Önceki mesajları okuyamadım.Evet canım özele gidiyorum ben de. Daha doğrusu doğum sonrası orada muayene olduğu için kontrole çağırdılar gittik. Muhtemelen devam ederiz. Benimki mirabalance antibiyotik damla diye geçiyor.
Ultrason ile karından baktı doktorum bi de kesi yerine baktıKızlar az önce göbeğimiz düştü ilk banyosunu yaptırdık bizde çok şükür.
Benim yarın doktor kontrolüm var çıkışta biyerlere gidicez canım. Eşime dedim bi cafe bile olabilir doktor çıkışı biyerlere gidelim diye. Bence hiç sorun yok tam tersi arada eski rutinlerimize dönmek, dışarıya açılmak iyi gelir diye düşünüyorum.
Kızlar bu arada sezaryen doğum yapanlar ilk doktor kontrolünüzde vajinal muayene oldu mu? Bizim alt takımda bir değişiklik yok ama yine de muayene ediyormuBende alınacak dikiş de yok doktorum sağolsun estetik yapmış yapıştırma şeklinde kapatmış yarın neye bakacak ki ?
Sadece dikiş yerine bakıyor sonra karından hiç bastırmadan ultrason yapıyor. Ay valla cafeden yeni kalktık o kadar iyi geldi ki dışarda kahve içmekKızlar az önce göbeğimiz düştü ilk banyosunu yaptırdık bizde çok şükür.
Benim yarın doktor kontrolüm var çıkışta biyerlere gidicez canım. Eşime dedim bi cafe bile olabilir doktor çıkışı biyerlere gidelim diye. Bence hiç sorun yok tam tersi arada eski rutinlerimize dönmek, dışarıya açılmak iyi gelir diye düşünüyorum.
Kızlar bu arada sezaryen doğum yapanlar ilk doktor kontrolünüzde vajinal muayene oldu mu? Bizim alt takımda bir değişiklik yok ama yine de muayene ediyormuBende alınacak dikiş de yok doktorum sağolsun estetik yapmış yapıştırma şeklinde kapatmış yarın neye bakacak ki ?
Ben henüz Max 60 ml sağabildim iki meme toplamından. Ebe sütün yeterli dediSüt sağım yapan anneler, kaç dk sağımda ortalama kaç ml sütünüz çıkıyor ?
Doğum sonrası sürecim biraz üzüntülü geçiyor diye kaygılarım arttı. Ebe ısrarla sütün var dese de tam inanamıyorum
Ultrason ile karından baktı doktorum bi de kesi yerine baktı
Teşekkürler kızlar.Sadece dikiş yerine bakıyor sonra karından hiç bastırmadan ultrason yapıyor. Ay valla cafeden yeni kalktık o kadar iyi geldi ki dışarda kahve içmek
Dün akşam oldu sürekli sağım yapıyorum aslında baya yumuşadı ama acısı geçmedi ve çok sıcak bi de buzu deneyeyim sağ olSoğuk kompres emzirdikten sonra diyenler var. Buzu ince havluya sarıp tutabilirsin. Şişliğe ağrıya iyi geliyormuş. Sıcak kompres de süt damarlarındaki tıkanıklık açıyormuş yumuşatıyormuş. Onu da emzirmeden önce falan dene istersen. Ben o pedi oda sıcaklığında bile koydum elimle bastırıp masaj yaptım baya yumuşamıştı. O şart değil mavi jel torbalar falan da iş görür o daha konforlu ama.
Ne zamandır var canım inşallah ilerlememiştir. İlerlemediyse masaj ve bunlar işe yarar bence. Bazı arkadaşlar da lahana yaprağı sarmak işe yatıyor diyordu.
Kaç dkda bu?Ben henüz Max 60 ml sağabildim iki meme toplamından. Ebe sütün yeterli dedi
Her memeyi 10-15 dk arası sağıyorumKaç dkda bu?
Canım ben Marmara bölgesindeyim, burası daha serindir. Bebeği ilk haftasında bile çıkardık, dışarıda kapının önünde yarım saat turlayıp dönüyoruz. Benim belim ağrımasa daha fazla yürürüm ama benden kaynaklı bu kadar kısıtlı çıkıyoruz :)Kızlar ben mersin'de yaşıyorum
Burada öğlen hava güzel. Ama bana çıkma bebek hasta olur, lohusa çıkmaz vs diyorlar. Bugün 2 haftalık olduk. Sahilde hava alsak bir şey olur mu sizce. Sizler çıktınjz mı?
