle de
Canım bir yakınımın oğlu enfeksiyonla doğmuştu şifa buldu çok şükür. Senin yavrun da inşallah iyi olacak kısa sürede.
BEn aldm canim, ebebekten. Gayet iyi yeterli geldi bana. Kizimda almamistim cok eksikligini hissettim o yuzden bunda hemen aldim tavsiye ederim muhakkak kullanirsinMemeye değişik şekillerde koymak için lazım benceama dolgun bir şey olması lazım bir de komple etrafımızı saracak. Özellikle sağ memeyi tuttururken iyi olur
Merhaba kızlar. Bir yandan sizi üzmek istemiyorum bir yandan da çaresiz hissettiğim için dayanamadım. Dua istemeye geldim. Oğlumu gördük bugün. Bağırsaklarındaki enfeksiyon ağırlaşmış. Durumu kritik dediler.
kesinlikle acıtmıyor canı tazedir belkiKızlar bir arkadaşım var, artık arkadaşım olur mu bilmiyorum. Bacağından ameliyat oldu bugün spinal anestezi ile olmuş. Benim de spinal anestezi olacağımı biliyor ve o kadar korkutucu şeyler söyledi ki şöyle acıyor böyle acıyor. Yani doğumuma az kalmışken beni korkutmaya çalışması çok sinirimi bozdu. Bir daha görüşeceğimi sanmıyorum. Burada sezaryen olan herkes iğneyi hissetmediğini söylemişti. Size güveniyorum kızlar
TAbiki bizimlede paylasacaksin canim hic oyle dusunmeMerhaba kızlar. Bir yandan sizi üzmek istemiyorum bir yandan da çaresiz hissettiğim için dayanamadım. Dua istemeye geldim. Oğlumu gördük bugün. Bağırsaklarındaki enfeksiyon ağırlaşmış. Durumu kritik dediler.
Bakayım canımCanım ben şunu aldım gayet iyi dolgusu
mordesign Fırfırlı Emzirme Yastığı, Bebek Destek Minderi, Hamile Yastığı, Pamuk Kumaş, Ruffle Seri, Kapiçino - Fiyatı, Yorumları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?