Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Doğum şişliği geliyor artık son günlerde ben de geceleri çok fenayım sağa sola dönemiyorum uyuyamıyorum her gece doğurasım geliyor

Hangi marka kullanıyorsun . Bende süt sağımı için bi makina bakıyorum da
Hastane tipi makine kiraladık. Onu kullanıyorum.
Canım benim bebeğimin de gazı çok. Doktorlar, hemşireler uğraşarak çıkaracaksın. Başka yolu yok diyorlar. Sormadan bu damlayı kullansam sıkıntı olur mu ki acaba?

Kızlar Salı gününden beri anne bebek uyum servisindeyiz. Bu birkaç gün benim için çok zorlu geçti. Ama çok şükür bugün taburcu oluyoruz. Bebeğim meme ve biberon tutmuyor. Şırınga ile besliyoruz. Evde de böyle devam edeceğiz. Biberon alıştırması yapacağız. İnşallah her şey yolunda gider de tekrardan hastaneye dönmeyiz. Bizde haberler böyle

Ayy çok sevindim eve çıkmanıza bebişi eve götürmek çok güzel bi his olsa gerek

Canım hiçbirini tutmaması zor senin için. Hastanede başka bir şey önermediler mi? Emzik mesela emzik tutsa biberon kolaylaşır mı? Kaşık biberonlar da şırıngadan daha pratik olabilir. İlk günler kaşık biberonla sütümü sağıp veriyordum memede uyuduğu için. Memeni çenesini uyarıp tam ağzını açtığında ağzına tıkmak vs. Aklıma gelenler. Sen deniyorsundur muhakkak yine de yazdım belki bi tanesi işe yarar

Allah razı olsun canım. Gerçekten çok heyecanlıyım. İnşallah her şey yolunda gider. Rabbim geride kalanlarımıza da bu duyguyu en güzel şekilde tatmayı nasip etsin

Ayy çok şükür sonunda kuzum yaaa. Sağ salim hepimiz bebeklerimizi alıyoruz kucağımıza. Bundan sonrasi hep sağlıklı olsunlar. Evet beslemek çok meşakkatli oluyor ama sonra o boynunu öpüp koklayınca oh misss herşeyi unutuyor insan

Çok sevindim sizin adınıza bebiş sonunda evine gidiyor İnşallah beslenmesi de düzene girer en kısa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…