Ben de -10’dayım çok iştahsızdım çünkü. Şimdi daha iyi yemeye az az başlıyorum sabitlenir herhalde. Epizyom yok. doktora yalvardım kesin de çıksın diye ama kendisi epizyosuz doktor diye nam salmış kariyerini feda etmedi
Kızlar ya su akıntıyla birlikte gelir mi? Su geldiğini sanmıyorum da içime kurt düştü. 40a gircem ama sıfır belirti. Nişanım geleli bir hafta oldu tam bugün. İlla doğacak ama nişan geldi diye ha bugün ha yarın diye diye bi hafta oldu. Benim gibi olan var mıydı içinizde? Morelim bozuldu bu gece artık beklemekten.
Kızlar ya su akıntıyla birlikte gelir mi? Su geldiğini sanmıyorum da içime kurt düştü. 40a gircem ama sıfır belirti. Nişanım geleli bir hafta oldu tam bugün. İlla doğacak ama nişan geldi diye ha bugün ha yarın diye diye bi hafta oldu. Benim gibi olan var mıydı içinizde? Morelim bozuldu bu gece artık beklemekten.
Benim akıntıyla birlikte geldi hatta anlayamadım başta o yüzden.. ıslaklık oldu sürekli su gibi akıntıyla karışık sonra istemsizce yürüdükçe falan daha hissedilir hale geldi hani regl olunca kanama geliyor ya istemsizce ama hissediyosun aynı o şekil su geldi işte sürekli ve az az sızıntı gibi dl
Doktoruma yazdım gel dedi gittik ve su geldiğini söylediler gerçekten
Benim akıntıyla birlikte geldi hatta anlayamadım başta o yüzden.. ıslaklık oldu sürekli su gibi akıntıyla karışık sonra istemsizce yürüdükçe falan daha hissedilir hale geldi hani regl olunca kanama geliyor ya istemsizce ama hissediyosun aynı o şekil su geldi işte sürekli ve az az sızıntı gibi dl
Doktoruma yazdım gel dedi gittik ve su geldiğini söylediler gerçekten
Odanin nemi 49 ile 60 olarak degisiyor. Sicaklik da 19-21 ama ben hollandadayim burda doktor normal dedi bu sicaklik. Nem icin bir aritma bakicaz belki ise yarar diye
Geçen akşam oldu hırıltı bende burun temizliği yaptım nazikçe. Otribebe burun aspiratörüyle yaptım çok az pislik çıktı rahatladı. Bi deneyebilirsiniz tahriş etmeden. Bugünde doktor kontrolümüz vardı bu hırıltı için oda nemi kaç olması gerekiyor diye sorduk nem 50-60 arası, sıcaklık 23,24 derece olmalı dedi.
Ben hollandada oldugum icin sicaklik doktor bize 19-21 dedi. 23-24 sizin orda bayagi yuksekmis. Burun temizligini yapmak istiyorum ama cok korkuyorum bisey olur diye
Bizimki de uyumuyor suan 25 gunluk gunduzleri sarhos gibi top patlasa uyanmiyor gece ne oldu bilmiyorum bu 2 gecedir ac mi Karin agrisimi usuyor mu sıcak mi anlamadik uyumuyor surekli ses cikariyorum sonra agliyor. Meme uclarim yara oldu artik. Emzik vermemek hem kucuk parmagimi hem de mememi heba ettim.
Kizlar ben simdi Max 15 dkka sagim yapiyorum ordan da 7 ml alıyorum, 25. Gundeyiz. Daha uzun mu sagim yapmam gerekiyor. Doktor Max 15 dkka demisti. Siz nasil 30 ml cikariyirsunuz uzun sagim mi yapiyorsunuz yoksa allah vergisi dogum sonrasi bol sutunuz mu var ya. Bana bir hap verdi doktor cemen otu ozlu. Onu kullanmaya baslicam.