- 14 Mart 2013
- 8.344
- 4.267
- 448
Ben de biraz büyük bir şey olsun istedim buna da bakayımEmzirme yastığı hayat kurtaran birşey resmen kızımı üzerinde büyüttüm diyebilirim çok rahatlık sağlıyor, iyi ki almışım dediğim eşyalardan olmuştu, kayınvalideme yollamıştık evde yer yok diye o da atmış şimdi şunu aldım,
ama kızımın ki daha güzeldi böyle dikdörtgenimsi daha büyüktü ona benzer bulamadım malesef bu seferebebek Baby Mom Baby Mom Emzirme Minderi Xl - Fiyatı, Yorumları
ebebek Baby Mom Baby Mom Emzirme Minderi Xl yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Sanırım bende sezeryan olacağım normal doğum istiyordum ama olmayacak gibi34+6 da 2800 dü kızımında ama o şekilde bişey demedi doktor kemikleri iri olduğunu söyledi ama şu kadar hafta ileride diye bu zamana kadar söylemedi hiç. Ben sezeryan olacağım
Hayırlısı olsun bakalım bir sonraki kontrolde neler bekliyor biziTüp bebekler kıymetli bebek olarak adlandırılıyor zor elde edildikleri için. Aynı mantalite ile normal doğumun riskleri olmadan sezaryenle alınmaları yaygın uygulama
bencede normal gibi yani araştırmalarım da öyle diyor@
benim de 33+6da 2700 çıktı bit hafta önde dedibence seninki önde değil tam haftasıyla uyumlu
bende normal doğum istiyordum ama bakalım diğer kontrolde daha da netleşir durum artıkBenim tüp bebek değil ama olumsuz tüp bebekten sonra doğal yoldan olan bir hamilelik. O yüzden bana da kıymetli bebek bence sezaryen yapalım demişti doktorum. Ben sürecin gidişine bıraktım şuan herşey vajinal doğuma uygun ilerlediği için normal doğum denemek istiyorum dedim o şekilde karar verdik.Tabi doktorum eğer risk görürsem her an sezaryene dönerim haberin olsun dedi tabii ki onu da kabul ettim. Benim kızın gelişimi de önden gidiyor ama kesede su normal çıktığı için kötü birşey demiyor.
Gebelige uygun güneş kremi sürmeden çıkmadığım halde yüzümde lekeler çıktı benim de. Cilt bakımı da yaptıramıyormuşum uzun süre yatamadığım için …benim yüzüm de sivilce ve siyah nokta doldu ya. Doğumdan sonra geçer herhalde
Evet hamilelikte bazı kişilerde leke oluyor ama doğumdan sonra geçiyor arkadaşımda da vardı.Gebelige uygun güneş kremi sürmeden çıkmadığım halde yüzümde lekeler çıktı benim de. Cilt bakımı da yaptıramıyormuşum uzun süre yatamadığım için …
Ayy öylemi bende korkmaya başladım kasılmam falan yok ama arada yürüken kalçama falanda vuruyor insan tedirgin oluyorr gerçektenyok benimki de bir haftadan fazladır bence böyle. Aramızda yaklaşık bir hafta var
Bende NST temizdi. Kasılma esnasında çok sertleşti karnım. Gittiğimde yumuşamıştı. Ama yine de açılma var mı diye muayene yapacaklardı, haftam erken diye yaptırmadım tetikleyebiliyormuş dikkatsiz yaparlarsa. Hemşireye güvenemedim gerekirse yarın gelirim doktora dedim. Bence şu an iyiysen sorun yoktur. O dediğin gibi dönme kaynaklı olabilir ama yine de senin içgüdülerin önemli. Kontrolün ne zaman yakında mıBen de hastaneye gitsem mi acaba ne dersiniz
Evet hamilelikte bazı kişilerde leke oluyor ama doğumdan sonra geçiyor arkadaşımda da vardı.
Bende ne maske ne bakım hiç bişey yapmıyorum yüzüme iyice saldım valla.
