Canım devlet hastanesinde benim karnıma saatlerce kum torbası koydular. Yetmedi o işlemi 3 kez yaptılar. Eğer bunu karın gitsin diye yapıyorlarsa karnım gitmedi. Boşa mı yaşandı onca şeyAşkım bilme ahshs her hastane yapmıyormuş ama mesela kum torbası koyan hastaneler varmış onu bende bilmiyordum hiç yaşamadım
Başa gelen çekiliyor üzülme ahjss doğurursuuun bişey olmaaazÖfff bunu da duydum ve insanlar çok kötü olduğunu söylediler ya,normali bir dert sezeryan bir dert,kocam doğursa ona ne güzel manevi destek olur geçerdim .Şimdi nasıl doğurcam diye kara Kara düşünür oldum
Kız karın gitsin diye değil rahim toparlansın diye yapıyolar keşke yapmasalar amaCanım devlet hastanesinde benim karnıma saatlerce kum torbası koydular. Yetmedi o işlemi 3 kez yaptılar. Eğer bunu karın gitsin diye yapıyorlarsa karnım gitmedi. Boşa mı yaşandı onca şey
Sen en iyisi tut tutabildiğin kadar ahahsBacımı avuturken ben ahshdj hayırlısı be öff takmayacam herşeyi yeter doğurmak istiyorum artıkın
Bende hiç böyle bişey hatırlamıyorum valla yapıldıysa da hissetmedik herhaldeCanım korkutmayayım seni ben öyle bir şey hatırlamıyorum evet bahsedenler varda belki eski bi uygulamadır ya da herkeste farklıdır bilemedim
Ben ilk doğumda hiç hatırlamıyorum ama ya belki spinalin etkisiyle hissetmiyoruzdur zaten uyuşukluk hemen geçmiyor
Ben de evde giyerim dedim evde lazım olmadı mı sanaAy devlet hastanesinde bana depend kullanma dediler. Sanki gelip sürekli altımı kontrol edecekler de kızacaklarmış gibi giymedim. Aldığım depend kaldı öyle. Şimdi diyorum ki hangi akla hizmet giymedim. Ped ile uğraştım, durdum
Benim kanamam fazla olmadı. O yüzden evde de kullanmadım canım. Duruyor öylece. Ama hastanede giyseydim çok rahat ederdim kesin. Acemiliğime denk geldi. Onlar ne dediyse onu yaptım.Ben de evde giyerim dedim evde lazım olmadı mı sana
çok teşekkür ederim bunu duymak çok iyi geldi gerçekten ben bu saatten sonra haftasıyla uyumlanmaz diye düşünüyordumBenimde 34+2 de 3000 çıkmış. En son 37+2 de 3250 çıktı mesela. Ben ölçümlerinde çok doğru olduğunu düşünmüyorum. Hem ölçüm hatası olabiliyor hemde bebeğin kilo alımı çok yavaşlıyor. Şimdiden stres yapmadan 37 yi beklemeni tavsiye ederim. Bende senin gibi iri olacak sanmıştım doktor da öyle diyordu hep ama boşuna strese girmişim normal haftasını yakaladı şimdi.
Arkadaşıma doğumdan 3 hafta önce 3,5 kilo denilen bebeği 3300 doğdu. Hiç endişe etmeyin. Bir sağlık problemi olmadıkça 38,39. Haftalara kadar rahatlıkla beklenebilir.a
çok teşekkür ederim bunu duymak çok iyi geldi gerçekten ben bu saatten sonra haftasıyla uyumlanmaz diye düşünüyordum
Canım birde şunu tavsiye ederim tatlı ve karbonhidrat tüketimini azalt o da bebeğin kilo alımını yavaşlatıyor.a
çok teşekkür ederim bunu duymak çok iyi geldi gerçekten ben bu saatten sonra haftasıyla uyumlanmaz diye düşünüyordum
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün nazarlardan korusunKızlar çıktık hersey yolunda tedbir amaçlı bekletiyorlar şuan beni vakit bulunca detaylı yazacağım
Kızlar 4 ten beri 5 6 dk bir çok hafif sancı giriyor varla yok arası bir şey hastaneye gitmeli miyim bilemedim
Canım düzenli ve giderek artan ağrılar mı?Kızlar 4 ten beri 5 6 dk bir çok hafif sancı giriyor varla yok arası bir şey hastaneye gitmeli miyim bilemedim
Hadi bitir de doğurAy hayırlısı 20 bölümüm kaldı biraz hızlı ilerliyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?