- 11 Nisan 2024

- 1.627

- 1.439

- 53

İşler bende de bitti gibi ama her gün yeni bir şey çıkması şok etkisi yaratıyor bendeBen de çok muzdaribim bu konudanama ben yapacak işleri bitirdim şimdi hafiften evde olmanın pişmanlığı çöktü üzerime. Beş haftadan fazladır evdeyim ilk haftalar çok mutluydum şimdi modum çok düştü evde yapılan işlerden bunaldım kendimi bir tuhaf hissediyorum 
Ana yüreği iştealırken bana onun bile ince gelmesi
Nefertitiiii nasılsın cnm iyi misin son saatler arada unutuyorum aklıma gelince üç buçuk Son hazırlıkları yapıcam bu akşam kayısı kompostosu falan yaptık onları alıcam yanıma inş bişi unutmam bu gece uyuyamam artık 
Ay kızlaaar yarın kaçlarda sizin doğum? Dualarımız sizinle bu gece ne heyecan ne heyecanKız bizde annemle şimdi komposto yaptık, arabayı yerleştirdik falanunuttum mu bişey diye sürekli düşünceli haldeyim bi yandan panikli bi havam var çaktırmamaya çalışıyorum evde hayırlısı iyi geçecek herşey kuzum Allah yardımcımız olsun 
Karnın aşağı indi mi gerçekten iniyor muKızlar doğum öncesi ishal bir belirtiydi sanırım burada konuşulmuştu değil mi? Bu duruma göre 24-48 saat içinde doğuruyorum haberiniz olsun
Benim 11’de canım,Ay kızlaaar yarın kaçlarda sizin doğum? Dualarımız sizinle bu gece ne heyecan ne heyecan
Benim aldığım markanın 18-20 derece için tog değeri 2 idi. Ben 2 tog aldımBu arada kızlar battaniye yorgan yerine uyku tulumu kullanacaklara sorum: ben bazı yerlerde 0.3 tog 21-24 dereceye yeter diye okudum ona göre almıştım ama şimdi görüyorum bir tog öneriyorlar bu derece için. Siz ne yaptınız
Saglikla ve kolaylıkla kavuşun inşallah kızlarBenim 11’de canım,kirmizipatiklikiz 10’da girecekti sanırım. Dua edin bize canlarrr çok heyecanlıyım hala inanamıyorum yarın kavuşacağımıza 
Amin canım inşallah yarın öğlene emziriyor oluruzKız bizde annemle şimdi komposto yaptık, arabayı yerleştirdik falanunuttum mu bişey diye sürekli düşünceli haldeyim bi yandan panikli bi havam var çaktırmamaya çalışıyorum evde hayırlısı iyi geçecek herşey kuzum Allah yardımcımız olsun 
sabah 10da benim 11de nefertitinin dualarınızı bekliyoruzAy kızlaaar yarın kaçlarda sizin doğum? Dualarımız sizinle bu gece ne heyecan ne heyecan
Teşekkürler canım amin inşallahSaglikla ve kolaylıkla kavuşun inşallah kızlar
Ayy inşallah sütümüz gelir emer bebişlerAmin canım inşallah yarın öğlene emziriyor oluruz
sabah 10da benim 11de nefertitinin dualarınızı bekliyoruz
Onu tespit edemedim ya bazen indi gibi geliyor ama anlayamadımKarnın aşağı indi mi gerçekten iniyor mu
Hangi marka aldın canımBenim aldığım markanın 18-20 derece için tog değeri 2 idi. Ben 2 tog aldım
Ya ne aldın uyku tulumu? Başlarda kundak yaparım diye uyku tulumu almadım, rahat uyuyamaz sık uyanır diye. Siz ne aldınızHangi marka aldın canım
Petit bateau aldımHangi marka aldın canım
Ben zuppers diye bir markadan aldım canım. Ama aldığım aslında tog değerli kundak tulum diye geçiyor. Kundak şeklinde olduğu için rahat eder diye düşündüm ben de.Ya ne aldın uyku tulumu? Başlarda kundak yaparım diye uyku tulumu almadım, rahat uyuyamaz sık uyanır diye. Siz ne aldınız
Umarım çözebilirsinİşler bende de bitti gibi ama her gün yeni bir şey çıkması şok etkisi yaratıyor bendeAnnemden dolayı evde yemek yapıyorum normalde yarısını dışarıdan söylerim ama o yemiyor diye beraber takılıyoruz. Bazen de iyi annelik stajı oluyor bana diyorum Yine de yavrumun henüz gelmemiş olması güzel bu içimdeki kaosu onsuz çözüp ona daha hazır olacağım mental olarak. 
Link atar mısın cnaımmBen zuppers diye bir markadan aldım canım. Ama aldığım aslında tog değerli kundak tulum diye geçiyor. Kundak şeklinde olduğu için rahat eder diye düşündüm ben de.
Canım şurada arama kısmına tog yazınca markanın tulumları kundakları çıkıyor: https://www.hepsiburada.com/zuppers?sayfa=2Link atar mısın cnaımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?