2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    230
Kızlar bu arada ebeler hakkaten biliyor ya. Ben normalde 38+4te doğuracaktım. Doktorum ve başka bir ebe sen doğuracak gibisin dedi. Bugün sezaryende bir bakmışlar 2 cm açılmam varmış ve bebeği kanaldan çıkarmışlar. Çıkarken su yutmuş ve ciğerine kaçmış. Yoğun bakımda hala. 1 hafta kalabilir dediler. Nolur dua edin. Ve bebeği yoğun bakıma girenler tavsiyeler verirse çok sevinirim

Canım benim bebeğim 24 gün küvözde kaldı. 1725 gram doğdu. Hepsi geçiyor. Emin ol. Sen olabildiğince süt sağmaya çalış. Gelmezse de hiç üzülme. İlk birkaç gün gelmeyebiliyor. Bol bol dinlen. Krizi fırsata çevir yani. Şimdiki aklım olsa öyle yapardım ben.

Sadece 10 dk görebildim. Hem anneliği dibine kadar yaşıyorum hem de kucağıma alamadığım, dokunamadığım için anne oldum mu olmadım mı anlamıyorum karmaşık duygular. Geçecek değil mi

Sadece 10 dk görebildim. Hem anneliği dibine kadar yaşıyorum hem de kucağıma alamadığım, dokunamadığım için anne oldum mu olmadım mı anlamıyorum karmaşık duygular. Geçecek değil mi
Oy. Kuzum benim. Geçecek tabii ki. Sen çok güçlü bir annesin. Anne oldum mu ne demek? Hiç böyle düşünme. Bebeğinin gelişi için kendini hazırla. Bebeğin sana iyileşmen için zaman tanıyor. Böyle düşün

Kızlar bebebao marka süt sağma makinem bozuldu elimden düştü halıya çalışmıyor bebeğim küvezde ve süt sağmam lazım ne önerirsiniz ne alalım acil lazım

Çok teşekkür ederim söylediklerin o kadar iyi geldi ki. Hepimiz çok güçlüyüz. Sağlıkla büyüsünler inşallah da biz dayanırız

Kızlar bebebao marka süt sağma makinem bozuldu elimden düştü halıya çalışmıyor bebeğim küvezde ve süt sağmam lazım ne önerirsiniz ne alalım acil lazım
Ben kiwi kullaniyoum memnun um .en çok satanlardaydi ve yorumları çok iyiydi masaj yapma özelliği de var . Krem ve kalkan kullanıyorum çok iyi oldu . Özellikle Kalkan iyiki almışım dedim resmen

Annesin tabiki hem de çok güzel bir annesin . Evlat çok farklı birşey duygularımız çok karışık ama kendine gelmen için zaman gibi düşün moral çok önemli annesi çok güçlü olsun ister demi

Sezeryan olsun degilmi

Kızlar bişey sormak istiyorum. Ben yıllardır doğum kontrol hapıyla korunuyordum. Emzirdiğim için onu kullanamam. Hangi yöntem güvenilir rahat siz ne düşünüyoruz bu konu hakkında
Bence bir süre eşiniz korunsun siz değil

Kızlarım nasılsınız? Doğum yapmış olanlara hayırlı olsun takip edemedim doğumdan beri lohusa kanamalarınız ne durumda benim devam ediyor 17.günde

Can anneler bizim yavrumuz dünyaya geldi. Şimdi annesinin koynunda uyuyor. Darısı daha kolayıyla bekleyenlere inşallah
Çok sevindim
Rabbim analı babalı büyütsün, sağlıkla güzel bahtı olsun inşallah. Müsait olunca bilgilendir bizi nası geçti

Kızlar devlet hastanesi, eğitim araştırma hastanesinde doğum yapanlarınız var mı?
Süreç nası geçiyo, bebeği babaya ne zaman gösteriyolar vs çok merak ediyorum

Kızlarım nasılsınız? Doğum yapmış olanlara hayırlı olsun takip edemedim doğumdan beri lohusa kanamalarınız ne durumda benim devam ediyor 17.günde
10. Gün benim yok gibi birşey kuzum, zaten 3. Günden sonra çok azaldı, şimdi günlük ped kullanıyorum bir iki damla anca geliyor günlük

kızlar bebeğim oksiput posterior denilen doğum pozisyonunda yani baş aşağı ama yüzü bana dönük. Doktorum bunun normal doğumu çok zorlaştırdığını genelde 5-6 saat süren doğumların öok uzadığını bebeğin kanalda çok uzun süre kaldığından bahsetti. Normal doğum çok istiyorum 37+6yım, dönebilir dedi bana ama artık alanı daralıyor döner mi emin olamıyorum. Bu pozisyon hakkında bilgisi olan var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…