Bende bu marka kullanıyorum bezi ben bağlayınca taşma olmuyor ama eşim değiştirdiği zaman tam denk getiremiyor ve taşma yapıyor çiş, kakaKızlar erkek bebeklerin çişleri taşıyor mu,benim bebeğin bez değiştirmesi kıyafet değiştirmeyle geçiyor sürekli çiş taşıyor her taraf batmış halde uyanıyor.Yanlışı nerde yapıyorum anlamadım,Molfix premium 1 beden kullanıyorum.
Benim derecemi yanlış ben amalmadım derece 26 dan düşmüyor nerdeyse ama iki kat falan battaniye kumdak yapıyorum nerdeyse göğsü öyle ılık oluyorr burnu falan soğuk oluyor yine napmam lazım acabaCanım ben bu şekilde giydirdiğimde koynu ve boynu sıcak oluyor o yüzden ekstraya girmiyorum. Elleri ayakları daha sık üşüyor bebişlerin ben elden ziyade enseden ve göğsünden anlıyorum üşüdüğünü
Ensesinden anlarsın üşüyüp üşümediğiji ense ılık sıcaksa yeterlidir ısısıBenim derecemi yanlış ben amalmadım derece 26 dan düşmüyor nerdeyse ama iki kat falan battaniye kumdak yapıyorum nerdeyse göğsü öyle ılık oluyorr burnu falan soğuk oluyor yine napmam lazım acaba
Ben altini aciyorum, o sekilde uyaniyorKızlar emzirmek için nasıl uyandırıyorsunuz bebeklerinizi. Benimki çok zor uyanıyor ne yapsam olmuyor..
Canım aynı bezi kullanıyorum ben de. Bel üstü sırt tarafına arada çıkıyor. Poposu küçük kayıyor demek kiKızlar erkek bebeklerin çişleri taşıyor mu,benim bebeğin bez değiştirmesi kıyafet değiştirmeyle geçiyor sürekli çiş taşıyor her taraf batmış halde uyanıyor.Yanlışı nerde yapıyorum anlamadım,Molfix premium 1 beden kullanıyorum.
26 derece baya sıcak canım. Acaba terleyip mi soğuyor bebiş? Gündüz bi tık ince giydirip dene istersen gözlemle kısa süre yine üşürse bi kat daha giydirirsinBenim derecemi yanlış ben amalmadım derece 26 dan düşmüyor nerdeyse ama iki kat falan battaniye kumdak yapıyorum nerdeyse göğsü öyle ılık oluyorr burnu falan soğuk oluyor yine napmam lazım acaba
Hemşireler topuğuna fiske atıyorlardı. Bazen mecburen yapıyorum sonra da ağlarken yavrum kim ağlattı seni diyerek emzirmeye başlıyorum. Bez değiştirmek de nadiren işe yarıyorKızlar emzirmek için nasıl uyandırıyorsunuz bebeklerinizi. Benimki çok zor uyanıyor ne yapsam olmuyor..
Benim de aynı şekilde sürekli taşıyor bezimiz de aynı marka aynı beden ben de anlamadım herkeste mi böyleKızlar erkek bebeklerin çişleri taşıyor mu,benim bebeğin bez değiştirmesi kıyafet değiştirmeyle geçiyor sürekli çiş taşıyor her taraf batmış halde uyanıyor.Yanlışı nerde yapıyorum anlamadım,Molfix premium 1 beden kullanıyorum.
Bez küçük geliyor olabilir mi? Bende sleepy ecologic kullanıyorum ama sürekli taşırıyor molfix almayı düşünüyordumKızlar erkek bebeklerin çişleri taşıyor mu,benim bebeğin bez değiştirmesi kıyafet değiştirmeyle geçiyor sürekli çiş taşıyor her taraf batmış halde uyanıyor.Yanlışı nerde yapıyorum anlamadım,Molfix premium 1 beden kullanıyorum.
O kadar kötü ki sürekli kıyafet değiştiriyoruz hepsine taşmış oluyor,kıyafet dayanmıyor.Üşütecek diye korkuyorumBenim de aynı şekilde sürekli taşıyor bezimiz de aynı marka aynı beden ben de anlamadım herkeste mi böyle
Anlamadım ki 1 beden kullanıyoruz 2 beden için büyümedi bence daha ,13 günlüğüz.Bez küçük geliyor olabilir mi? Bende sleepy ecologic kullanıyorum ama sürekli taşırıyor molfix almayı düşünüyordum
Bana popolar düz olduğu için gibi gelmiştiBez küçük geliyor olabilir mi? Bende sleepy ecologic kullanıyorum ama sürekli taşırıyor molfix almayı düşünüyordum
Ben de keşke yenidoğan kıyafeti az al diyenleri keşke dinlemeseydim çünkü kıyafet dayanmıyor gerçekten birkaç tane daha alınabilirmiş bir de onun üstünü değiştirirken yaşadığım panik aynı şekilde üşüdü mü diye böyle endişeyle değiştiriyorumO kadar kötü ki sürekli kıyafet değiştiriyoruz hepsine taşmış oluyor,kıyafet dayanmıyor.Üşütecek diye korkuyorum
Bezin ön kısmı dolu orta kısmı boş resmen,çiş her yerde .A dan Z ye her şey değiştiriliyor bizde ama nerdeyse her bezimiz bu şekilde .Canım aynı bezi kullanıyorum ben de. Bel üstü sırt tarafına arada çıkıyor. Poposu küçük kayıyor demek kiAma ben bu bezin sızdırdığı şeklinde bir şeyler gördüğümü hatırlıyorum. Ama bu sızdırmaktan başka bir şey sanki. Yine de her zaman olmuyor. Benim de kıyafet değiştirmek hoşuma gidiyor
Ben de sözde Sleepy taşırıyor diye Molfix’e geçtim ama o da taşırıyor ne yapacağım bilmiyorumBez küçük geliyor olabilir mi? Bende sleepy ecologic kullanıyorum ama sürekli taşırıyor molfix almayı düşünüyordum
Ben bir kaldırıyorum sırıl sıklam hastalanacak korkusu oluştu,bir de bez değişimi o kadar krizli ki bizim sanki canını ağlıyorlar öyle bir nefret ağlama.Hiç sevmedim bez değiştirmeyi.Ben de keşke yenidoğan kıyafeti az al diyenleri keşke dinlemeseydim çünkü kıyafet dayanmıyor gerçekten birkaç tane daha alınabilirmiş bir de onun üstünü değiştirirken yaşadığım panik aynı şekilde üşüdü mü diye böyle endişeyle değiştiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?