Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216
Ben de biraz büyük bir şey olsun istedim buna da bakayım

34+6 da 2800 dü kızımında ama o şekilde bişey demedi doktor kemikleri iri olduğunu söyledi ama şu kadar hafta ileride diye bu zamana kadar söylemedi hiç. Ben sezeryan olacağım
Sanırım bende sezeryan olacağım normal doğum istiyordum ama olmayacak gibi
Neyse önemli olan sağlıkla gelmeleri
Tüp bebekler kıymetli bebek olarak adlandırılıyor zor elde edildikleri için. Aynı mantalite ile normal doğumun riskleri olmadan sezaryenle alınmaları yaygın uygulama
Hayırlısı olsun bakalım bir sonraki kontrolde neler bekliyor bizi
@

benim de 33+6da 2700 çıktı bit hafta önde dedi bence seninki önde değil tam haftasıyla uyumlu
bencede normal gibi yani araştırmalarım da öyle diyor
ama gebelik şekeri var olunca hemen ona bağlıyorlar insanı korkutuyorlar
bende normal doğum istiyordum ama bakalım diğer kontrolde daha da netleşir durum artık
Benim de su kan akışı herşey normal çok şükür
Haftaya başka bir doktor görüşü alacağım ona göre bakacağım duruma
Sen benden önce doğuruyorsun sanırım hepimizde sağlıkla kavuşalım inşallah

benim yüzüm de sivilce ve siyah nokta doldu ya. Doğumdan sonra geçer herhalde
Gebelige uygun güneş kremi sürmeden çıkmadığım halde yüzümde lekeler çıktı benim de. Cilt bakımı da yaptıramıyormuşum uzun süre yatamadığım için …

Gebelige uygun güneş kremi sürmeden çıkmadığım halde yüzümde lekeler çıktı benim de. Cilt bakımı da yaptıramıyormuşum uzun süre yatamadığım için …
Evet hamilelikte bazı kişilerde leke oluyor ama doğumdan sonra geçiyor arkadaşımda da vardı.
Bende ne maske ne bakım hiç bişey yapmıyorum yüzüme iyice saldım valla.

Ben de hastaneye gitsem mi acaba ne dersiniz
Bende NST temizdi. Kasılma esnasında çok sertleşti karnım. Gittiğimde yumuşamıştı. Ama yine de açılma var mı diye muayene yapacaklardı, haftam erken diye yaptırmadım tetikleyebiliyormuş dikkatsiz yaparlarsa. Hemşireye güvenemedim gerekirse yarın gelirim doktora dedim. Bence şu an iyiysen sorun yoktur. O dediğin gibi dönme kaynaklı olabilir ama yine de senin içgüdülerin önemli. Kontrolün ne zaman yakında mı

Evet hamilelikte bazı kişilerde leke oluyor ama doğumdan sonra geçiyor arkadaşımda da vardı.
Bende ne maske ne bakım hiç bişey yapmıyorum yüzüme iyice saldım valla.
Kızlar ne kadar doğru bilmem ama doğum teri ile silin yüzünüzü diyorlar o daha çabuk geçiriyormuş

Kizlar şu içeriği %99 su olan mendiller var ya bebek altını almak için onu alan varsa hangi marka ne aldınız?

Üç gün sonra kontrolüm. Ben de bekleyeyim diyorum. Daha 34 haftalığız açıklık muayenesi teklif ederler diye gitmeye korkuyorum zaten.

ya böyle ağır ağır uzun süreli gerinme gibi sanki tembelleşti
Canım o sancı olabilir mi? Öyle yaptığında karnını kontrol et her tarafı mı sert yoksa bebeğin olduğu taraf mı sadece sert, ben bazı sancıları gerinme gibi hissediyorum nst ye gire çıka anladım, mesela bazen kaburgamı iktiriyor dediklerim de sancı çıktı... Eğer 30 sn gibi sürüyorsa ve tüm karın sertleşiyorsa o sırada sancı da olabilir.. Aynı gerinme gibi hissettiriyor bunu yeni farkettim nstde

Benim de öyleydi birkaç bir şey yaptım işe yaradığını düşünüyorum ve doğum pozisyonuna döndü ama gel gör ki şimdi de yan döndü
Aa öyle mi ? Neler yaptınız ? Bazı egzersizler görüyorum YouTube da falan, yapıyorum ama bebek 3 kilo :) 37. hafta , bilemedim döner mi.. keşke dönse . Yan dönmesi Vajinal doğum açısından problem mi ? Bilmediğimden soruyorum

Tekmeler can yakıyor evet .. suan onu yaşıyordum hatta, yani 37. Haftamdayım, döner diye bi umudum var hala ama doktor yavaş yavaş sezeryan tarihi belirleyelim dedi
Ben de 37deyim resmen uyuyamadım inanılmaz can yakıyor ağırlaştıkça… son zamanlara doğru dönen de vardır ama ben tarihi belirledim bile 33ten beri breech çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…