Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217

Canım ben şuan 3 günde bir tam kan tam idrar veriyorum. İdrarı protein den dolayı veriyorum. Ama herseferinde Lokosit farklı çıkıyor. Birinde 202 çıktı 3 gün sonra 40, üç gün sonra 190. Bende özellikle sordum hani doğum yakın enfeksiyon riski olmasın diye. Benim doktorum da sen ona takılma dedi. Sanırım kana geçerse bebeği etkiliyor.

sen direkt monurol yazdırıp içsen aile hekimin ile konuşup

Bizim hastane depende izin vermiyor dediğin mantıklı belki de sana çok lazım olmaz o zaman, duşu da bilemedim su geçirmeyen yara örtülerinden var yapıştırdığında su geçirmiyor doğumdan önce hastanede ya da sonra rahatlamak istersen onlardan alıp hemen duş alabilirsin

Depende niye izin vermiyor?

Crp baktırayım ben yarın o zaman
sen direkt monurol yazdırıp içsen aile hekimin ile konuşup
yazdırayım aile hekimine gidiyorum . Az bir vakit kaldı etki etsin bari

Kaçıncı haftadan beri hepsini bir kullanıyorsunuz ?

Masallah canım allah nazardan saklasın sağlıkla keyifle büyütün bebeğinizi

Kızlar bugün gebe okuluna gittim ama beni bir şey sanki çok rahatsız ediyor.Her şey çok normal doğum üzerine anlatılıyor,herkesin doğum hikayesi de kendi özgü ama normal doğum çok ayrıntı ve çok stresli geliyor devamlı bana ve doktorum da aşırı normal doğum sevdalısı.Biraz gerilmeye başladım ya benim gibi olan var mı??

Doğum yapanlara bir sorum olacak iç çamaşırını nasıl seçmeliyiz normal bel mi yüksek bel mi? Dikişlere gelmemesi açısından nasıl bir iç çamaşırı koymalıyız
Depend varken iç çamaşırına gerek olmuyor, zaten 2. Gün su geçirmez bant takıyorlar onunla duşta alınıyor ama 4. Gün bantı çıkarcakmışız belki o zaman çamaşıra geçebilirim, sahi bu bant nasıl çıkıyor bilen var mı? Suyla bile çıkmadığına göre nasıl çıkarıcağımı bilmiyorum sormayı unuttum

Aynısı bana da oldu o seansta. Sonra geçti

Kızlar bazılarınızın ne zaman doğum yapacağını falan hiç göremiyoruz merak ediyoruz ekleseniz ya

Kızlar başka bir derdim yokmuş gibi garip bir soru soracağım. Doğum yapan arkadaşların yorumlarının altında ‘doğumdan sonra … gün geçti’ yazıyor. Onu nasıl ekliyoruz? Kendi yorumumun altında hâlâ kaç haftalık hamile olduğum yazınca tetikleniyorum

Kuzum bebişin nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…