Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Hani kız bebekler erken gelirdi bende ona güvenerek 38 + larda bekliyorum doğumu ama

Bende de aynı pozitif sonrası hiç bakılmadı.
Transfer günün ne zaman dı senin ne zaman doğuracaksın bakıyım
Ya bu benim doktorum 10 gündür alttan muayene ediyor beni her gittiğimde ilk önce alttan bakıyor sonra ultrason sonra nst cekiliyorum açılma varmı bakicaz her seferinde diyo
Size bakiilmamis hiç bana niye böyle acaba normal doğum olarak ilerliyorsunuz değil mi kızlar kafam karıştı haftada 2 gün kontrole gidiyorum ben

Her doktor farklı senin günün de benden daha ileride
Açılma varmı diye bakıyordur büyük ihtimalle bende çarşamba gidince bakar belki gün yaklaşınca bakmaya başlıyor olabilirler
Benim doğum şeklim bile netleşmedi daha

Son düzenleme:
Hani kız bebekler erken gelirdi bende ona güvenerek 38 + larda bekliyorum doğumu ama
Ya evet hep öyle dediler bende umutlanmıştım erken gelir biraz diye Kuzenimin iki kızı var dün ona sordum ne zaman doğdular diye tam 40.haftada doktorun verdiği tarihte doğmuş ikisi de. Demekki herkeste tutmuyormuş.

Benimki geçen hafta baktı ilk kez açılmaya, bundan sonra da bakar artık her gittiğimde. Doktorun bakması normal bence açılmanı kontrol ediyor ama haftada 2 kez neden çağırıyor ki. Bizim hep haftada bir kontrol.

Bir ihtimal daha elendi yani neyse sağlıkla gelsinlerde bekleriz

Bilmiyorum bir haftadır böyle valla yoruldum git gel git gel doktorumun da hastası çok fazla her gittiğimde nst falan derken iki saat minimum çıkamıyorum sinir oluyorum artık doğurmak istiyorum

Bilmiyorum bir haftadır böyle valla yoruldum git gel git gel doktorumun da hastası çok fazla her gittiğimde nst falan derken iki saat minimum çıkamıyorum sinir oluyorum artık doğurmak istiyorum
Doktorun pimpirikli biraz demekki. Neyse öyle olsun daha iyi bence.

O da fena sürekli ağlayasım geliyor. Hem bitmeyecekmiş hep böyle kalacakmışım gibi bir his, hem nasıl ne zaman olacak belirsizliği yıpratıyor
Benimki yeni durum endişesi sanırım. Doğum da korkutmuyor sonrası biraz endişelendiriyor. Bir de doğum izninden beri evde daha çok takılıyorum benim her gün çıkmam lazım ama bunu oturtamadım. Annem de olduğu için yemek falan ayrı vakit alıyor tek gibi olmuyor, çok bunaldım. Çocuk olunca da hep aynı olacak diye korkuyorum.

Yok canım banada hiç alttan bakmadıı çnki açılma olucak herhangi bi ibare yok yanii o yüzden çat muanesi bile yapmadı haftada bir şeklinde çağırıyo bnimkide haftada iki daha iyiymiş keşke benimkide öyle çağırsaa bebiş kanaldamı veya rahim kısalman nst sancı falan çıkıyormuu belki omyüzden bakıyordur açılma varmı diye her doktor farklı ilerliyor

Bana da hic bakilmadi, ultrasonda rahm agzi kisaligina bakiyor, bebek kanala girmis mi ona bakiyor, sancida cikmadiysa yola devam
Bebek bir saat farkla bile kanala girebilir kizlar, yani kanalda degil diye gelmez diye beklemeyin

Benim bir gece ansızın oldu hiç sancı filan olmadan pıt diye suyum geldi ben de bir ara her gün doğuruyorum sanıyordum 37 geçince bir şeyler oldu ne sancı var ne bir şey hahahahha gelecekti vazgeçti oturuyor öyle

Bana da hic bakilmadi, ultrasonda rahm agzi kisaligina bakiyor, bebek kanala girmis mi ona bakiyor, sancida cikmadiysa yola devam
Bebek bir saat farkla bile kanala girebilir kizlar, yani kanalda degil diye gelmez diye beklemeyin
Benim de hiç muayene olmadı, galiba bir kez normal doğurdum diye çatı filan da bakmaz artık 38 e geldim.

Evde çok takılma mutlaka hergün çık yürüyüş yap çok iyi geliyor. Mesela ben şuan taktım kulaklığımı yanıma suyumu da aldım yürüyüşe çıktım.Annen evde aç kalacak değil ya iki saat dışardasın diye.İlla ona uymaya çalışma.

Benimde öyle olsa ne heyecanlı olur. Kaçıncı haftanda olmuştu ilk doğumun?

Ayy keşke bana da gelse o enerji sadece balkondan bakıyorum dışarıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…