Kızlar ne kadar doğru bilmem ama doğum teri ile silin yüzünüzü diyorlar o daha çabuk geçiriyormuşGebelige uygun güneş kremi sürmeden çıkmadığım halde yüzümde lekeler çıktı benim de. Cilt bakımı da yaptıramıyormuşum uzun süre yatamadığım için …
Okuduğuma göre karın düşmesi doğuma bir ay kala da birkaç gün kala da olabiliyormuş. Acil doğum göstergesi değil buna göre. Rahat olmakta fayda var.Ayy öylemi bende korkmaya başladım kasılmam falan yok ama arada yürüken kalçama falanda vuruyor insan tedirgin oluyorr gerçekten
ya böyle ağır ağır uzun süreli gerinme gibi sanki tembelleştiNasıl değişik
Üç gün sonra kontrolüm. Ben de bekleyeyim diyorum. Daha 34 haftalığızBende NST temizdi. Kasılma esnasında çok sertleşti karnım. Gittiğimde yumuşamıştı. Ama yine de açılma var mı diye muayene yapacaklardı, haftam erken diye yaptırmadım tetikleyebiliyormuş dikkatsiz yaparlarsa. Hemşireye güvenemedim gerekirse yarın gelirim doktora dedim. Bence şu an iyiysen sorun yoktur. O dediğin gibi dönme kaynaklı olabilir ama yine de senin içgüdülerin önemli. Kontrolün ne zaman yakında mı
Waterwipes markasını gördüm genel olarak herkes memnun ama fiyatı çok yüksekKizlar şu içeriği %99 su olan mendiller var ya bebek altını almak için onu alan varsa hangi marka ne aldınız?
Benimki breech durumda , tamamen ters duruyor :/Kızlar aranızda bebeği transvers yani yan duran var mı?
Benim de öyleydi birkaç bir şey yaptım işe yaradığını düşünüyorum ve doğum pozisyonuna döndü ama gel gör ki şimdi de yan döndüBenimki breech durumda , tamamen ters duruyor :/
Canım o sancı olabilir mi? Öyle yaptığında karnını kontrol et her tarafı mı sert yoksa bebeğin olduğu taraf mı sadece sert, ben bazı sancıları gerinme gibi hissediyorum nst ye gire çıka anladım, mesela bazen kaburgamı iktiriyor dediklerim de sancı çıktı... Eğer 30 sn gibi sürüyorsa ve tüm karın sertleşiyorsa o sırada sancı da olabilir.. Aynı gerinme gibi hissettiriyor bunu yeni farkettim nstdeya böyle ağır ağır uzun süreli gerinme gibi sanki tembelleşti
Ahh benimki de hala öyleBenimki breech durumda , tamamen ters duruyor :/
Tekmeler can yakıyor evet .. suan onu yaşıyordum hatta, yani 37. Haftamdayım, döner diye bi umudum var hala ama doktor yavaş yavaş sezeryan tarihi belirleyelim dediAhh benimki de hala öyletekmeler çok can yakmıyor mu
Aa öyle mi ? Neler yaptınız ? Bazı egzersizler görüyorum YouTube da falan, yapıyorum ama bebek 3 kilo :) 37. hafta , bilemedim döner mi.. keşke dönse . Yan dönmesi Vajinal doğum açısından problem mi ? Bilmediğimden soruyorumBenim de öyleydi birkaç bir şey yaptım işe yaradığını düşünüyorum ve doğum pozisyonuna döndü ama gel gör ki şimdi de yan döndü
Ben de 37deyim resmen uyuyamadım inanılmaz can yakıyor ağırlaştıkça… son zamanlara doğru dönen de vardır ama ben tarihi belirledim bile 33ten beri breech çünküTekmeler can yakıyor evet .. suan onu yaşıyordum hatta, yani 37. Haftamdayım, döner diye bi umudum var hala ama doktor yavaş yavaş sezeryan tarihi belirleyelim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?