- 23 Kasım 2024
- 134
- 93
- 13
- 36
Ben de aynı sorunu yaşıyorum, kokusuz beyaz sıkıntısız gibi duruyor ama insan korkuyor yine de. Son NST’de ebeye sormuştum, çok normal demişti. Hatta bazı gebeler suyu geldi bile sanıyor akıntısını görünce demişti. Ama son iki gündür biraz daha artış var bende, pazartesi kontrolde soracağım doktoraKızlar artık temiz iç çamaşırıma büyük yer kaplayan akıntılar düşüyor bu normal mi acaba
Dun yanmalarim gecti demistim bugun öldum öldum dirildim, ilac bile fayda etmedi. Masallah dedigimiz üc gun yasamiyor hdhdhsjdjdKızlar nasılsınız ben 37+1 deyim normal doğum bekliyorum,ama grip oldum ilaç ta kullanamadığım için çok zorlanıyorum,gebeliğimin başından beri kusuyorum sın 3 haftadır da hem kusma hem mide yanmasıyla mücadelem vargavisconla yaşıyorum sürekli sizin nasıl mideler?
Eşimi yarım saat önce nöbetçi eczaneye yolladım rennie alması için, başka diyecek sözüm yokDun yanmalarim gecti demistim bugun öldum öldum dirildim, ilac bile fayda etmedi. Masallah dedigimiz üc gun yasamiyor hdhdhsjdjd
Tüp bebek olduğu için nedenmsezeryan diyor canm sordun mu sebebiniHayır suni sancı ile doğumu başlatmayı seçenek olarak bile sunmadı aksine ben normal doğum istiyorum ama tüp bebek ve gebelik şekeri diye doktor sezeryan öneriyor
Kafam çok karışık.
Kız ben bi haftadır öyleyim gelen giden yok hadi senden ümitliyizKızlar doğum öncesi ishal bir belirtiydi sanırım burada konuşulmuştu değil mi? Bu duruma göre 24-48 saat içinde doğuruyorum haberiniz olsun
Kız bir hafta ishale nasıl dayandın ben mahvoldum bu sabah. Doktoruna söyledin mi?Kız ben bi haftadır öyleyim gelen giden yok hadi senden ümitliyiz
Tabiii sordum zaten zor hamile kaldın hiç risk almaya gerek yok dedi ama her doğum şeklinin avantajı dezavantajı var aslında bakalım çarşamba günü kontrolde son karar verilecekTüp bebek olduğu için nedenmsezeryan diyor canm sordun mu sebebini
Lansinoh sürmeye başla bugündenKızlar gümüş kapak nasıl kullanacaz yarın doğurcam inşallah acı yaşıcam büyük ihtimalle ucu hassas yara başlamadan napcam
Canım ben ilk gebelikte acil sezeryan oldum hemen sütüm geldi sonrasında. Gelmemesi çok istisnai oluyor. bu konuda kullanılmaması sürecin akışına bırakılması gerektiğini düşünüyorum çünkü hormonlar bebeği düşünüyor süt üretiyor müdahale etmememli fazlası zaten mastit yapar. İçeceği çok az süt bebeğin ilk günler. Ben de bestlak humana çay aldım hazır ettim. Ancak doğumdan sonrası lazım olacağı için. Başlarda süt fazla bile oluyor ağrı yapıyor. Doğuma girmeden bi gün önce hurma, kuruyemiş yersin bol bol süt yapıyor zaten.Kızlar bana ebe sezaryenden 4-5 gün önce bestlak damla kullanmaya başlayabilirsin dedi. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Humana çayı da alayım o zaman hemenCanım ben ilk gebelikte acil sezeryan oldum hemen sütüm geldi sonrasında. Gelmemesi çok istisnai oluyor. bu konuda kullanılmaması sürecin akışına bırakılması gerektiğini düşünüyorum çünkü hormonlar bebeği düşünüyor süt üretiyor müdahale etmememli fazlası zaten mastit yapar. İçeceği çok az süt bebeğin ilk günler. Ben de bestlak humana çay aldım hazır ettim. Ancak doğumdan sonrası lazım olacağı için. Başlarda süt fazla bile oluyor ağrı yapıyor. Doğuma girmeden bi gün önce hurma, kuruyemiş yersin bol bol süt yapıyor zaten.
Nasıl ekleyeceğim kii canım bilmiyorum doğum haftam belli değil 38 oldumSenin ne zaman tahmini doğum tarihin? Eklesene profiline görünmüyor Y Yesilagacbambu
Doktorun böyle demeside seni endişeye düşürmüştür cnm benmde tüp bebek ama doktor öyle bişey demedi genelde hamileler tüp bebek olunca sezeryan istiyorlar ama öyle bi şartın yok dediTabiii sordum zaten zor hamile kaldın hiç risk almaya gerek yok dedi ama her doğum şeklinin avantajı dezavantajı var aslında bakalım çarşamba günü kontrolde son karar verilecek
Valla ben hamileliğin başında kabızlık çok yaşamıştım onun acısı çıkıyor sanırımKız bir hafta ishale nasıl dayandın ben mahvoldum bu sabah. Doktoruna söyledin mi?
Şimdi de regl ağrısı gibi bacaklarım ağrıyor. Sende de olmuş muydu oluyor mu
Son adet tarihine göre tahmini doğum tarihi veriyorlar ya. Yukarıdaki hesap simgesine tıklayıp hesap detaylarını seçiyorsun. Orada beklenen doğum tarihi var oraya yazıyorsun.Nasıl ekleyeceğim kii canım bilmiyorum doğum haftam belli değil 38 oldum
Tabii ister istemez acaba mı oldu hatta geçen Instagram da eşi yeni dogum yapan bi doktor varya ona sordum canlı yayında tüp bebekte sezeryan şartmı diye oda hayır dediNasıl ekleyeceğim kii canım bilmiyorum doğum haftam belli değil 38 oldum
Doktorun böyle demeside seni endişeye düşürmüştür cnm benmde tüp bebek ama doktor öyle bişey demedi genelde hamileler tüp bebek olunca sezeryan istiyorlar ama öyle bi şartın yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?