- 18 Şubat 2025
- 757
- 967
- 18
Valla anlamadım kuzum ya hiç sancım çıkmıyor gelmeyecek bu çocuk deli olcam 3 4 güne 38 olcam hala tık yokKız benim 34. Haftada daha fazla sancım çıktı.senin bebiş gelmeye niyetli değil. Ama iyi tarafından bakımcada grubun doğum ortalaması sayesinde yükselecek annesi sağlıkla gelsinde önemli olan o
Kızz deli olcam 38e az kaldı hala bu sancı normal mi ya bi gıdım yükselmiyor bu kadar yerinde mutlu olamazsınAnaaa yeri güzel galiba
Hele şükür içimizden birileri Kasım ayına ilerliyorKızz deli olcam 38e az kaldı hala bu sancı normal mi ya bi gıdım yükselmiyor bu kadar yerinde mutlu olamazsınazıcık bi şoklanayım heyecanlanayım diye bekliyorum ama yokk. İnatçı kız ya, hoca da gelmez bu dedi o yüzden 39larda alırım dursun yerinde büyüsün dedi 3 kasımda anlaştık, Kasım anneleri grubunun adını gururla taşıyacam
Hep böyle hamile kalacakmışım gibi geliyo bana ya sanki hiç doğuramicam ahahsh hayırlısı bakalım dursun yerinde böyle bi memnuniyet yok yerindenHele şükür içimizden birileri Kasım ayına ilerliyorBoşver aşkitom anne karnında miyadını dolduran bebek kanlı canlı oluyor hemde kafan rahat olur endişen olmaz. Erken doğan da elbet büyüyor bi sekilde ama bence hiç acele etme boşver demek ki oksijeni iyi beslenmesi iyi güzel güzel büyüsün. Bi sorun olsa cıkmak isterdi ama keyfi yerinde bak
LANSINOH Giyilebilir Çiftli Göğüs Pompası - Fiyatı, YorumlarıElektrikli mi? Eller serbest mi? Ne alsam bilemiyorum linkini atar mısın?
süperEtkilemiyormuş doktorum bana kendini ihmal etme kahve saatini es geçme dedi. Ay doğumdan sonra da türk kahvesi getirdiler ben şok. Başım ağrımasın diye doktor içirin demiş
Afiyet olsun canım, diğer öğünler dengelersinYok ya benimki tamamiyle açlıktangenelde dengeli besleniyorum ama bugün ayıptır söylemesi bir simiti çikolataya bana bana yedim adını da kahvaltı koydum
Yani ihtiyaca göre değişir kızımda almamıştım odasında balkon vardı oradaki çöp kovasına koyuyordum ama şimdi taşındım balkonum kapalı koyamam banyoda vs de biriktiremem koku yapıyor helede ek gıdaya geçince o yüzden aldım.Kızlar korbell çöp kocası şişirilmiş bir ürün mü her yerde görüyorum,alınmalı mı
Güzelim biraz geç olmuş ama ben normal takım aldım hiç zorlanmadım 3 tane almıştım birini ameliyat sonrası giydirdiler direkt battı biri de köyü renk sabahlıklıydı onu giydim yetti depend olunca taşma falan olmadı. Birini de eve gelince temizce giydim yıkansın diye beklemem gerekmedi. Süt sağma lansiloh aldım çekimi falan güzel ben sevdim. 3. Gün aldım ben meme reddi yaşadık çünkü. Şu anda da çok işimi görüyorPuxhu C cilekcanavari M mrv2309 @memurhanim
Kızlar süt pompası ne aldınız? Memnun musunuz? Bgn sipariş edeceğim size de sorayım dedim. Birde pijama olarak almıştım hep gecelik dahMı iyi oluyor sezeryandan sonra??
@bayatlamayankurabiye canım senin önerin varmı çantada şu da olsun diyeceğin , bebiş erken gelirse
Hahha kız valla bomba gibiyim benn, bebiş de iyi şükür
Ben de sürekli değiştirmek istemiyorum çöpü,koku yapmayacak bir şey arıyorum o yüzden ek gıda evresinde de kullabilirsem çok iyi olurYani ihtiyaca göre değişir kızımda almamıştım odasında balkon vardı oradaki çöp kovasına koyuyordum ama şimdi taşındım balkonum kapalı koyamam banyoda vs de biriktiremem koku yapıyor helede ek gıdaya geçince o yüzden aldım.
Maşallah karnımdaki gibi sakın benim oğlan teyzesi, zorlamadı beni. Bez ve kıyafet yetiştiremiyoruz suluyor bizi sürekli
Ben göbeği düştü tam 24 saat sonra yıkadımGöbek bağı düşünce mi yaptınız kuşum banyoyu? Benim bu bilgisizlik djdjd
Kız ben de katlanan dan aldım kendim bile kapatamıyorum çok sert nasıl oldu öyleCanım küvette sıkıntı yoktu filenin üstüne yatırdım üzerine müslin örtü örttüm keyif yapsın kızıkam diye. Ama aptal kova durup durup katlandı bütün suyu döktü
O küvet içine konan şeyi görmüştüm ama 6 ay yazıyordu üzerinde sanki yanlıs mı hatırlıyorum acaba
Bana iki yaşında çocuğu olan bir arkadaşım hediye aldı. Çok işlerine yaramış onların. Ben ne gerek var böyle şeylere kafasındaydım başta ama onlar övünce bir bakayım dedim ama onlar almış bile. Alacak kadar sevmişler herhaldeKızlar korbell çöp kocası şişirilmiş bir ürün mü her yerde görüyorum,alınmalı mı
Maşallah karnımdaki gibi sakın benim oğlan teyzesi, zorlamadı beni. Bez ve kıyafet yetiştiremiyoruz suluyor bizi sürekliSleepy pişik yaptı bizi kızlar bilginize. Zaten 1 numara büyük geliyordu sadece primada olduğundan primaya geçtik düzelti popişi. 1 numaraya geçince molfix denicem dua edin olsun primanın fiyatlar ne öyle doğduğunda emen çocuk emmiyor sağıp veriyorum sütü ama mecbur mama destekli gidiyoruz. Emmediğinden sütüm de çok azaldı çünkü. Haftasına kanamam kesildi ilk günden ayaklandım zaten onu söylemiştim benim hiç öyle çok ağrım olmadı neyse ki. Tansiyon bir anda düştü ilaçları kestik. Sulandırıcı da kesildi. İlaçsız yaşamak şaha neymiş vitaminleri devam ediyorum sadece. Çok şükür kontrollerimiz de iyi geçti. Çınar da 2200 e kadar düştü 2500 doğmuştu. Eski kılomuza döndük şimdi kaç olmuşuzdur hiç bilmiyorum Ay ben de bu kadar galiba ya şu evdeki curcuna olmasa biz mis gibiyiz valla.
Valla çok çeşitli yorum var ama ben çok memnunumKızlar korbell çöp kocası şişirilmiş bir ürün mü her yerde görüyorum,alınmalı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?