Ben de öyle düşünüyorum bi kendi doktorum da baksın yine geride çıkarsa ona göre başka bi doktor ya da ona göre hareket ederimAy ne kolay 37de alırız diyorlar ya sinir bozucukendi doktorun da seni tatmin etmezse başka bir görüş daha alırsın, bu ölçümleri bence çok ciddiye alma, bebek pozisyonu bile çok etkiliyor cidden
Bana direkt gelişimi geri dedi ölçtü biçti aynı dediAynı şeyi yaşadım 35te bi hafta ileriyken 37de bi hafta geri çıktı ama benim drum yapısal bi durum bu gelişme geriliği değil dedi
Şu an benim kocao sırada kocamız
yaa tecrübeli olmak ne kadar kıymetliDoktorum bana ikinci dogum erken ve hızlı olur hastahaneye yetismeye bak dedihastahane ve ev aramız 45 dk falan, sehir disinda yazlik bolgedeyiz,sancilarini takiple dedi bakalim
Sizinde cok yakınaz kaldı mı insan heyecanlaniyor minik minik kiyafetlere her zaman hevesliyiz biz hanimlar
O mis kokuyu cekmek istiyorum icime 2. Evladim olacak hepsi ayrı telasmis
Tecrubede var elbet ama hepsi farkli özel
canım gelişim geriliği diyebilmeleri için en az 2 haftalık ölçümlerde geriliğin artması gerekiyomuş, sana daha önce böyle bi durumdan bahsetmedilerse ilk defa ölçtüğü muayenede nasıl bunu söyleyebiliyor bana biraz şüpheli geldiBen de öyle düşünüyorum bi kendi doktorum da baksın yine geride çıkarsa ona göre başka bi doktor ya da ona göre hareket ederim
Bana direkt gelişimi geri dedi ölçtü biçti aynı dedi
Öyle yapacam canım sizinle paylaşmak beni öyle rahatlatıyor ki iyi ki varsınız hepinizcanım gelişim geriliği diyebilmeleri için en az 2 haftalık ölçümlerde geriliğin artması gerekiyomuş, sana daha önce böyle bi durumdan bahsetmedilerse ilk defa ölçtüğü muayenede nasıl bunu söyleyebiliyor bana biraz şüpheli geldi
benim de bebişimin karnı 2 hafta geri ama doktorum gelişim geriliği dememiz için bu 2 haftalık geriliğin fazlalaşması gerektiğini söyledi, şu an bi problem görmüyo yapısal olabiliyomuş bu ölçümler, doktorum perinatolog ve bu konularda bilgili olduğunu biliyorum sen içini ferah tut kendi doktorundan fikir almayı bekle canım
Size yazsam özelden olur mu ?Evet ben her hafta topluyorum artık neredeyse. Tansiyon yüksekliğim sürekli olduğu için erken başladım ben.
Tansiyon yüksekliği yoksa enfeksiyona bağlıyorlar. Antibiyotik kullanımında düzeliyor. Tansiyon yüksekliği eşlik ederse 24 saatlik toplanıyor. Sonuç 300 e kdr sıkıntı değil. 300 üstü sıkı takip.
Ozel mesajiniz kapaliymis siz yazabilirseniz cok sevinirimolur tabiki
Oğlumda 1 kez yaptılar ama bunda tam 4 kez yaptılarYaa ne için geldiler bu konudan bende burada bahsetmek istemiyorum ama bana ilk sezaryende gelmediler sonrakilerde mi geliyolar yoksa neye göre geliyolar bunun korkusuyla normal doğururum valla
Aşkım bilme ahshs her hastane yapmıyormuş ama mesela kum torbası koyan hastaneler varmış onu bende bilmiyordum hiç yaşamadımSürekli kanamana mı bakıyolar bakıp napıyolarki ay anksiyetem tuttu dur shsjdld
İşte o dediğin kahrolası olay ajsjajsDoğurmadım ama tahmin ediyorum fundus masajı yapmışlardırRahim doğumdan sonra seviye seviye iniyor aşağıya onu ölçmeleri gerekiyor ve kanama fazla, rahim yumuşaksa masajla uyarılıyor sertleşmesi ve toparlanması için.
Bacımı avuturken ben ahshdj hayırlısı be öff takmayacam herşeyi yeter doğurmak istiyorum artıkınAşkım bilme ahshs her hastane yapmıyormuş ama mesela kum torbası koyan hastaneler varmış onu bende bilmiyordum hiç yaşamadım
Canm korkma benmde bazen aynı senin dediğin gibi oluyor bi kaç gün sonra normale dönüyor sonra bidaha öyle oluyor 34 den beri böyle şuan 37 yaklaştım aynııKızlar benim üst karnımda boşluk oldu resmen. Bebek hareketlerini çok aşağıda hissediyorum. Ve vajinamda baskı hissediyorum deşiyor gibi. Çok korkuyorum yarın kontrolüm var. Daha 35+0 ız
Çok sevindm maşallahh Allah analı babalı büyütsünn sağlıklı uzun ömrü olsunKızlar ben geldim herkesi alintilayamadim affola ama hepinizin mesajını okudum dualarınızı yüreğim de hissettim Allah razı olsun10 da doğuma aldılar 10.20 de oğlum dogdu 52 cm 3450 gr çok şükür sağlığı yerinde bir sıkıntımız yok korktuğum gibi olmadı ağrılarım artmaya başladı bu bebis biraz zor emiyor tutturana kadar bir hal çekiyoruz ilk kalkıştan sonra rahatlarım diye düşünüyorum bizden haberler bu şekilde
kızlar bebek doğunca nerde ve neyde uyuması lazım anneyle aynı odada uyumak zorunda dimi
Öfff bunu da duydum ve insanlar çok kötü olduğunu söylediler ya,normali bir dert sezeryan bir dert,kocam doğursa ona ne güzel manevi destek olur geçerdim .Şimdi nasıl doğurcam diye kara Kara düşünür oldumİşte o dediğin kahrolası olay ajsjajs
Ben iç çamaşırı hamile kulotlarimdan götürdüm ama kullanmadım depend yeterli geldiDoğum yapanlara bir sorum olacak iç çamaşırını nasıl seçmeliyiz normal bel mi yüksek bel mi? Dikişlere gelmemesi açısından nasıl bir iç çamaşırı koymalıyız
Atarsa 10 iyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?