- 27 Mayıs 2020
- 133
- 98
- 98
- 28
Kuşum ben de spinal oldum doktoruma hiç görüşmedim bu konuyu direkt kendi onu tercih etti. Bende hiç baş ağrısı olmadıı 2. Günü kaburga ağrısı oluyor yalan söylemiycem ama bebeğin totosunu koyduğunda da oluyordu aynı ağrı çok zorlamadı beni. 2.gün gece oldu uyumuşum kalktığımda bomba gibiydimbana günde iki kere ağrı kesici iğne yaptılar belki ondan bilmiyorum serum da hep takılıydı. Ama Doktor'un sana da yapacaktır zaten onları.
İğneyi bile hissetmedim ben yapılırken anında da sıcacık oldu bacaklarım hissizleşti. Ameliyathane soğuğunda mis gibi oluyor o sıcakEpudurral hiç bilmiyorum. Ama bence çok düşünme orada anestezici de çok önemli Doktor'un en iyisini senin için düşünüp yapacaktır.
Doktorun ne dedi kilosunun aynı kalmasına. Son haftalar kilo alımı azalıyormuş bide bazen ölçümler yanlış olabiliyormuş belki ölçüm hatası vardır iki haftadan birinde.Geçen hafta 3150 gr olan bebeğim bu hafta yine aynı çıktı durdu sanırım gelişim anlamadım haftaya da değişmezse , sezeryan isticem sanırım , çünkü Dr normal doğum aşığı bekletir Kilosu iyi diye .
Tahin pekmez muz karbonhidrat her gün yiyorum ama maalesef bu hafta sıfır gram
Son anda ciğer geliştirici yaptılar. Bebiş küvezde ilk defa bugün gidebildim yanına. Çok minikti yavrum. Oda etkilendi bu süreçte. İnşallah hemen toparlar sütüm geldiği kadar sağıp göndermeye çalışıyorum. Ama genel anestezi olduğumdan mı bilmiyorum beynim hala uyuşuk gibi kulaklarım çınlıyor toparlanamadım bir türlü o beni biraz zorluyor
Benim tansiyon bugün yine çıktı. Ne güzel düşmüştü ilaçlar kesilmişti. Bugün yine 160/100 sanırım ondan kaynaklı bu beyin uyuşukluğu. Çok yoruldum valla ya. Ne illet bir şeymiş şu tansiyonCanım türk kahvesi iç demişlerdi bana baş ağrısı için. İstersen günlük olarak iç sende ve bol sıvı tüket atılsın vücuttan
Ahh canım kendimi bir toparlayamadım ki. Tansiyon yakamı bırakmıyor bir gün çok rahattı. Bugün yine 160/100 larda tansiyon.Ah kuzucuk yaaa. Minik ama güçlü annesisütünde şifa olsun da hemen gelsin koynuna
İçin rahat olsun güzelim doğum anlık gerçekten bakıyorsun kucağında mimik bir mucize. Hiç bişey kalmıyo o noktadaSizin korkutmadan hep olumlu ve destekleyici mesajlarınızı severimBiraz rahatladım mervişim.
Dr biraz ilgisiz zaten artık ‘ takriben’ kelimesini kullanmaya başladıDoktorun ne dedi kilosunun aynı kalmasına. Son haftalar kilo alımı azalıyormuş bide bazen ölçümler yanlış olabiliyormuş belki ölçüm hatası vardır iki haftadan birinde.
Yok hiçbir şey yapmadım ve şu an stres oldum yarın mutlaka yapacamKız daha kıyafetleri yıkamadın mı hiçben en azından bebişin kıyafetlerini yıkadım yerleştirdim. Sadece hastahane çantası yapmak kaldı
Ahahah yok yok stres yapma yine de. Zaten çok uzun sürmüyor. Yapar bitirirsin. Kendini yormamaya bakYok hiçbir şey yapmadım ve şu an stres oldum yarın mutlaka yapacam
Benimde bu hafta böyle oldu iki hafta önce göbek bi hafta ileriyken 37de bi hafta geri düştü fl de 2 hafta geri çıktı iki haftada hiç büyümemiş dert etmemeye çalışıyorum drum yapısal biraz minik olucak dedi size ne yorum yaptıGeçen hafta 3150 gr olan bebeğim bu hafta yine aynı çıktı durdu sanırım gelişim anlamadım haftaya da değişmezse , sezeryan isticem sanırım , çünkü Dr normal doğum aşığı bekletir Kilosu iyi diye .
Tahin pekmez muz karbonhidrat her gün yiyorum ama maalesef bu hafta sıfır gram
Canım iyiyiz çok şükür. Ama yolumuz uzun. Her gün bebişi görüp geliyoruz. Sen nasılsın? Her gün doğum yapmadığını görünce senin adına seviyorum. Miniğin zamanında gelir inşallahNebileyim2328 canım nasılsın? Bebiş nasıl ? Ne zaman taburcu olacak birşey diyorlar mı.
bayatlamayankurabiye kuzum siz bugn nasılsınız?
N Neptunnn canım yanlış hatırlamıyorsam senin bebiş 2 kg doğmuştu ama hiç girmedi sanırım küvoze. 36+6 damı doğmuştu? Benim oğlumda bu kiloda. Pek de kilo almıyor merak ettim erken doğum olursa diye .
Bak sen daha öndesin kız senin de hiç sancın yok muu iyice ümitlerim kararıyorNurse9535 Nefertitiiii ay kızlar siz mi ben mi ha geldi gelecek diye diye ümitlenip duruyorum ama hiç bir şey yok yarın 39 a giriş yapıyorum çatlamak üzereyim bugün telefonlarım susmuyor arayan arayana daha doğurmadın mı diyenler aynen doğurdum size söylemek istemedik dfksfjf
Doğum yapan analar ne yapsak tetikleniriz kiii?
Kuzum hiç canını sıkma. Doğum oldu artık. Bebeğin iyi olsun. Tansiyon mutlaka kontrol altına alınır. Biliyorsun ben gebelik öncesinden tansiyon hastasıyım. Mutlaka uygun ilaçlar ile kontrol altına alınıyor. Kaldıki doğum sonrası bir iki hafta yüksek seyretmesi normalmiş. Düzelicek hep öyle düşünAhh canım kendimi bir toparlayamadım ki. Tansiyon yakamı bırakmıyor bir gün çok rahattı. Bugün yine 160/100 larda tansiyon.Doğumla biter sandım.
Ölçümdendir diye düşünüyorum , netice de milim milim ölçmüyorlar … ama doktor da ilgisiz Yorum yapmadı hatırlatmama rağmen . Suyunda hareketinde vs sıkıntı yoksa umursamıyor kilo kaç boy kaç vs cinsiyeti bile 20. Haftada kesin öğrendimBenimde bu hafta böyle oldu iki hafta önce göbek bi hafta ileriyken 37de bi hafta geri düştü fl de 2 hafta geri çıktı iki haftada hiç büyümemiş dert etmemeye çalışıyorum drum yapısal biraz minik olucak dedi size ne yorum yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?