Cesaret aldım birazdan çıkıyoruz valla
Yok korkma benim oglum 3. Ve 6. Haftaları arasinda hastahanede yatmisti devlet hastahenediydi, baya zor gunler ve kotu muamele gorduk, bence bununda etkisi vardi uykusuzlugunun bilincalti uykuda aci ile bagdastirmisti, buyudukce kolik aglamalari vs bitmisti ama dedigim gibi uykusuzsu bana bir zarari yoktu oyalaniyorlar zaten birseylerle, sadece geceleri habire uyanmasi beni zorluyordu ama geldi gecti, bence seninki uyuyacak uzulme yeni dunyayaadapte sureciAy gözüm korktu şimdi benim bebede uyumuyor şu an hiç gündüz uykuları 15 20 dk max gece bile gözleri fal taşı gibi açık etrafı izliyor
Evet oglumda cikmisti ilk 5. Haftada bir hafta sonra yok oldu, doktor yediklerinize adapte oluyor demisti, ama bnce o zaman stresim ogluma yansiyordu cok tecrubesizdimKızlar ya kızımın burnunun üzerinde göze yakın yerde beyaz minik sivilceler çıktı altıda kırmızı internette yeni doğan aknesi diyor ama yaşayan oldu mu ? Nasıl geçer bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
Canım emzirdktennsomramı öncemiiBen henüz Max 60 ml sağabildim iki meme toplamından. Ebe sütün yeterli dedi
Hic sıkıntı yapma zaten aylık kilo artisi onemli doktoelarin skalasinda, bu hafta toparlar bebisin gör bak 1 aya tombiklesecek yavastan siması bile degiaecek buyumelerini izlemek cok keyifliKızlar ya 2770den 2815e çıkmış kızım 1 haftada sadece canım sıkıldı
DEgil mi sali gunu bizde disarda birseyler yedik cok iyi geldi ama sonrasinda cok yurumusuz uykusuzlukta var zaten yorgun hissettim bayaSadece dikiş yerine bakıyor sonra karından hiç bastırmadan ultrason yapıyor. Ay valla cafeden yeni kalktık o kadar iyi geldi ki dışarda kahve içmek
Evet canım. Bugün gittim benim de üst dikiş yok estetik ama iç dikiş lere bakıyorlaar altan birde smear testi aldılar bendenKızlar az önce göbeğimiz düştü ilk banyosunu yaptırdık bizde çok şükür.
İnşallah ya mamayı artır dedi doktor 1 hafta sonra tekrar çağırdıHic sıkıntı yapma zaten aylık kilo artisi onemli doktoelarin skalasinda, bu hafta toparlar bebisin gör bak 1 aya tombiklesecek yavastan siması bile degiaecek buyumelerini izlemek cok keyifli
DEgil mi sali gunu bizde disarda birseyler yedik cok iyi geldi ama sonrasinda cok yurumusuz uykusuzlukta var zaten yorgun hissettim bayaZaten kendimizi eve kapatirsak bebiste stresimizden etkileniyor, iki insan yuzu iyi geliyor, sende cok iyi yapmissin, bende yavastan eve misafir kabul etmeye baslayacagim, herkese gelmeyin sarilik bebek kendimizi toparlayalim haber verecgz demistik
Doktorunda kontrolu dahilinde merak etme sen gor bak buraya yazacaksin tombiledi diyeİnşallah ya mamayı artır dedi doktor 1 hafta sonra tekrar çağırdı
Önceki mesajları okuyamadım.
Doktor ne için vermişti mirabalance’ı size ? Ben sezaryen sonrası maalesef enfeksiyon kaptım.
Gebelik şekeri enfeksiyon yatkınlığını arttırıyor dedi doktorum ve maalesef iyileşmesini de yavaşlatıyor.
Doğumum üzerinden 16 gün geçmesine rağmen hala sıkıntılıyım.
O yüzden antibiyotik kullanıyorum.
Hatta bir 7 gün daha uzattı doktor.
Ben antibiyotik içmeye başladıktan sonra oğlum sık ve cıvık kaka yapmaya başladı. Çocuk doktoru da antibiyotik kullanımım şu an güvenli olsa da bebeğin florasını etkiliyor deyip bana da bu sizin dediğiniz mirabalance’ı verdi, 2 gündür kullanıyorum. Siz memnun musunuz ? Ne gibi etkisi oldu ? Benim bebeğimin 1-2 gündür gazı arttı ama bu damladan dolayı mı anlayamadım
Önce. O kadar sütüm yok henüzCanım emzirdktennsomramı öncemii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?