- 19 Aralık 2023
- 2.227
- 1.367
- 53
SanırımMerhaba güzel anneler,anne adayları
Ben Aralık anneleri grubundayim, sizden tecrübeli olanlarinizdan bilgi almak istedim haftalariniz benden ileri biraz da cesarete ihtiyacim var galiba
Serklajliyim, uzunca bir zamandir yatiyorum. Şeker çıktı insülin kullanıyorum, simdi birde tansiyon yüksek çıktı. Idrarda protein görüldü.
Hatta şöyle oldu, cumartesi hastanede idrar verdim protein(+) çıktı. Çarşamba asm de idrar verdim protein negatif çıktı. Bugun sehir hastanesinde idrar verdim protein eser çıktı.
Hangisi dogru artik bende bilmiyorum. Bu arada idrar yolu enfeksiyonu da var su anda.
Doktorum da 24 saatlik idrar toplamamı istedi. Burda bu konuda tecrubesi olanlar var mı varsa 24 saatlik idrar sonucunda protein çıkması durumunda nasil bir yol izlendi bunlar hakkinda da bana destek olursa çok mutlu olurum
Dayanılmayacak bir şey olsaydı 2. 3. Bebeleri kimse yapmazdı hepsi geçip gidiyorTamamen bilgisiz ve cahil olarak doğuma gitmek isterdim yane yaşanacaksa yaşansın o anda şoklanayım
Nereden ekliyoruz ben hiç bilmiyorumKızlar bazılarınızın ne zaman doğum yapacağını falan hiç göremiyoruz merak ediyoruz ekleseniz ya
Benimde en büyük motivasyonum bu. Kimler kimler doğuruyor diyorumDayanılmayacak bir şey olsaydı 2. 3. Bebeleri kimse yapmazdı hepsi geçip gidiyor
Bende kendimi böyle avutuyorum ilk doğuran ben değilim son da olmayacam yaşanıp geçecek bi şekilde diyorumDayanılmayacak bir şey olsaydı 2. 3. Bebeleri kimse yapmazdı hepsi geçip gidiyor
Cok sagol canım benim
Yukarıda profil fotoğrafın varya onun üstüne tıkla,hesap detaylarına gir. Orda Tahmini doğum tarihi diye bir yer var oraya doğum tarihini yazıp en altta kaydet yap.Nereden ekliyoruz ben hiç bilmiyorum
Cok sagol canım benim
deryaderya2 siz idrar toplamış mıydınız benimle bilgilerinizi paylasir mısınız
Ay ne kolay 37de alırız diyorlar ya sinir bozucuBenim de bugün randevum vardı ama doktorum yoktu başka doktora muayene oldum o da bebeğimin iki haftalık bir geriliği olduğundan bahsetti ki iki hafta önce haftasından ilerideydi nasıl oldu bu anlamadım çok üzgünüm
37 de alırız dedi bu çok önemli değil kilosu 2180 suyu iyi dedi ama moralimi çok bozdu
Kendi doktoruma attım raporu pazartesi günü gel ben bakayım dedi sizce böyle bir şey mümkün mü cihazdan mı farklı ölçtü bebeğin pozisyonundan mı baya baya korkuttu ve üzdü beni bu durum
Aynı şeyi yaşadım 35te bi hafta ileriyken 37de bi hafta geri çıktı ama benim drum yapısal bi durum bu gelişme geriliği değil dediBenim de bugün randevum vardı ama doktorum yoktu başka doktora muayene oldum o da bebeğimin iki haftalık bir geriliği olduğundan bahsetti ki iki hafta önce haftasından ilerideydi nasıl oldu bu anlamadım çok üzgünüm
37 de alırız dedi bu çok önemli değil kilosu 2180 suyu iyi dedi ama moralimi çok bozdu
Kendi doktoruma attım raporu pazartesi günü gel ben bakayım dedi sizce böyle bir şey mümkün mü cihazdan mı farklı ölçtü bebeğin pozisyonundan mı baya baya korkuttu ve üzdü beni bu durum
yaa aramızda 1 gün var ben de bekleyenlerdenim ne zaman doğacak acaba çok merak ediyorumKızlar bgn kontroldeydim, bekliyorum her an sancımı ,Kasım 1 olsun istiyorum ehhheeee esimin dogdugu ay, cmt. gunu oğlumda tatilde olur ehhheeee, sanki bana göre gelecek bebis keyfi ne zaman isterse gelir elbet ama benimkide bize kolaylık ehhheeee
Totişimde iyi cok sukur
hayirlisiyla gelsin benim miniştedoğuran oldukça seviniyorum, bakalim ekim mi Kasım annesi mı olacagim
Oglum 39+4te gelmisti, bir gece ansizin baslayan sancilarla sabah ezaninda,
Bgnde 38. Haftam doldu 39 a giris yaptim bakalim,
Bgn bebislerine kavusan arkadaslarima bol saglik diliyorum,
Benim gibi dogumu bekleyenlerede sabır diliyorum,
güzel bebislerimiz icin az daha kızlar
o sırada kocamızKeşke kocam doğursa
Tam olarako sırada kocamız
daha doğurmadan 2. çocuk istemeleriTam olarak
geçen diyorum bu hamilelik ne zormuş ya yoo bence çok kolay diyo ciddi bi şekilde
Çocikimin babası olmasa vurcam ağzına kürekle
Sizinle günümüz aynı ama ben pzt veya salı eleniyorumyaa aramızda 1 gün var ben de bekleyenlerdenim ne zaman doğacak acaba çok merak ediyorum
yaa sağlıkla kucağınıza alın inşallahSizinle günümüz aynı ama ben pzt veya salı eleniyorum
Doktorum bana ikinci dogum erken ve hızlı olur hastahaneye yetismeye bak dediyaa aramızda 1 gün var ben de bekleyenlerdenim ne zaman doğacak acaba çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?