- 11 Nisan 2024
- 1.906
- 1.814
- 53
Bizim de oldu göbek bağı dustu kurı kan kaldı göbekte. Normal dedi dr onemli olan kuru olmadı dedi kendiliginden zamanla gecer ellemeyin dedi
Ben de şimdi dikkatlice baktım. Senin kullandığın kundağın üst kısmı farklıymış cidden. Belki bebişler öyle daha rahat ediyordur.Canım ben kollarını düz şekilde aşağı salarak fermuarını çekiyorum. Ama kendisi sonrasında yukarı doğru kaldırıyor kafasının yanlarında bükülü şekilde öyle duruyor. Senin dediğine baktım biraz şekil farkı var üst kısımlarında. Ya ondandır ya da kundak zaten sımsıkı tutacak diyorlar o sebeple sakıncası yoktur bilmiyorum. Ben iki farklı yerden 3-6 ay aldım sıkmasın diye o yüzden o kadar dar değil ama yine de işe yarıyor.
Kızlar ben bebişe tek bakıyorum. İki gündür çok huzursuz. Bazen kucakta bile durmuyor. Süt sağacak vaktim olmuyor. Sütüm kesilir mi bu şekilde? Zaten az
Canım benimki hâlâ ememiyor ya. O yüzden korkuyorum. Ama dediğin gibi kötüyü düşünüp stres olmamak lazım galiba.Artık düzenli emiyorlar ya bence kesilmez canım. Sadece göğüse sıkıntı olur sertleşir falan belki. Sanırım sütün kesilmesinin başlıca sebebi yoğun stres vs. Ona bile annem dedi ki ben neler yaşadım hiçbirinizde kesilmediYulaf ve havuç önerdi bana doktor.
Bence süt kesilme ihtimalini hiç düşünmemek lazım o bile pozitif etki yapar
Canım benimki hâlâ ememiyor ya. O yüzden korkuyorum. Ama dediğin gibi kötüyü düşünüp stres olmamak lazım galiba.
Ay aynı resmen ya. Gazını çıkarttığımızı sanıyoruz koyuyoruz yatağına koca adam gibi ıkınma sesleri çıkarıyor gazdan kıvranıyorBenimki de dünden beri çok huzursuz. Sürekli ağlıyor. Gazı tam çıkmıyor. Perişan oldu yavrum. Zaten kendimden bahsetmiyorum hiç.
Ay olur mu öyle şey? Ne kusuruCanım Allah kolaylık versin kusuruma bakma düşünmeden konuştumÇok zor durumlarımız ancak bu kadar düşünebildim ben de. En kısa zamanda oturur inşallah düzenimiz.
Ben de bunu merak ediyordum. Yerimi alayım.Kızlar şu tarz ana kucaklarını ne zaman kullanmaya başlıyoruz
Kızlar şu tarz ana kucaklarını ne zaman kullanmaya başlıyoruz
Ben de bunu merak ediyordum. Yerimi alayım.
5-10 dk ben de koyayım o zaman oyalansın biraz ya. Bide sling bağlama işini çözersem o da baya rahatlatacak gibiGenelde yenidoğandan itibaren kullanılır diyor satıcılar. Ama ürünün markasına göre kontrol etmek lazım. Ben her gün bi beş on dk koyuyorum şimdilik .
Bir gazmanda bizde:) beyaz gürültü ile biraz sakinleştiriyorum. Ama gun icinde o kadar az uyuyorki yataga koyuyorum max 15 dk sonra geri uyanıyor. Dvitamini gaz damlası probiotik mama ne varsa kestim 2 gun. Bi kendine gelsin çocuk dedim en son. 3. Gun kaka yapmaya başladı gaz çıkışı daha normalleşti gibi. Banyo ve masaj daha olumlu etki ediyor gaz damlasına sanki. Deneye yanıla ogrenicez artik dogru yolunu ama bu süreçte is güç hak getire. Hadi işi geçtim bi oglum daha var ona vakit ayıramıyorum. Surekli yatak odasında emzirir modda olmaktan depresyona girdim giricem az kaldı:)Kızlar şu tarz ana kucaklarını ne zaman kullanmaya başlıyoruz
5-10 dk ben de koyayım o zaman oyalansın biraz ya. Bide sling bağlama işini çözersem o da baya rahatlatacak gibi
Kaç cıkıyor canım değeriKızlar bu sarılıkla başımız dertte değer bir türlü düşmüyor kızım anne sütüyle besleniyor kilo alımı iyi ama değer sürekli yüksek çok canımı sıkıyor
Merhaba kaç günlük bebeğinizBir gazmanda bizde:) beyaz gürültü ile biraz sakinleştiriyorum. Ama gun icinde o kadar az uyuyorki yataga koyuyorum max 15 dk sonra geri uyanıyor. Dvitamini gaz damlası probiotik mama ne varsa kestim 2 gun. Bi kendine gelsin çocuk dedim en son. 3. Gun kaka yapmaya başladı gaz çıkışı daha normalleşti gibi. Banyo ve masaj daha olumlu etki ediyor gaz damlasına sanki. Deneye yanıla ogrenicez artik dogru yolunu ama bu süreçte is güç hak getire. Hadi işi geçtim bi oglum daha var ona vakit ayıramıyorum. Surekli yatak odasında emzirir modda olmaktan depresyona girdim giricem az kaldı:)
Bu arada ana kucağından aldim gun icinde az az da olsa oturtuyorum yatiyo gibi zaten pek oturur gibi degil
Ben şuan kullanıyorum yenidoğandan itibaren kullanılıyor benim kiKızlar şu tarz ana kucaklarını ne zaman kullanmaya başlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?