• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
Kızlar doğum öncesi böyle buzluğa atmalık yemek kurabiye falan yaptınız mı? Yalnızım eşim dışında kimsem yok, buzlukta bi şeyler yapmam lazım ama eşim çok yorulduğumu söylüyor bırakmıyor, doğumdan sonra ben yaparım sana diyor kafam karıştı. Yapsam mı yapmasam mı diye

Kızlar doğum öncesi böyle buzluğa atmalık yemek kurabiye falan yaptınız mı? Yalnızım eşim dışında kimsem yok, buzlukta bi şeyler yapmam lazım ama eşim çok yorulduğumu söylüyor bırakmıyor, doğumdan sonra ben yaparım sana diyor kafam karıştı. Yapsam mı yapmasam mı diye

Ben bşy yapmadım canım ya. Aslında iyi olurdu ama o modda değilim hiç. Varsın bu senede buzlukta bşy olmasın

Canım ben börek yapıp atmıştım. Sadece onlar var şuan. Ama kendimi oyalamak için doğuma kadar kek kurabiye poğaça yapıp atmak istiyorum. Tabi ne kadarını yaparım orası ayrı yaparken eşim yardım eder zaten. Hem onlara da kolaylık olur doğumdan sonra diye düşündüm. Bide Almanya’da yaşıyorum hastanelerin yemekler Allah affetsin çok kötü. Planlı sezeryan olacağı için bi kaç gün önceden sulu yemek çorba yapıp kavanozlara vakumlayıp buzdolabına koymak istiyorum eşim getirsin hastaneye diye hem kızımla ikisi de yerler aklım kalmaz. Tek başına yapamam tabi eşimle beraber yapıcaz.
Sizde bi kaç bişey atabilirsiniz köfte vs

Canım hastaneyle görüştün mü onlar mı verdi tarihi bende Almanya dayım henüz gitmedim hastaneye. Doğumla ilgili ne dediler kaç gün kalacaksın hastanede 5 güne kadar kalınabildiğini duymuştum.
Görüştüm canım en baştan söyledimnormal doğum istemiyorum diye, en son doktor ben ne desem de fikrini değiştiremicem belli ki tamam tarih vereyim sana dedi 😃 3 gece 4 gün kalacakmışım. Doğumdan bi gün önce kanları alacaklar bakacaklar. İşte en azından normal doğum kadar beklesin diye 39+4 e verdi tarihi. Özellikle sordum önceden suyum vs gelirse normal doğum diye zorlamicaksınız dimi diye hayır sen istemediğin sürece zorlamayız dedi doktor

Al benden de o kadar bir de şehir dışından gelecekler en az 10 gün kalırlar herhalde kayınvalide kayınbaba bir de yetmezmiş gibi görümce 10 aylık bebeğiyle onlara eklenmeyi düşünüyor 🤦🏻‍♀️ 80 metrekare 2 odalı evde nasıl kalınacak hiçbir fikrim yok. Bir de kendi annem yanımda olacak valla cin düğünü gibi takılırız artık 🤪
İnanmıyorum şaka gibi. Ya da 30 yıl öncenin olayı gibi çünkü benim doğumumda annemin yaşadığı şey. Allah yardımcın olsun inş gelmezler ya

Seninle ben kader ortağı olabilir miyiz. Yazdıklarının aynısını bende yaşıyorum.
Doğumdan sonra 1 ay kalacak annem, sonrasında bi süre gelir misin yanıma dedm kayınvalideme, en başlarda tabi ki ben her zaman yanındayım vs diyodu, şimdi izin alamam vs diyo o kdr kırıldım ağladım ki anlatamam

Görüştüm canım en baştan söyledimnormal doğum istemiyorum diye, en son doktor ben ne desem de fikrini değiştiremicem belli ki tamam tarih vereyim sana dedi 😃 3 gece 4 gün kalacakmışım. Doğumdan bi gün önce kanları alacaklar bakacaklar. İşte en azından normal doğum kadar beklesin diye 39+4 e verdi tarihi. Özellikle sordum önceden suyum vs gelirse normal doğum diye zorlamicaksınız dimi diye hayır sen istemediğin sürece zorlamayız dedi doktor
Çok sevindim canım senin adına için rahatlamıştır en azından. 🥰 demek ki sezeryanda 3 gece kalınıyor en az. Bu da benim kafam da takılı kaldı ya kızımdan ayrı kalıcam 3 gece ama napalım artık yolunda gitsin de herşey katlanırım. Hastane çantası ile ilgili bişey dediler mi şunu getir vs diye

