Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216
Selam kızlar kontrolden çıktım suyu azalmış dedi 36+4üm şu an 37+1 çıktı kilo 3100 boyu 49.5 cm çatı muayenesinde dar dedi insülin de kullanıyorsun bana kalırsa normal zor dedi 10 güne alalım dedi aslında ısrarla normal istiyordum ama doktorum riske atmak istemediğine eminim aynı düşüncedeyim ben de çünkü zor gerçekleşmiş mucize bir gebelik benimkisi sızıntı olabilir mi su içiyorum falan dedim zaten akıntı etrafında su izi de görüyordum turnusol kağıdı verdi pazartesiye kadar kendim gözlemleyeceğim doğru yapıyorumdur inşallah eğer sızıntı varsa diye antibiyotik yazdı bebek enfeksiyon kapabilirmiş nstde ufak tefek 30larda sancı vardı ona sancı yok dedi bebeğin kafası daha yukarıda dedi öyle geçti işte için biraz buruldu neden bilmiyorum hiç düşünmeden ikna oldum sezeryane hep 28 Ekim istemiştim nedense 10 gün deyince 28e denk geliyor tam istediğim gibi suyunun az olmasına üzüldüm karışık duygular içindeyim çok uzattım neyse hayırla sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri

Canım sen ve bebegin için nasıl saglıklısı olacaksa. Sartlar karar veriyor bazen. Büyümesi gelişmesi gayet iyi, geleceği tarih de vakitli. Şükret valla maşallah

Merhaba hayırlısı olsun, tarihlerimiz ve bebişlerin kilosu falan hemen hemen aynı :) dün bana da doktor biraz suyun azalmış ama tamamen normal bu haftalarda demişti. Benim zilli kızın da başı yukarıda, 3 kilo , bakalım dönecek mi :) dönmezse diye bana da sezeryan tarihi sordu sanırım 3 Kasım falan diyeceğim, bi sebebi yok, içimden öyle geçiyor

İlk başta biraz üzülmüştüm ama gelişim geriliği değil sonuçta aynı gün doğuracağız öyleyse sağlıkla kavuşalım

Tabiki canım, güzellikle kolaylıkla kavuşun inşallah birbirinize sancılar tolere edilebilir düzeyde belki de. Sen nasıl hissediyorsun çok zorluyor mu seni
Sancı 100 e geldiğinde sağ kaburgama ayağını koymuşta iktiriyor gibi yada kaburgam karıncalanıyor gibi hissediyorum sadece, ekstra ağrı olmuyor.. 10 dk da bir aralığı olduğu için sanırım sorun görmedi

İnşallah dilediğimiz gibi olur her şey başı aşağıda benimkinin ama daha tam aşağı inmemiş anlamında söyledi kanala girme konusuyla alakalı bu galiba maşallah bebişlere çatı muayenesinden sonra biraz vajinal doğumdan korktum haşin davrandı doktor biraz sanki

Emzirme yastığı alan var mı kızlar? Baktım ama sanki sönük gibi görünüyorlar böyle dolgusu iyi alıp memnun kaldığınız bir şey varsa beni linkleyin lütfen
Ben şunu aldım çok işime yarar diye düşünüyorum gayet dolgun büyük geldi kılıfıda çıkarılabiliyor

Aynı durumu yaşadık desenize bugün o yüzden yazma ihtiyacı hissettim normal haftam 38+3 ve bugün 1 hafta geriden geliyor oğlum 37 hafta ile uyumlu 3115 gr olmuş. ilk defa çatı muayenesi oldum ve çok kastım kendimi çatımın dar olduğunu söyledi bana da sanki sert davranmış hissiyatı verdi bodoslama gibi bende mi sıkıntı acaba anlamadım bu yüzden çok korktum doğum anı sürekli yaşanacak bir durum çünkü sezaryen istersem pazartesi alabileceğini söyledi bende ve bebeğimde riskli bir durum söz konusu değilse normal denemek istediğimi söyledim o da düşün taşın kararını bana haber verirsin dedi. Derin düşünceler içindeyim. Birde çatı muayene sonrası avmde yürürken sızıntı oldu tekrar hastaneye gidip turnasol ped takıldım bu sefer hiçbirşey gelmedi evime geri döndüm. Sanırım altıma kaçırdım ya da akıntıydı kesildi çünki devam gelmedi. Sizde de oldu mu bu durum?

Canım senin kaçıncı hafta, beklenen doğum tarihi ne zamandı? Bana da önce suyu iyi dedi sonra bol su iç susuz kalmasın falan dedi. Suyunun azaldığı hissine kapıldım benimki de 3 kilo yakınız belki de

Ben de kastım kendimi bir anda yaptı çünkü belki öyle olması gerektiği için ama ben dar olduğunu da düşünmüyordum demez öyle bir şey diye düşünmüştüm nasipEvet evet oldu hatta bazılarında hafif leke kanama da oluyormuş da bende sadece akıntı oldu bir de turnusol pembe olmuş galiba mavi olunca amniyon sıvısıymış doktora yazdım daha cevap vermedi bakalım bir an önce sağlıkla kavuşmak da istiyorum yavrukuşuma

Son haftalar gerçekten ağır çekimde yaşanıyormuş. Otururken bile ayaklarım şişip acıyor bazen inanamıyorum. Ben de bugün temizlikle uğraşıyorum kocambeyle. Bitirenlere selam olsun Bugün anne yanını kuracağım artık iyice hissederim varlığını bebikimin

Sorulmuş galiba geçen bu ikisini almıştım bir süredir de kullanıyorum memnunum kupkuru bir havada yaşıyoruz mecburen aldım kendim içindi ama bebeğim de faydalanacak inşallah

Kızlar normal doğum için boy çok önemli mi ya 154le normal doğum yapabilir miyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…