Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Ben bu cts gidicem kontrole. Ama 31 ekim diye konustuk. 38+5 oluyorum. Aslında o 39+ ları görelim dedi keremdeki gibi ama o kadar dayanamıcam vallah
Ahaha ece herkes doğurdu bi sen kaldın gibi hissetmem hakkında

Kızlar size şey sorcam, bi bebek 6kg anne karnında. (Kilo ölçüsü tam doğru, sapma yok)Normal doğum olur mu? Oluyorsa da normal doğumu doktoru destekler mi? Çünkü iri bebek diye bi şey varsa 4,5kg sonrası riskli diye olmuyor diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum.
Not: benim bebeğimden bahsetmiyorum.

Hamileyken aslaaa geçmiyordu ne zaman geçti hiç anlamadık akşam eşimle bunu konuştuk hatta zamana yetişemiyoruz diye
Bebişle vakit geçirmekten zaman çabucakk geçiyodur bacım, emzir altını değiştir gazını al uyut öpüş koklaş ay Allahımm nasip ett artık dhshd

Bebişle vakit geçirmekten zaman çabucakk geçiyodur bacım, emzir altını değiştir gazını al uyut öpüş koklaş ay Allahımm nasip ett artık dhshd
Uyut kısmına kadar herşey dediğin gibi ama uyumuyor şekerim

Az kaldı az yakındır bizim tarafa geçmen

Planlı sezaryen için gün alan arkadaşlarıma sesleniyorum, hangi haftaya aldınız? Doktor benim günü netleştirmedi hala cuma tekrar çağırdı, sizde durumlar nasıl
merhaba canım, ben 5 Kasım olarak planladım. Normalde beklenen tarih 9 Kasımdı ama bebeğim hala breech pozisyonda.. yani bana dönecek gibi de gelmiyor onca denememe rağmen. 5 Kasım olsun dedim, o zamana kadar dönmezse o tarih olacak 39+2/3 gibi bir şey oluyor

Haberlerde boyle durumlara denk geldim ama her doktor vajinal dogumu onermez bence, yapanlarda hep dogudaydi. Oradaki kirsal kesim sezaryene daha bi karsi sanirim.

6 kiloyuda normal doğurmak istemez insan ya bence yani

Benim ilk doğumum sezeryandı Tr de. 2.doğumumu norveç de yaptım. Ama kiloya bile bakmıyorlar direkt normal deniyorlar ultrasonda çok çok az yapılıyor. 4.740 kg doğdu oğlum ve normal doğumla. Yani 5 6 da olsa zaten kilosunu bilmedikleri için normalle denemiş olacaklardı. Zordu tabi ama 6 kg düşünemiyorum o kadar zorlamaya gerek var mı?

Ya ben de ya 38+3 olacağım ya da 38+4. Ama diyorum daha gidebildiği yere kadar gider mi senin dediğin gibi. Bir yandan da çok zorlanıyorum artık Serklaj dikişleriyle de.. son zamanlar zor gerçekten de
Ben şimdiye bile tamamım ama hadi gelişsim cocukim hadi dayan ece diye gazlıyom kendimi ama nefes bile alamıyom artık. İlk bebemde böle değildim. Cok rahat beklemiştim 39+ ları. Ama suan hiç iyi
Deyilim

Gelmicem diyo bebisim zorlama diyo sjsşdndşdkf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…