Bana da sürekli normal doğum içini temizliyor kanseri önlüyor diyorlar. Ok ben normal doğum istiyorum ama sanane sizene ya, benim rahmimden. Normal doğumda yapsan sezeryanda illa bi yorum yaparlar.
Allah askına kimsede mantık kalmamış. Kanser önlüyor ne demek ya. Benim annem ikiz abilerimi beni normal doğumla doğurmuş o zamanlar zaten sezaryen yaygın değil. Kansere yakalandı 3 kez, halam da aynı şekilde. Cahiliyet beni çıldırtıyor ya

Çok sevindim canım senin adına için rahatlamıştır en azından. 🥰 demek ki sezeryanda 3 gece kalınıyor en az. Bu da benim kafam da takılı kaldı ya kızımdan ayrı kalıcam 3 gece ama napalım artık yolunda gitsin de herşey katlanırım. Hastane çantası ile ilgili bişey dediler mi şunu getir vs diye
Yok onla ilgili bi bilgi vermediler, bu çift kişilik yataklı odayı sordum bi istiyorum ben diye bakarız deyip geçiştirdi sadece 😃

Valla ben budapeştedeyim , eşimin ailesi Türkiye’den gelecek. Az önce onlara kalacak iki odalı bir ev ayarladık , bizim evde sadece annem olacak. Ne saygısızca bir şey, ben gerçekten herkese çok saygı duyuyorum ve mesela ilk günler kanamam olabilir, emzirmek vs bu tür şeyleri kayınvalidemle falan paylaşmak istemiyorum yani, ne münasebet .. annemden çekinmem tabi ama görümcem görmese de olur yani….! Eşime söyledim bile çoktan, zaten iki odalı evimiz var nereye sıgacagız ev ayarlayalım dedim. Şimdi de şey konuşuluyor “e tabi bütün gün beraber geçer yatmaya oraya gideriz “ 😂😂😂😂 ya niye ev tuttuk o zaman yer yatağı yapardık size 😂 şaka gibiler yani , bebek severiz diyorlar ama yenidoganlar uyuyor … memeye uyanıyor .. bir daha uyuyor.. ayaklarını kesmem lazım , ev ayarlandıysa bari gün içinde saatli gelin diye
YENİDOĞAN BEBEK SEVİLMEZ YA. Bunu bilboardlara yazdırmak istiyorum. Bebek sevmek isteyen altı ay sonra gelsin ya biz size hizmet olarak mı doğurduk kraliyer ailesi bebek sevecekmiş🤣

YENİDOĞAN BEBEK SEVİLMEZ YA. Bunu bilboardlara yazdırmak istiyorum. Bebek sevmek isteyen altı ay sonra gelsin ya biz size hizmet olarak mı doğurduk kraliyer ailesi bebek sevecekmiş🤣
Offff al benden de o kadar. Yemin ederim doğum yaklaştıkça nasıl da geriliyoruz saçma sapan zorlamaları yüzünden. En mutlu geçirmemiz gereken zamanları aman kimse çocuğumu tutmasın öpmesin diye kaygıyla geçiriyoruz bugün çok gergoyum 😂😂

Offff al benden de o kadar. Yemin ederim doğum yaklaştıkça nasıl da geriliyoruz saçma sapan zorlamaları yüzünden. En mutlu geçirmemiz gereken zamanları aman kimse çocuğumu tutmasın öpmesin diye kaygıyla geçiriyoruz bugün çok gergoyum 😂😂
Kesinlikle ya aynı durumdayız😂

Aynen o oda, eşim kalır diye düşündüm, senin hastane randevun ne zaman
Randevu almadım daha ama önümüzdeki hafta en acilinden gitmem lazım artık. Önce gidip randevu alıcam sanırım ya da direkt görüşmeye alırlar hiç bilmiyorum geç kaldım ama ya😞

Kesinlikle ya aynı durumdayız😂
Sınırlarımızı bilmiyoruz asla. Herkes herkesin özel alanına bodoslama dalıyor. Ulan bi durun yerinizde ya. Benim mutlu olmam gereken ana ortak ol tamam ama sahne çalma kardeşim ya. Ama üzgünüm kayınvalideler özellikle bunu çok fazla yapıyorlar. Normalde hiç öyle muhabbetleri sevmem ama birebir yaşadıkça sinirlerim zıplıyor

Ya ben de kimsenin kucağına veremem gibi geliyor. Gıcık bir anne olacağım🤣
Zaten niye kucağa almak isterler ki onu da anlamış değilim. Hiç kimsenin bebesini kucağıma almaya yeltenmedim bırak yenidoğanı 1 yaş bile olsa öpmem yani insanların şu temas bağımlılığından gına geldi.

Back
X