Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
İlahi çok güldüm Doğru bir de üstümden ev sahibi modunu atmam lazım. Ya bir de ben hiç evde kalmadım çalışmayı da yeni bıraktım ya elimi ayağımı nereye koyacağımı bilmiyorum sürekli yapacak iş çıkıyor çok acayip çalışırken evde bu kadar iş olmuyordu

Bende de enerji yok hiç. Kulaklık takıp müzikle falan motive ediyorum kendimi
Bende var ama harcanıyor Bir şey yaparken eşim gelip dur ben yapim diyor ona yok vaktin ve enerjin varsa sen şunu yap diye başka iş kitliyorum yeni fav aktivitem

Evin işi çok nankör bugün yap yarın yine aynı. En güzeli çok kapılmamak

Bu arada kızlar battaniye yorgan yerine uyku tulumu kullanacaklara sorum: ben bazı yerlerde 0.3 tog 21-24 dereceye yeter diye okudum ona göre almıştım ama şimdi görüyorum bir tog öneriyorlar bu derece için. Siz ne yaptınız

3 tog aldım 15-18 derece yazıyor altta ince birşey olması şartıyla sanırım bende yanlış aldım kalın sanki biraz keşke 2,5 alsaydım
Hatta gidiyorum şimdi 2,5 tog almaya

3 tog aldım 15-18 derece yazıyor altta ince birşey olması şartıyla sanırım bende yanlış aldım kalın sanki biraz keşke 2,5 alsaydım
Hatta gidiyorum şimdi 2,5 tog almaya
Bir şey diyeyim mi 2.5 da kalın gelir yine pişman olma Gitmişken bana da 1 alsana

O Ozz_Ayy Burası şöyle özetliyor “Eğer çocuğunuzun uyuduğu oda serinse 1.0 ve 1.5 TOG gibi yüksek değerleri tercih edebilirsiniz. Ancak bebeğinizin odası ılık ya da sıcaksa 0.2 ve 0.5 TOG pijamalar ve tulumlar daha uygun olabilir.” Alınan markanın kendi açıklamasına bakmak da lazım. Ben bu 0.2 ve 0.3’leri uzun kollularla giydirip bi denerim bebikimin ense sıcaklığını falan artık. Bir tane de 1 alırım.
TOG Nedir?

Ya dur yanlış yönlendirmeyeyim ama odanın derecesine göre karar vermek lazım bence. Genelde 21-24 falan oluyor mesela bizimki. O yüzden kararsızım ben de
Valla iptal ettim 1,5 tog aldım inşallah doğru almışımdır oda şuanda 21.7 derece de
1,5 tog 21-23 derece arası için uygun yazıyor
dediğin gibi altında da ince bir tulum falan olsa ideal olur
Benim evdeki 3 tog çok kalın bu hesaba göre

Ben de çok muzdaribim bu konudan ama ben yapacak işleri bitirdim şimdi hafiften evde olmanın pişmanlığı çöktü üzerime. Beş haftadan fazladır evdeyim ilk haftalar çok mutluydum şimdi modum çok düştü evde yapılan işlerden bunaldım kendimi bir tuhaf hissediyorum

Kız bizde annemle şimdi komposto yaptık, arabayı yerleştirdik falan unuttum mu bişey diye sürekli düşünceli haldeyim bi yandan panikli bi havam var çaktırmamaya çalışıyorum evde hayırlısı iyi geçecek herşey kuzum Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…