Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Ay ne kolay 37de alırız diyorlar ya sinir bozucu kendi doktorun da seni tatmin etmezse başka bir görüş daha alırsın, bu ölçümleri bence çok ciddiye alma, bebek pozisyonu bile çok etkiliyor cidden
Ben de öyle düşünüyorum bi kendi doktorum da baksın yine geride çıkarsa ona göre başka bi doktor ya da ona göre hareket ederim

Aynı şeyi yaşadım 35te bi hafta ileriyken 37de bi hafta geri çıktı ama benim drum yapısal bi durum bu gelişme geriliği değil dedi
Bana direkt gelişimi geri dedi ölçtü biçti aynı dedi

yaa tecrübeli olmak ne kadar kıymetli

benim de ilk doğumum olacak, hemen hastaneye gelmenize gerek yok dediler sancı da hissetmiyorum geçen haftalarda olan ağrılar bile yok

Ben de öyle düşünüyorum bi kendi doktorum da baksın yine geride çıkarsa ona göre başka bi doktor ya da ona göre hareket ederim

Bana direkt gelişimi geri dedi ölçtü biçti aynı dedi
canım gelişim geriliği diyebilmeleri için en az 2 haftalık ölçümlerde geriliğin artması gerekiyomuş, sana daha önce böyle bi durumdan bahsetmedilerse ilk defa ölçtüğü muayenede nasıl bunu söyleyebiliyor bana biraz şüpheli geldi

benim de bebişimin karnı 2 hafta geri ama doktorum gelişim geriliği dememiz için bu 2 haftalık geriliğin fazlalaşması gerektiğini söyledi, şu an bi problem görmüyo yapısal olabiliyomuş bu ölçümler, doktorum perinatolog ve bu konularda bilgili olduğunu biliyorum sen içini ferah tut kendi doktorundan fikir almayı bekle canım

Öyle yapacam canım sizinle paylaşmak beni öyle rahatlatıyor ki iyi ki varsınız hepiniz

Size yazsam özelden olur mu ?

İşte o dediğin kahrolası olay ajsjajs

Kızlar benim üst karnımda boşluk oldu resmen. Bebek hareketlerini çok aşağıda hissediyorum. Ve vajinamda baskı hissediyorum deşiyor gibi. Çok korkuyorum yarın kontrolüm var. Daha 35+0 ız
Canm korkma benmde bazen aynı senin dediğin gibi oluyor bi kaç gün sonra normale dönüyor sonra bidaha öyle oluyor 34 den beri böyle şuan 37 yaklaştım aynıı

Çok sevindm maşallahh Allah analı babalı büyütsünn sağlıklı uzun ömrü olsun

kızlar bebek doğunca nerde ve neyde uyuması lazım anneyle aynı odada uyumak zorunda dimi

kızlar bebek doğunca nerde ve neyde uyuması lazım anneyle aynı odada uyumak zorunda dimi

Evet. Öyle öneriliyor.

Biz bebek odasına yatağımız dışında herseyi taşıdık. Elbise dolabimiz vs.

Bebeğin yatagi, komodini, dolabı ve emzirme için düşündüğüm sandalyeyi kendi odamıza sığdırdım. Onunla ilgili olan hersey şimdilik bizim odada.

Doğum yapanlara bir sorum olacak iç çamaşırını nasıl seçmeliyiz normal bel mi yüksek bel mi? Dikişlere gelmemesi açısından nasıl bir iç çamaşırı koymalıyız
Ben iç çamaşırı hamile kulotlarimdan götürdüm ama kullanmadım depend yeterli geldi

benimde 6 atsın artık dayanamicam. Sabah kontrolüm var bakalım zaten pozisyonu hep baş aşağıydı ama bugün ilk defa taaaa özel bölgeye darbe hissediyorum baya baya aşşalara bu ne demek sizce kızlarrrr kanala falan mı girdi
Atarsa 10 iyi geceler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…