2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    237
Anladım canım bizde 21 günlüğüz bakalım bizi neler bekliyor. 5. Hafta diye biliyordum atak haftasınu 4. Haftadada mı varmış atak

İlk bebeğimde göğüsümün ucu hiç yoktu asla ememiyordu kızım. Büyük uçlu şırıngayla iğne kısmını çıkarıp vakum gibi çektirdim o şekilde tutturdum memeyi her emzirme öncesi bunu yaptım ve böylelikle göğsümün ucı çıktı ve bebeğimi emzirebildim. Sütüm vardı sırf ucu yok diye emmiyordu çok zor günlerdi. Birçok şey denedim o malum markaların silikon uçları vs hbiri işe yaramadı. En etkili ve pratik yöntem banada bir hemşire öğretti Allah ondan razı olsun . Bunu bilmeseydim belki kızım sırf bu yüzden sütüm olduğu halde hiç anne sütü alamayacaktı. Seni en iyi ben anlarım lütfen dene işe yarayacak

Kızlar Mevlüt yapan var mı ? Yada düşünen .

Annemler okutacakmış memlekette bizim oraya gitmemizi bekleyecekler ama

Tabii ki bilgi veririm

Bende de aynı sorun var bir çözüm bulamadım

Kızlar benim iştahım hiç yok. Canım hiç bir şey istemiyor. Gebelikte sürekli tatlı bi şeyler istiyordu canım. Kendime inanamıyorum şu anda. Dün bebeğimle uğraşırkende yiyememiştim ama farkettim ki canım istemiyor

Kızlar benimki saat 22:30’dan beri deli gibi ağlıyor. İlk defa bu kadar uzun süreli hiç durmadan ağladı diyebilirim. Çok stres oldum. Bir sorun yok biliyorum ama bu kadar ağlaması bile etkiliyor beni.

Bende bunu kullanıyorum lgg olanı. Öğlen 6 damla şeklinde kullanılıyor

Çilek d vitamini hangi marka veriyorsun? Benim oğlan da senin kız gibi. Emmek istemiyor gazdan , ıkınmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…