Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
Çok gereksiz konuşmalar,muhabbetler.Kim nasıl isterse öyle doğursun sütü de herkesin çabuk gelmek zorunda değil,çocuk 3 günde travmatize olmuyor.Anneye manevi destek olmak çok zor olmamalı ya ama insanlar da böyle bir meziyet göremiyorum.Zaten doğunca da herkesin bebeğin üzerine ilgi göstermesine de gıcık oluyorum,onu bir anne doğurdu,bebeğin anneye ihtiyacı var annenin herkese yani.

Canım korkma kucağına alacağın ana odaklan. Minnak yavrun gözlerine bakacak en sevdiği ve ihtiyacı olan kişi sen olacaksın. Güçlü anne

Kızlar selam, bugün 38+2 de falanım. Bebeğim de hala breech pozisyonda yani hissediyorum. 33-34 e kadar o kadar düzenli pilates, yürüyüş falan yapıyordum ki yavaş yavaş bozuldu ve son 2 haftadır hiçbir şey yapamaz oldum. Ağırlaşmamla da alakası var sanırım. Yani günde yarım saat egzersiz yapmak bile zor geliyor sırf bebek dönsün diye .. aşırı hareketsiz kalmak ta istemiyorum.. ne yapsam bilemedim. 5 kasımda sezeryan randevumuz var eğer bebiş dönmezse diye , o zamana kadar bari elimden geleni yapayım diyorum ama sıfır yani.. son 1 haftadır sıfır enerjim var

Aynen öyle o yüzden doğumda sadece annemle eşim olacak hastanede. Beni de tek düşünecek kişi annem gibi geliyor. Her seferinden sen hayırlı ve en kolay hangisiyse öyle dua et doğumun için diyor.

Biraz rahatsız edici gibi kocama yaptıracağım sanırım. Bugün denedim bir. Böyle hassas şeylere de sinir oluyorum beş dk yapsam noluyor acaba
Bende bikaç gündür yapmaya çalışıyorum galiba alıştım biraz yapabiliyorum. Ama ilkten çok rahatsız edici geliyordu. Sürekli dene alışacaksın sadece ellerim zor yetişiyor iki büklüm oluyorum o kötü.

Su gibi aksın geçsin inşallah Haklısın kim olsa heyecan ve korku yaşar olumlu düşünmeye çalış, bebeğine kavuşuyorsun artık ne kadar güzel.

Herkese yapmıyolardır. Kanama çoksa rahim toparlamadıysa falan yaparlar
bende 2 normal doğum yaptım ama öyle bir şey çok hatırlamıyorum sadece doğumdan 2 3 saat sonra kadın doğumcu gelip alttan muayene ederken karna da biraz bastırmıştı öyle çok acılı bir şey değildi arkadaşın bahsettiği gibi

gelmiş geçmiş olsun, sağlık olsun gerisi halloluyor bir şekilde dediğiniz gibi :)

korkma canım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim doğumunu kolaylaştırsın. Summes sebîla yesserahu okuyabilirsin ben doğumlarımda hep okumuştum

Kızlar bu bebeklerin altını temizlemek için ıslak pamuk kullanın filan diyorlar ama önceden ıslatılmış pamukların bakteri ürettiğini filan yazmışlar neyle sileceğiz ya hem ıslak mendil sıkıntılı hem de pamuk

Bana şuan yok sarılık artarsa küvöze girer değeri sınırda yok sütün az heralde gibi şeyler söyleyenler var eşimin akrabaları. Bana da geliyo sinir yavastan

Ben anlık ıslatıyorum canım, bekleme yapmıyorum yani. Hafif ılık suyla kullanacağım kadar ıslatıyorum

Bana şuan yok sarılık artarsa küvöze girer değeri sınırda yok sütün az heralde gibi şeyler söyleyenler var eşimin akrabaları. Bana da geliyo sinir yavastan
Öf herkes çok biliyor ya küvöze giren çocuk da bir süre sonra çıkıyor,arkadaşlarımın bebekleri de girdiler.Bebekler 2 yaşına geldi bile,geçip gidecek zamanlar bunlar canım.Gerçekten canını sıkıyorlarsa sen onların canını sık,senin sıkılmasın.Bazı insanlar bozulmaktan anlıyor.

Günlük hazırlanırsa onlar bir şey olmuyor diye biliyorum ben

Kızlar kontrole geldim nstye girdim şu an çekiliyor. Kalp sesi falan yok bu nasıl nst anlamadım sadece yazdırma sesi var. Öncekinde bebeğin kalp sesi vardı bu sessiz bir şey böyle nst mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…