- 22 Kasım 2022
- 4.566
- 5.474
- 108
Canım plus olan. Onu günde 1 kez tok karnına 6 damla şeklinde kullanın dedi doktorumuz. Tesadüf mü yoksa bu damlaların etkisi mi bilmiyorum ama çocuğum geceleri gaz sancısı çekmeden uyuyor emiyor. Önceden mümkün değildi uyumak sabaha kadar ıkınıp ağlıyorduGeçen gün bizde de oldu sadece gece uykusuna yatırmadan iki gece sudokrem sürdüm geçti.
Trubiotic plus mı yoksa normali mi? Bir de nasıl kullanıyorsun canım emzirme öncesi mi sonrası mı? Bize plus olanı önerdi doktor ama nasıl kullanmam gerektiğini sormayı unuttum
Tam yemek sofrası hazırken ya da kahve yapmışken uyanmalarıAy çok açım ya bebikim uyu artık
Bende baboon, mustela ve bepanthol var. Hafif kızardığında en hızlı baboon geçiriyor benim kızçemde.Kızlar sürekli bez değiştirmeme rağmen poposu pişik olmuş. Bepantol pişik önleyici kullanıyordum. Şimdi geçmesi için ne kullanmalıyım? Sudokrem işe yarar mı ya da başka tavsiyeniz var mı
Ben sadece hastane tipi kullandığım için diğerlerine göre nasıl bilmiyorum ama memnunum. Daha doğrusu emzirme konusunda iyi olan bir ebe ile çalıştım, o meme türüme göre bunu önermişti ben de ona güvendim açıkçası. Benim kiraladığım modelde tek tip flanş var yani direkt olanı verdilerCanım hastane tipi nasıl memnun musun ben de kiralamayı düşünüyorum birde hastane tipinde flanş nasıl oluyor uyumu falan?
Ben normal sağım için bebebao pro8 eller serbest aldım çok güzel makina öneririm kesinlikle
Ay çok iyi maşallah bende dün vermeye başladım faydası olur inşallah benim bebemde deCanım plus olan. Onu günde 1 kez tok karnına 6 damla şeklinde kullanın dedi doktorumuz. Tesadüf mü yoksa bu damlaların etkisi mi bilmiyorum ama çocuğum geceleri gaz sancısı çekmeden uyuyor emiyor. Önceden mümkün değildi uyumak sabaha kadar ıkınıp ağlıyordu
Tam yemek sofrası hazırken ya da kahve yapmışken uyanmalarıuyuduktan beş dk sonra da yapsam bir saat sonra da yapsam kahve fincanını elime almamla uyanması bir oluyor
1 haftadq anca etkisi başlar diyolar ama bizde daha hızlı başladı. Ikınmadan kaka yapıyor bırt yapıyor. Duruma göre bana yazar mısın canım. Bende kıyaslamış olayım damladan mı fayda gördük yoksa kullanmasaydıkta gaz artık geçecek miydi merak ediyorumAy çok iyi maşallah bende dün vermeye başladım faydası olur inşallah benim bebemde de
Ay şu an bunu yaşıyoruz,kaç saat oldu uyanık 5 saat oldu bak tam dalacak dalamıyor kaç farklı yol denedik asla uyumuyor.Çıldırmak üzereyim,sebebi nedir bilmiyorum.Emzirdimten sonra uyuyor gazını çıkarırken uyanıyor sonra zor işte.Ne biçim bir döngü bilmiyorum.
2 şer ml sırt üstü yatırıp kafasını yan çevirip sağa çevirip sol burna sola çevirip sağ burna sonra sırtına pıtpt vuruyorum bir iki kez yaptım ben sürekli değil tıkanıklık hırıltı olduğundaKaç damla veriyorsunuz burnuna
Canım daha önce sordum mu bilmiyorum ama ne kadarlık bebeğin? Doğduğunda. Beri böylemi sonradan mı oldu uyku sorunuDışarıdan ıslak ıslak his veren yağmur sesi ve yatak odasında kapana kısılmış gibi hisseden ben. Bugün biraz evle ilgileneyim diyordum yavrum planlarımı bozdu. Şimdi hırstan kalkıp banyo tuvalet kapılarını silesim var
Kaç öğün içiyor gündeBen 80 ml veriyorum
Canım daha önce sordum mu bilmiyorum ama ne kadarlık bebeğin? Doğduğunda. Beri böylemi sonradan mı oldu uyku sorunu
Ben de yaşıyorum aynı durumu maalesefKızlar kabızlık bir ben mi yaşıyorum ya. Nasıl çözdünüz? Tam geçti diyorum geçmemiş. Ve o kadar çok sıvı tüketiyorum ki onun çare olması imkansız işe yaramadı. Hala çorbayla mı beslenicem
Lansinoh meme ucu çıkartıcı var, belki biraz etki ederKızlar bebeğim hala küvözde. Onu emzirmek için bende hastanede kalıyorum
3 saatte bir emzirmeye gidiyoruz. Bebek güzel emebiliyor refleksleri güzel. Ama memeyi boşaltamıyo yoruluyor. Meme ucum çok çıkık değil nası çıkartabilirim onun etkisi olur mu
Yani emiyor ama doymadığı için biberonla ya süt ya da mama veriyo hemşireler bu 3 saatlik süre zarfında. Silikon uç evde onu sabah getirtebilirim evden ancak.
Aynı dert bende de var ne yapsam yok işe yaramıyorKızlar kabızlık bir ben mi yaşıyorum ya. Nasıl çözdünüz? Tam geçti diyorum geçmemiş. Ve o kadar çok sıvı tüketiyorum ki onun çare olması imkansız işe yaramadı. Hala çorbayla mı beslenicem
8 kere besleniyorKaç öğün içiyor günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?