- 10 Ocak 2024
- 1.311
- 1.498
- 53
Toparlanana kadar mamayı çoğaltmalıyım ben de belki de maşallah senin tosbiğe emmesi güzelmişbizimkinin bazen çok iyi bazen çok kötü denge yok maalesef
Heh işte bende buna sinir oluyorum aniden süt çıkıp bitiveriyor bazenbazen de bitmek bilmiyor o akış, çocuk nefret edip bırakıyor s.ıçacam yabacaaanız işe der gibi hahahhahahha
Ay ondan mıııAh o toplamıyor ki kuzum süt kendiliğinden ağzına doluyor, bebiş başa çıkamıyor. Mememizde yarık mı var nedir tövbe yarabbim
Silikon uç bizi meme reddinden döndürdü ya daha kontrollü emiyor
Emzirme yanında mı bu miktarı veriyorsunuz ?Canım bebekler yedikçe büyüyor mideleri sanırım . Bizde ilk 25 ml alıyordu sonra 35 oldu sonra 45 . En son 60 veriyorum dediğimde 1 aylıkken az veriyorsun dedi. Ama kusuyor demiştim. Kussun dedi. Sanırım biraz zorlamalıyız.
Kaç cc den kaça çıktı canımmEvet kuzum sallama bitki çaylarına benziyor tadı ben bir dilim limon da koyuyorum içine tahmin etmediğim kadar verim aldım hala inanamıyorum umarım kullanmak isteyen arkadaşlarda da ise yarar
İnstagramda biri d vitaminini değiştim gaz ıkınma problemi çözüldü demiş ne kadar doğru bilemiyorum. Bizimkinde gaz problemi fazla yok ama sürrekli kucak istiyor böyle bişi olamaz uyurken bırakabiliyorum sadece onun dışında yırtıyor kendini kucakta değilseDoktora yazıyorum perişanız bu damlaları kullanıyoruz bi çare yok mu diyorum . Evet kolik böyle olur demiş ?? Ya bi damla değiştir bişey söyle iyice bittik yani. Sizin çocuk doktorları nasıl kızlar 3,5 ay böyle gidecek mi diyor. İnstagramda görüyorum kimisi 4,5 ay olmuş hala devam çok korkuyorum
Ahhh bu kadar tatlı olmasalar çok zor olurdu zatenAy ondan mıııbenim sütüm öyle aman aman çok değil bence ama bazen uyukluyor gibi oluyor meme ucumu çekiyorum ağzından topladığı sütler akıyor. Çok tatlılar ya kuş gibi
8 günlükken 3 kiloydu sarılık vardı. Dün kontrolde 3820 çıktı 27 günlükken yani. Bende gerilmiştim çok şükür tahminimden fazla çıktı kilosuBebeği 2500-3000 gram arası doğanlar, 1. Ayınızda bebişiniz kaç kiloydu acaba. Bizim 3 gün sonra 1. Ay kontrolü var kilo alımı iyi mi değil mi gerildim biraz
2780 gr doğdu 31 günlükken 3800 gr çıktı doktor bir şey demedi kilosuna öyle olunca normal diye düşündüm benBebeği 2500-3000 gram arası doğanlar, 1. Ayınızda bebişiniz kaç kiloydu acaba. Bizim 3 gün sonra 1. Ay kontrolü var kilo alımı iyi mi değil mi gerildim biraz
Pek sağmiyorum ben kızıma zor yetiyordu sağmak zorunda kalacağım eskisi kaçtı şu an kaç pek bilmiyorum o yüzdenKaç cc den kaça çıktı canımm
Bence gayet iyi kilo almış maşallah2780 gr doğdu 31 günlükken 3800 gr çıktı doktor bir şey demedi kilosuna öyle olunca normal diye düşündüm ben
Ay sağ olun böyle söylenince çok seviniyorum sarılık devam ettiği için doktor kilo artışını yeterli bulmazsa yine hastaneye yatabiliriz o nedenle 2 3 saatte bir kesin emziriyorumBence gayet iyi kilo almış maşallah
Bu d vitamini olayını bende gördüm bilemedim valla. Bizim bebiş 20 günlükken başladı ağlama ıkınma gaz kolikmiş doktorun dediğine göre. Sadece memede susuyor bazen onda bile sakinlemiyor. Uyku desen yok gibi kucağımda uyuyor 2 saat max gece uykusuda . Dayanılmaz gibi ama insan kokusunu alınca öyle bi dayanıyor kiİnstagramda biri d vitaminini değiştim gaz ıkınma problemi çözüldü demiş ne kadar doğru bilemiyorum. Bizimkinde gaz problemi fazla yok ama sürrekli kucak istiyor böyle bişi olamaz uyurken bırakabiliyorum sadece onun dışında yırtıyor kendini kucakta değilsebir de atak haftaları artık başlıyor o sebeplede çıldırık olabilir bebeler bizimki şu an atak haftasında mesela
2940 doğdu 40. Günde 3450 dedi doktor iyi dedi ilk dogduklari hafta şişligi iniyormus 2750ye düşmüştü sadece anne sütü ile besliyorumBebeği 2500-3000 gram arası doğanlar, 1. Ayınızda bebişiniz kaç kiloydu acaba. Bizim 3 gün sonra 1. Ay kontrolü var kilo alımı iyi mi değil mi gerildim biraz
Bu miktarları doktorunuz mu önerdi acaba ?
olması gereken kiloya gelince bıraktırır inşallah aToparlanana kadar mamayı çoğaltmalıyım ben de belki de maşallah senin tosbiğe emmesi güzelmişbizimkinin bazen çok iyi bazen çok kötü denge yok maalesef
aptamil pronutra biz sıkıntı yaşamadıkMama kullanan kızlarım kullanıp memnun olduğunuz mamalar varsa yazabilir misiniz
Merhabalar kalça ultrasonu için hangi bölüme götürmemiz gerekiyor acabaKızlar bugün kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür kızım güzel kilo almış çok mutlu oldumkalça ultrasonu çekti doktorumuz onda da bir sorun yok çok şükür. D vitamini verdi doktorumuz ona başlıyorum bugün. Bir de gaz damlası istedim biraz rahatlatır umarım.
Ah o toplamıyor ki kuzum süt kendiliğinden ağzına doluyor, bebiş başa çıkamıyor. Mememizde yarık mı var nedir tövbe yarabbim
Silikon uç bizi meme reddinden döndürdü ya daha kontrollü emiyor
Merhaba ben Yurtdışında yaşıyorum kendi çocuk doktorumuz yaptı kliniğinde. Türkiye de sanırım ortopedi bölümü bakıyordu yanlış hatırlamıyorsam.Merhabalar kalça ultrasonu için hangi bölüme götürmemiz gerekiyor acaba
Ya bu sarılık baş belası gerçekten. Keşke bebeler şöyle 1 haftalık stok sütle doğsalardı ne güzel olurduAy sağ olun böyle söylenince çok seviniyorum sarılık devam ettiği için doktor kilo artışını yeterli bulmazsa yine hastaneye yatabiliriz o nedenle 2 3 saatte bir kesin emziriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?