25 günlük canım. Geceleri fena değil uykusu ama birkaç gündür biraz gündüz uykularına direniyor. Atak haftasında olduğundan diye düşünüyoruz (4. hafta). Bir de ışık dengesini kuramadık bence biraz daha loş ışık düzenine ihtiyacımız var. Çocuk da daha duyarlı çevresel etmenlere. Yine sorun değil de eşim haftada iki gün yok o zamanlar gündüz başka bir şeyle ilgilenemiyorum bunalıyorum.
Kızlar bebeğim hala küvözde. Onu emzirmek için bende hastanede kalıyorum
3 saatte bir emzirmeye gidiyoruz. Bebek güzel emebiliyor refleksleri güzel. Ama memeyi boşaltamıyo yoruluyor. Meme ucum çok çıkık değil nası çıkartabilirim onun etkisi olur mu
Yani emiyor ama doymadığı için biberonla ya süt ya da mama veriyo hemşireler bu 3 saatlik süre zarfında. Silikon uç evde onu sabah getirtebilirim evden ancak.
İlk bebeğimde göğüsümün ucu hiç yoktu asla ememiyordu kızım. Büyük uçlu şırıngayla iğne kısmını çıkarıp vakum gibi çektirdim o şekilde tutturdum memeyi her emzirme öncesi bunu yaptım ve böylelikle göğsümün ucı çıktı ve bebeğimi emzirebildim. Sütüm vardı sırf ucu yok diye emmiyordu çok zor günlerdi. Birçok şey denedim o malum markaların silikon uçları vs hbiri işe yaramadı. En etkili ve pratik yöntem banada bir hemşire öğretti Allah ondan razı olsun . Bunu bilmeseydim belki kızım sırf bu yüzden sütüm olduğu halde hiç anne sütü alamayacaktı. Seni en iyi ben anlarım lütfen dene işe yarayacak
1 haftadq anca etkisi başlar diyolar ama bizde daha hızlı başladı. Ikınmadan kaka yapıyor bırt yapıyor. Duruma göre bana yazar mısın canım. Bende kıyaslamış olayım damladan mı fayda gördük yoksa kullanmasaydıkta gaz artık geçecek miydi merak ediyorum
Kızlar kabızlık bir ben mi yaşıyorum ya. Nasıl çözdünüz? Tam geçti diyorum geçmemiş. Ve o kadar çok sıvı tüketiyorum ki onun çare olması imkansız işe yaramadı. Hala çorbayla mı beslenicem
1 haftadq anca etkisi başlar diyolar ama bizde daha hızlı başladı. Ikınmadan kaka yapıyor bırt yapıyor. Duruma göre bana yazar mısın canım. Bende kıyaslamış olayım damladan mı fayda gördük yoksa kullanmasaydıkta gaz artık geçecek miydi merak ediyorum
Kızlar benim iştahım hiç yok. Canım hiç bir şey istemiyor. Gebelikte sürekli tatlı bi şeyler istiyordu canım. Kendime inanamıyorum şu anda. Dün bebeğimle uğraşırkende yiyememiştim ama farkettim ki canım istemiyor
Kızlar benimki saat 22:30’dan beri deli gibi ağlıyor. İlk defa bu kadar uzun süreli hiç durmadan ağladı diyebilirim. Çok stres oldum. Bir sorun yok biliyorum ama bu kadar ağlaması bile etkiliyor beni.
Geçen gün bizde de oldu sadece gece uykusuna yatırmadan iki gece sudokrem sürdüm geçti.
Trubiotic plus mı yoksa normali mi? Bir de nasıl kullanıyorsun canım emzirme öncesi mi sonrası mı? Bize plus olanı önerdi doktor ama nasıl kullanmam gerektiğini sormayı unuttum
Canım plus olan. Onu günde 1 kez tok karnına 6 damla şeklinde kullanın dedi doktorumuz. Tesadüf mü yoksa bu damlaların etkisi mi bilmiyorum ama çocuğum geceleri gaz sancısı çekmeden uyuyor emiyor. Önceden mümkün değildi uyumak sabaha kadar ıkınıp ağlıyordu