Canm genelde 300 aşşa yukarı oluyor ya bende ondan korkuyorum benm 2800 kilosu vee artışı çok yavaşladıı doktorum normal son haftalarda diyor ama beslenmemde güzel dikkat ediyorum ama niye kilo az alıyor anlamadım geriden geliyor gibi 2500 üzeri olunca sıkıntı etmiyoruz dedi doktor ama ya daha zayıf doğarsa diye korkmuyor değilimmHayır canım ama ben gebe oldugumdab beri sürekli et yiyorum ona bağlıyorum. Genetik faktörlerde.var tabi bütün yegenlerim o civar doğdu ama yanılma da oluyor arkadasa 3800 dediler 3300 doğurmuş mesela sağlıklı olsunda önemli değil kilosu.iyi bişey değil kilolu olması normal gelme ihtimalleri düşük oluyor
Ben de izne ayrıldıktan sonra hazırlamıştım çantamı. Daha çok vaktin var bir sıkıntın yok gibi görünüyor işlerini de halledersin. Zaten son günler geçmek bilmiyorHello kızlar, dün kontrolüm vardı. 36+4 olarak sancım çıkmadı, suyu kilosu iyi dedi henüz kanala girmemiş bizimki. Ama hastaneden çıktıktan sonra gece yatana kadar resmen regl ağrısı çektim bacaklarıms kadar yayıldı. İşte son 2 günüm bu hafta sonu raporum başlıyor. Çantam hazır değil evde yapacak çok iş var. Bazen keşke 32 de ayrılsaydım da prensesler gibi yatıp dinlenseydim demiyor değilim. Bu gidişle grupta en son ben doğurucam gibi
Kız ben de varım bugün 36+4 olarak ama hiç çok var gibi gelmiyorBen de izne ayrıldıktan sonra hazırlamıştım çantamı. Daha çok vaktin var bir sıkıntın yok gibi görünüyor işlerini de halledersin. Zaten son günler geçmek bilmiyor30 Kasım tarihli gebe olarak bir zahmet en son doğur daha geçi yok senden
İnşallah canım sağ salim kucağına alırsın,korkma inşallah hemen git kakasından kaynaklı yeşil geliyor muhtemelen.Kızlar suyum gelmeye başladı saat 10da yeşil geliyor ama hastaneye gidiyorum acil dua edin lütfen bana
Sab simplex diye bi damla verdi tadını sevdi sonrasinda da rahatlıyor gibi 5 6 damla verebilirsin demisti dr. Öyle kullaniyorum. Mama takviyesi veriyor muydun? Ben takviye veriyorum acaba mama mi yaptı dedim yeni mama aldım bakalım artik yenisine baslamadimHangi damla canım işe yaradı mı?
Kızlar colostre diye bir krem varmış. Ameliyat izlerini geçirmekte çok başarılıymış. Ben sezaryen sonrası dikiş izini gidermek için alacağım. Size de söyleyim dedim
merhaba doğum yaptınız mı acaba ?İnşallah kanamasiz sorunsuz atlatırız. Bebegin kilosu iyiyse hiç endişelenme erken alınmasından. Totalis tam kapattığı için sancılar başlamadan sezaryen çok daha iyi.
Doktoruna sordun mu canım? Ben benim doktoru sevmediğim için bir şey soramıyorum gjfhfhKızlar colostre diye bir krem varmış. Ameliyat izlerini geçirmekte çok başarılıymış. Ben sezaryen sonrası dikiş izini gidermek için alacağım. Size de söyleyim dedim
Ah ne günlerdi her şeyim hazır ama çantaya koymuyordum bebiş acele etmesin diyeKız ben de varım bugün 36+4 olarak ama hiç çok var gibi gelmiyorHazırladım çantamı ama kapamadım eksiklerim var gelsin kapatacağım
Hayirlı dogumlar arkadâsim bende oyle gittim su gelisliKızlar suyum gelmeye başladı saat 10da yeşil geliyor ama hastaneye gidiyorum acil dua edin lütfen bana
Size de hayırlı doğumlar kaçıncı haftadaydınız inşallah kolaylıkla kucağınıza alırsınızHayirlı dogumlar arkadâsim bende oyle gittim su gelisli
HAber bekliyorum
Hanımlar sizler naptiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?