- 1 Eylül 2025
- 524
- 749
- 18
- 27
E tabi her şeyi soruyoruz :) benim bebiş 1 aylık oluyor yarıntırnaklarını neyle keseyim diye bile doktora soruyorum
olması gereken kiloya gelince bıraktırır inşallah a
aptamil pronutra biz sıkıntı yaşamadık
Doğmadan önce diyordum hemen yaptırırım sünnet ama bebeğim peygamber sünnetli doğdu bu da bi hastalık maalesef bir yaşına gelince ameliyat olacak miniğimKızlar aranızda sünnet düşünenler var mı
Sağlık ocağında da az almış dedi çok strese girdim niye kilo almadı diye iyi mi o zaman kesin bilgi mi2940 doğdu 40. Günde 3450 dedi doktor iyi dedi ilk dogduklari hafta şişligi iniyormus 2750ye düşmüştü sadece anne sütü ile besliyorum
Şubatın başında annem gelecek o ara düşünüyorumKızlar aranızda sünnet düşünenler var mı
Ben yaptırdım yedinci gündeKızlar aranızda sünnet düşünenler var mı
Canım rabbim şifa versin inşallah nasıl bir hastalık, ilk defa duydumDoğmadan önce diyordum hemen yaptırırım sünnet ama bebeğim peygamber sünnetli doğdu bu da bi hastalık maalesef bir yaşına gelince ameliyat olacak miniğim
Dua edin oğlum için teyzeleri zor bir süreçmiş ve ben şimdiden kafayı buna taktım nasıl dayanacak başarılı bir ameliyat olacak mı diye
Kızlar bebişleriniz doğduktan sonra ne zaman doğum kilosunu yakaladı?
Yarın kontrolümüz var umarım kilo alımı iyidir stres oldum. Artık memede kısa kalıyor ne yapsamda veremedim. Meme reddi mi yaşıyorum acaba ya
Ay ne güzel nasıl geçti süreç kolay mıydıBen yaptırdım yedinci günde
Ben de Ocak başı düşünüyorum ama bakalımŞubatın başında annem gelecek o ara düşünüyorum
Evet gerçekten çok kolay geçti çok şükür. Sadece uyuşturucu iğnesini olurken ağladı onun haricinde ne işlem sırasında ne sonrasında gecesinde ertesi gününde falan hiç ağlamadı. Bir haftada da neredeyse tamamen iyileştiAy ne güzel nasıl geçti süreç kolay mıydı
Kızlar aranızda sünnet düşünenler var mı
Hanimlar ikinizede fikir olsun ben oglumu 2.5 aylikken yaptirmistim cok rahattiDoğmadan önce diyordum hemen yaptırırım sünnet ama bebeğim peygamber sünnetli doğdu bu da bi hastalık maalesef bir yaşına gelince ameliyat olacak miniğim
Dua edin oğlum için teyzeleri zor bir süreçmiş ve ben şimdiden kafayı buna taktım nasıl dayanacak başarılı bir ameliyat olacak mı diye
Valla benim de öyleydi, hadi dedim doğurunca tadını cıkarırım anneliğin. Ama gel gör ki ibretlik durumdayım saçıma başıma fare girse kaybolur hahahhahahahahCanım benimde imdadıma hastane sürecinde silikon uç yetişti
Ayy zaten benim Gebe kalmak bi sorun, gebelik bi sorun, doğururken bi sorun, doğduktan sonra bin sorunSanki bir oyunun içindeyim de level atladıkça yeni bi problem yükleniyor gibi.
Ah yavrucum benimm sular seller gibi geçsin ameliyatı, ne olduğunu hiç anlamasın bileDoğmadan önce diyordum hemen yaptırırım sünnet ama bebeğim peygamber sünnetli doğdu bu da bi hastalık maalesef bir yaşına gelince ameliyat olacak miniğim
Maşallah8 günlükken 3 kiloydu sarılık vardı. Dün kontrolde 3820 çıktı 27 günlükken yani. Bende gerilmiştim çok şükür tahminimden fazla çıktı kilosuinsan geriliyor ister istemez anlıyorum canım
Sadece anne sütü veriyorum emziriyorum canımMaşallah. Sadece anne sütü mü yoksa mama da veriyor musunuz?
Ay inşallah, gerçekten başa bela aman artmasın da yavaş yavaş düşsün razıyımYa bu sarılık baş belası gerçekten. Keşke bebeler şöyle 1 haftalık stok sütle doğsalardı ne güzel olurduiyi yapıyorsun ben saatte tutmuyorum artık kendi ne zaman isterse bence güzel kilo almış yatış yapmaz inşallah doktorunuz
Pipisinde çiş deliği altta yapısal olarak şekli bozuk ve yarım şapka şeklinde de parça var sünnetli gibiCanım rabbim şifa versin inşallah nasıl bir hastalık, ilk defa duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?