• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
Doğumdan sonra 1 ay kalacak annem, sonrasında bi süre gelir misin yanıma dedm kayınvalideme, en başlarda tabi ki ben her zaman yanındayım vs diyodu, şimdi izin alamam vs diyo o kdr kırıldım ağladım ki anlatamam

Kuzum neye kırılıp ağlıyorsun , gelmemesi daha hayırlı belliki. Hem grupta çoğumuz kaynanası biran önce gitsin diye dua ediyor

Ben 36+3 te görüşmüş oldum. En kısa zamanda ara randevunu al canım
Evet canım önümüzdeki hafta içi halledicem. Ay hastane yemekleri hakkımda bilgi vereyim tecrübe ettim çünkü. Berbat ötesi bilgin olsun. Akşamları tereyağ ve ekmek veriyorlar “Abendbrot” dedikleri şey.. imkan varsa eşin getirsin yemek

Valla bana hastane ücretini vermeleri bile yetti. Heralde görmeye gelirken de boş gelmez kıyafet falan bişeyler mutlaka getirir. Kendi ailem de sağolsun geline taktık sana da ne istersen aynı gramda birşey takalım dediler. Künye istedim benimkiler de künye takacak. Eşime de çıtlatcam ufak tefek bir hediye alsın o kadar zahmet çekiyoruz yani 🤣
Bizde sadece annem beşiğimi aldı. Benim koca da hediye alacakmış falan bi şeyler anlatıyordu. Geçenlerde kayınvalide evini sattı başka yerden az daha ucuza alıyor. Artan parayı bize yollamış ben şok (çünkü düğünü bile kendimiz yaptık eşimle). Stratejik düşünseydi de o parayı altın olarak doğumumda taksaydı keşke şimdi geldi aklıma🤣 Çünkü böyle manasız bi para aktarımı oldu neyse kendileri düşünseymiş😂

Bir tanıdığım sadece gaz sancısı çekmiş, gece gaz sancısıyla uyanıp uyuyamadım sabah kontrole gittim 4 cm açıklık vardı dedi. Böyle şanslıları da var 🤣
Ay bende dün gece gaz sancısından uyuyamadım karnımda indi aşağı msjını okuyunca yusufladım🤣 neyseki yarın kontrolüm var ama çatı muayenesi yapmaz ya ultrasonda gözükür mü açıklık olsa 🥸

Bizimkiler yerlerinden memnun çıkmak istemiyolar 🤣 Benim dün akşamdan beri arada yokluyor adet ağrısına benzer ağrı girip çıkıyor. Ama nst de 90-100 leri gördüğümde hissettiğim gibi değil. O yüzden yalancı kasılma olduğunu anlıyorum. Ben bugün iyice doğuma yaklaştığımı hissetmeye başladım ya sanki haftaya cumartesi,pazar doğururum gibi hissediyorum. Bakalım tahminim tutacak mı 😂
Ya bende de var o yalancı sancıdan. Adet sancısı gibi aynı.
R rose-bahar Senin bugün mü yarın mı kontrolüm vardı sanki. Doktor çatı muayenesi yapacak demiştin gittin mi, yarın mı gideceksin?
Evet bugün kaytardım yarın gitmem lazım yoksa kontrol aralığını kaçırıyorum. İçimden gelmiyor bu kez gitmek nedense😆 Oradan doğumhaneye gideceğim korkusu geldi😂

Bişey dicem gülmeyin gaz sancısı bende her akşam var ama önemli olan gazı çıkartmak mı? Yani gazı çıkarttıktan sonra sancı değilmiş ya gazmış mı demeliyiz yoksa o da sancıya giriyor mu? Hshshdd

Ya bende de var o yalancı sancıdan. Adet sancısı gibi aynı.

Evet bugün kaytardım yarın gitmem lazım yoksa kontrol aralığını kaçırıyorum. İçimden gelmiyor bu kez gitmek nedense😆 Oradan doğumhaneye gideceğim korkusu geldi😂

Dizini bitirde öyle git o zaman yarım kalmasın😂😂

YENİDOĞAN BEBEK SEVİLMEZ YA. Bunu bilboardlara yazdırmak istiyorum. Bebek sevmek isteyen altı ay sonra gelsin ya biz size hizmet olarak mı doğurduk kraliyer ailesi bebek sevecekmiş🤣
Yaaa sevicem dedikleri BAKACAKLAR işte . Annesi asla öpülmesine ve kucaktan kucağa gezmesine izin vermeyeceği için dkjddj denemeler yani.. yersem :D çok heyecanlıyız çok heyecanlıyızzz çok mutluyuz diyip duruyorlar beni de heyecanlandırıyorlar zaten , bende de malesef fazla ilgi var 😂😂

Kızlar doğum öncesi böyle buzluğa atmalık yemek kurabiye falan yaptınız mı? Yalnızım eşim dışında kimsem yok, buzlukta bi şeyler yapmam lazım ama eşim çok yorulduğumu söylüyor bırakmıyor, doğumdan sonra ben yaparım sana diyor kafam karıştı. Yapsam mı yapmasam mı diye
Ay ben kurabiye poğaça börek falan yapıp attım ama ben yapmayı seviyorum özellikle buzluğa atayım diye yapmadım

Bişey dicem gülmeyin gaz sancısı bende her akşam var ama önemli olan gazı çıkartmak mı? Yani gazı çıkarttıktan sonra sancı değilmiş ya gazmış mı demeliyiz yoksa o da sancıya giriyor mu? Hshshdd
Tam olarak nerde benim boşluğum ağrıdı sanki dalak şişmesi gibi gazda çıkmadı çok fenaydı ama uyuyamadım ağrıdan

Sağol canım🫶🏻🫶🏻 benim kız geçen gün dönmeye kalkıştı o gece uyuyamadım hatta acıdan 😅 ama olmadı… seninkisi başarır belki de 🙏🏻
Ya kıyamam akıllı bıdıklarımız bi de görev bilinciyle dönmeye çalışıyorlar falan yerim
Aklımdaki soruyu sormuşsun🤣

Back
X