2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    234
Kızlar benim bebeğim uyumuyor bugün emziriyorum yatağa koyuyorum uyanıyor ağlıyor. Akşam 9dan beri böyleyiz siz napıyosunuz böyle oluyor mu sizde de ay çok yoruldum

Kızlar benim bebeğim uyumuyor bugün emziriyorum yatağa koyuyorum uyanıyor ağlıyor. Akşam 9dan beri böyleyiz siz napıyosunuz böyle oluyor mu sizde de ay çok yoruldum
Bende de bugünden beri durum aynı maalesef. Asla durmuyor. Eşim nöbetçi. Yanımda kimse yok. 5 dakika gözümü kırpmadım

Emzik verdim ben işe yaradı ama benimki de uyanmıyor bir saattir emzirneye çalışıyorum bir iki dk arayla tekrar uyuyakalıyor

Bizim de aynı şekilde ama bugün düne göre daha iyiyiz dün mahvolduk. Bu gece en azından ikiye kadar uyumuştu.

Sarılık değeri kaçtı canım
Hayırlı uğurlu olsun
Bebiş kaç kilo doğdu boyu kaçtı

Canım gözün aydın çok güzel olmuş doğumun Allah analı babalı büyütsün darısı biz kalanlara inşallah
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Sizi çok merak ettik sürecini ama iyi olmanıza bebeğine sağlıkla kavuşmana çok sevindim

Kızlar kasım annelerini ben mi kapatıcam ya bu gidişle sanki yüzyıllardır hamile gibi hissediyorum. Cumartesi nişan geldi ama halen hiç bi belirti yok. Bi sancı bi şey olsaydı bari, 0sancı çıkıyor normal mi anlamadım.

kızlar göğüsleriniz sert ve diri mi acaba? Benim çok yumuşak galiba sütüm yok bebeğimde sürekli aranıyor. Dayanamadım emzik verdim kaç saattir emziriyorum uçları acıdı artık
CAnim illa sert olmasina gerek yok, yumusak memede de sut olur, sertligine takilma bence.
Dün sabah 7.4 dü bugün tekrar bakılacak canım. Kilosu 3550, boyu 49 cm doğdu. Doktorumuzda ultrasonlarda kiloyu tam ölçemiyordu ortalama 3500 demişti tutturdu.
Gozun aydin canim degerin cok degil, insallah emzirmeyle atlatir bebegin, cogu bebek sarilikla doguyor zaten
Benimkide oyle canim, gece yanimda yatiyor o zaman guzel uyuyor, gunduz de omzumuzda uyumayi seviyor

Bizde de sarılık çıktı hafif dedi doktor. Kaka yaparak atıcak dedi dün 8. Gün 12.9 çıktı sarılık seviyesi. Sık sık emzirmek gerekiyor. Pazartesi kontrolümüz var inş inmiş olur değer.Sarılık olan bebişlere geçmiş olsun diliyorum

Kızlar sezeryan sonrası korseyi ne zaman kullanmalıyz bir de korse öneriniz varsa yazar mısınız
Ben 7. Günde başladım takmaya çok daha iyi geldi karnımı toparladı acım daha da azaldı. 1 ay kadar falan takmayı düşünüyorum ben

Ucunun eti kalktı mı sizin? Benim minik bir parça kopmak üzere. Emzirmem imkansız gibi geliyor. Silikon uç aldım ama çok sevmedi gibi çok çaresiz hissediyorum
Benim sol memem de oldu öyle bağıra bağıra emzirdim sonra bir gün boyunca sadece düşük ayarda sağım yaptım makineyle ve sürekli nemli tuttum. Ertesi güne çok daha iyiydi durumu

kızlar göğüsleriniz sert ve diri mi acaba? Benim çok yumuşak galiba sütüm yok bebeğimde sürekli aranıyor. Dayanamadım emzik verdim kaç saattir emziriyorum uçları acıdı artık iyice
Daha dün akşam bununla ilgili bi doktor açıklama yapmıştı. Yumuşak diye meme vermemezlik yapmayın bebek emdiği sürece süt üretimi devam edecek diye.
Bende öyle sanıyordum

Bazı akşamlar bizde öyle olduk. Doymadığı zamanlar hep meme istedi yani uzun uyuduğu zamanlarda daha çok yapıyor bunu bizim cimcime. Ben aç olduğunu doymadığını düşünüyorum. Ya da gazı tam çıkmamış oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…