2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    237
Ben de molfix premium kullanıyorum ondan mı oldu acaba ya. Azıcık işese bile değiştiriyorum çünkü..
molfixten bizim kaçırma da yapıyodu ya hiç memnun kalmamıştım 1 paket almışım iyi ki çabuk bitti primada hiç kaçırma olmuyo kıyafet değiştirmek zorunda kalmıyoruz hem de en yumuşak o tavsiye ederim

Kızlar gece emzirirken nasıl oyalanıyorsunuz uykunuz açılsın diye
akşam 11 gibi demli çay içiyorum dört bardak falan sabah 7-8'e kadar tutuyo beni yoksa bayılırımbaşka şey uykumu açmıyo bi de dizi açıyorum kısık sesli bazen

Geldiğinde söyler misiniz nasıl bir yöntem belirlediniz

Bende molfix 2 deyim ayni şeyi düşünerek 3 aldim ama o da baya uzun geldi gözüme denemedim bile :) bizde 1 numara kullanamadık bende bolca almışım kaldi oyle 1 numaralar.

Kızlar bazı sayfalar çocuk en fazla bir buçuk saat uyanık kalır vs diyor ya bunu başarabilen bir tane anne var mı yeryüzünde merak ediyorum. İnsan biraz gerçekçi olur ya. Dört saattir yeni uyudu daha bakalım akıbeti de belli değil bende ne bel kaldı ne şevk. Babası gelince ful ona kitlemenin hayaliyle geçireceğim geceyi

Ay onlar kafayı yemişş gerçrktn bnmkide bazen bütün gün uyanık oluyor napcmı şaşırıyom onlerı okuyup doktora gidicektm neden bu kdar uyanık kalıyor diyee burda szler yazınca rahatladım birazz

Canım ben inanmıyorum ya çocuk ara uykuda falan olabilir. Benim ki yenidoğan 4-5saat uyumuyor bi kısır döngü içindeyim. Kabus gibi tam sona geliyorum yatağa yatıyorum beş dk içinde ağlıyor tekrar baştan başlıyorum. Su bile içmek aklıma gelmedi. Eşim gelene kadar aç susuz bebeğimle ilgilendim. Dün bebeğimden korktum uykudan uyanınca tekrar aynı döngüye giricez diye.

Canım kiraz çekirdeği bizde hiç işe yaramadı. Ama sanırım kısmen çözdük sorunu. Damlaları değiştirdik. Doktoru ilk söylediğinde saçma sapan hiç duymadığım bisey gibi geldi ama kullanınca cok işe yaradı kusma da yapmadı.
Ocean lactase damla emzirme öncesi 7 damla. Anne sütündeki laktozun yaptığı sancıyı kesiyor
Bide trubiotic damla o da probiyotik. Kullandığımızdan beri kendi kendine alt gazını cıkarabiliyor cok şükür

Kızlar süt sağma makinesinden çok memnun olan varsa hangi marka ve model olduğunu yazabilir mi lütfen ?
(Ben hastane tipi kiralamıştım ama artık kendime ait bir tane almak istiyorum)

Kızlar süt sağma makinesinden çok memnun olan varsa hangi marka ve model olduğunu yazabilir mi lütfen ?
(Ben hastane tipi kiralamıştım ama artık kendime ait bir tane almak istiyorum)
Canım hastane tipi nasıl memnun musun ben de kiralamayı düşünüyorum birde hastane tipinde flanş nasıl oluyor uyumu falan?
Ben normal sağım için bebebao pro8 eller serbest aldım çok güzel makina öneririm kesinlikle

Ay şu an bunu yaşıyoruz,kaç saat oldu uyanık 5 saat oldu bak tam dalacak dalamıyor kaç farklı yol denedik asla uyumuyor.Çıldırmak üzereyim,sebebi nedir bilmiyorum.Emzirdimten sonra uyuyor gazını çıkarırken uyanıyor sonra zor işte.Ne biçim bir döngü bilmiyorum.

Kızlar sürekli bez değiştirmeme rağmen poposu pişik olmuş. Bepantol pişik önleyici kullanıyordum. Şimdi geçmesi için ne kullanmalıyım? Sudokrem işe yarar mı ya da başka tavsiyeniz var mı

Geçen gün bizde de oldu sadece gece uykusuna yatırmadan iki gece sudokrem sürdüm geçti.

Trubiotic plus mı yoksa normali mi? Bir de nasıl kullanıyorsun canım emzirme öncesi mi sonrası mı? Bize plus olanı önerdi doktor ama nasıl kullanmam gerektiğini sormayı unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…