Bekliyorum nstye bağlı açılmam yoktu ilk geldiğimde bebeğin kalp atışlarına bakıyor doktor sıkıntıya girerse sezaryene alacak sanırımjetese canım ne yaptın
Suni mi verdi şimdi? Niye yeşil gelmiş suyun normal mi acabaBekliyorum nstye bağlı açılmam yoktu ilk geldiğimde bebeğin kalp atışlarına bakıyor doktor sıkıntıya girerse sezaryene alacak sanırım
Bize de haber ver canım inşallah bir avazda kurtulursunuzKızlar suyum gelmeye başladı saat 10da yeşil geliyor ama hastaneye gidiyorum acil dua edin lütfen bana
Doğum şişliği geliyor artık son günlerde ben de geceleri çok fenayım sağa sola dönemiyorum uyuyamıyorum her gece doğurasım geliyorGUnaydin kizlar, hamisler olarak baya az kaldikbende dun dogum oncesi doktorum istedigi tahlilleri verdim, 37,3 de 3150gr gorunuyordu, hamilelkten yoruldum valla, bi gelsede dogursam artik ellerim ayaklarimda cok odem var, toplam 7 kilo almisim, ama neden bukadar sistim anlamadim
Hastane tipi makine kiraladık. Onu kullanıyorum.Hangi marka kullanıyorsun . Bende süt sağımı için bi makina bakıyorum da
Canım benim bebeğimin de gazı çok. Doktorlar, hemşireler uğraşarak çıkaracaksın. Başka yolu yok diyorlar. Sormadan bu damlayı kullansam sıkıntı olur mu ki acaba?Kizlar gezmenin hayalini kurduğum icin neyle gezeriz nasilgezeriz onlara bakıyorum. Kanguru ve ev icin ana kucagi alan olmus muydu? Tavsiyeleriniz bekliyorum.
Sab simplex diye bi damla verdi tadını sevdi sonrasinda da rahatlıyor gibi 5 6 damla verebilirsin demisti dr. Öyle kullaniyorum. Mama takviyesi veriyor muydun? Ben takviye veriyorum acaba mama mi yaptı dedim yeni mama aldım bakalım artik yenisine baslamadim
Yok kendi sancı ve açılmamı bekliyor kakasını yapmıştır o yüzden bulanık geliyor suyun dediSuni mi verdi şimdi? Niye yeşil gelmiş suyun normal mi acaba
Çok teşekkür ederimBize de haber ver canım inşallah bir avazda kurtulursunuz
Ben Eylül beni unutmayınKasım anaları Ekim'den doğurmaya başladığı için 1haftaya Max 3-5 gebe kalıcaz sanırım
Allahım sağlıklıca kucağına almayı nasip etsinn canmm korkma hiçç şimdi nasılsın bizede haber verKızlar suyum gelmeye başladı saat 10da yeşil geliyor ama hastaneye gidiyorum acil dua edin lütfen bana
Ayy çok sevindim eve çıkmanızaKızlar Salı gününden beri anne bebek uyum servisindeyiz. Bu birkaç gün benim için çok zorlu geçti. Ama çok şükür bugün taburcu oluyoruz. Bebeğim meme ve biberon tutmuyor. Şırınga ile besliyoruz. Evde de böyle devam edeceğiz. Biberon alıştırması yapacağız. İnşallah her şey yolunda gider de tekrardan hastaneye dönmeyiz. Bizde haberler böyle
Canım senin bebişler nasıl? Biz bugün eve geçiyoruz. Meme ve biberon tutmuyor benim oğlan. Şırınga ile besliyorum. Bana verebileceğin bir tavsiye var mı?Ben Eylül beni unutmayın
Allah razı olsun canım. Gerçekten çok heyecanlıyım. İnşallah her şey yolunda gider. Rabbim geride kalanlarımıza da bu duyguyu en güzel şekilde tatmayı nasip etsinAyy çok sevindim eve çıkmanızabebişi eve götürmek çok güzel bi his olsa gerek
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Kolay bir doğum olur inşallahKızlar suyum gelmeye başladı saat 10da yeşil geliyor ama hastaneye gidiyorum acil dua edin lütfen bana
Canım hiçbirini tutmaması zor senin için. Hastanede başka bir şey önermediler mi? Emzik mesela emzik tutsa biberon kolaylaşır mı? Kaşık biberonlar da şırıngadan daha pratik olabilir. İlk günler kaşık biberonla sütümü sağıp veriyordum memede uyuduğu için. Memeni çenesini uyarıp tam ağzını açtığında ağzına tıkmak vs. Aklıma gelenler. Sen deniyorsundur muhakkak yine de yazdım belki bi tanesi işe yararKızlar Salı gününden beri anne bebek uyum servisindeyiz. Bu birkaç gün benim için çok zorlu geçti. Ama çok şükür bugün taburcu oluyoruz. Bebeğim meme ve biberon tutmuyor. Şırınga ile besliyoruz. Evde de böyle devam edeceğiz. Biberon alıştırması yapacağız. İnşallah her şey yolunda gider de tekrardan hastaneye dönmeyiz. Bizde haberler böyle
Allah razı olsun canım. Gerçekten çok heyecanlıyım. İnşallah her şey yolunda gider. Rabbim geride kalanlarımıza da bu duyguyu en güzel şekilde tatmayı nasip etsin
Çok sevindim sizin adınıza bebiş sonunda evine gidiyorKızlar Salı gününden beri anne bebek uyum servisindeyiz. Bu birkaç gün benim için çok zorlu geçti. Ama çok şükür bugün taburcu oluyoruz. Bebeğim meme ve biberon tutmuyor. Şırınga ile besliyoruz. Evde de böyle devam edeceğiz. Biberon alıştırması yapacağız. İnşallah her şey yolunda gider de tekrardan hastaneye dönmeyiz. Bizde haberler böyle
Çok sevindim sizin adınıza bebiş sonunda evine gidiyorİnşallah beslenmesi de düzene girer en kısa zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?