Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
İşler bende de bitti gibi ama her gün yeni bir şey çıkması şok etkisi yaratıyor bende Annemden dolayı evde yemek yapıyorum normalde yarısını dışarıdan söylerim ama o yemiyor diye beraber takılıyoruz. Bazen de iyi annelik stajı oluyor bana diyorum Yine de yavrumun henüz gelmemiş olması güzel bu içimdeki kaosu onsuz çözüp ona daha hazır olacağım mental olarak.

Ay kızlaaar yarın kaçlarda sizin doğum? Dualarımız sizinle bu gece ne heyecan ne heyecan

Benim aldığım markanın 18-20 derece için tog değeri 2 idi. Ben 2 tog aldım

Amin canım inşallah yarın öğlene emziriyor oluruz
Ay kızlaaar yarın kaçlarda sizin doğum? Dualarımız sizinle bu gece ne heyecan ne heyecan
sabah 10da benim 11de nefertitinin dualarınızı bekliyoruz

Ya ne aldın uyku tulumu? Başlarda kundak yaparım diye uyku tulumu almadım, rahat uyuyamaz sık uyanır diye. Siz ne aldınız
Ben zuppers diye bir markadan aldım canım. Ama aldığım aslında tog değerli kundak tulum diye geçiyor. Kundak şeklinde olduğu için rahat eder diye düşündüm ben de.

Son düzenleme:
Umarım çözebilirsin

Kızlar sezaryenden sonra nasıl iç çamaşırı ggiymeliyiz? Yüksek bel mi olmalı normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…