2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    238
Lovely35 sezaryen doğum 75, suit oda 8, süslemeler 7.
Toplamda 90bin ödedik canım
Canım eşimi gönderdim ben biraz önce hastaneye sordurdum. 34 bin demiş eğer suit oda isterseniz 9 bin diye söylemişler. Sezeryan pahalı olabilir mi acaba? Süslemeler içinde kapıya canım oğlum ya da kızım yapıyorlarmış zaten bir de lohusa şerbeti veriliyormuş fiyatın içinde. Ekstra bir tek suit oda farkı söylemiş konuştuğu bayan.

Ya arkadaşlar bebeği çok ağlayan var mı? Gerçekten çıldırmak üzereyim artık kendimi parçalıcam 7/24 ağlayabilir mi bi bebek ? Yalnız uyurken sesi kesiliyor cok yoruldum cok bunaldım artık bu nedir ya
Benim oglum oyleydi malesef tum komsular hasta zannederdi, hic gecmeyecek gibiydi 4. Ayda duzelmisti kolik,insallah sizlerin daha kısa sürer
Anne icin yetememezlik duygusu cok zor, halbuki bizim elimizde degil kolik bwbekler hassas dunyaya alismalari zor sadece
Yuzyillarca surmeyecek arkadasim ama seni anliyorum, gececek bitecek az kaldı

Kızlar benim bebeğim kundağı pek sevmiyor. Kundak yapmayınca da sürekli sıçrıyor. Bu sıçramaların normal olduğunu duymuştum ama sizde de var mı diye sorup emin olmak istedim.

Dış doktor demiştin canım ondandır. Biz hastane doktorunun hastasıydık

Sizin daha uygun ödemeniz gerekmiyor mu o zaman? Muayene ücretleri içinde mi bu ücreti ödediniz?
Ben banka personeliyim o yüzden limitli acıbadem sigortam var. Limit 47bin muayenelerde bitti. Doğumu tamamen özel ücretli olarak yaptım maalesef

Kızlar benim bebeğim kundağı pek sevmiyor. Kundak yapmayınca da sürekli sıçrıyor. Bu sıçramaların normal olduğunu duymuştum ama sizde de var mı diye sorup emin olmak istedim.
Evet sicramalar tamamen normal. Mormox refleksi mi ne deniyordu ismine tam hatirlayamadim. Ellerinin sabit sekilde durmasi genelde refleksi azaltiyor bebek uykudan uyanmiyor veya daha az uyuyor ama eller serbestse her sicradiginda uyaniyor yavrular. 3 aya yaklastiginda geciyormus bu sicramalar.

Ben banka personeliyim o yüzden limitli acıbadem sigortam var. Limit 47bin muayenelerde bitti. Doğumu tamamen özel ücretli olarak yaptım maalesef
Anladım benimde eşim sağlık personeli ama fiyat alırken belirtmemiş. 34 bin doğum ücreti + suit oda isterseniz 9 bin farkı var demiş sadece. Yanlış anlama eşimde az kaldı netleşmek istiyor artık hazırlıklı gidelim diye. Ondan o kadar sordum. Hakkını helal et güle güle büyüt bebişini.

Bizim de tammmm bi kriz çocikim de çığlıklarıyla işimizi daha da kolaylaştırıyor masallah hahahahaha
Eğer bebeğiniz gövdesini yıkadığınızda da ağlıyorsa, müslin örtü ile yıkamayı deneyebilirsiniz.
Doğum sonrası ilk banyo için hastaneden hemşire gelmişti. Ondan gördüm ben. O nasıl yıkadıysa öyle yapmaya çalışıyoruz.
(Belki zaten denemişsinizdir.)

Canım benim bebeğim emmiyor 16 günlük bende uğraşıyorum sürekli süt sağım yapıyorum artı mama

Biz de eşimle sizin gibiyiz Annemin yanındayız. O hallediyor ama ona rağmen eşimle ikimiz korkuyoruz.. Ağzına su gitmesin diye emzik veriyorum ben. Bebeğiniz emzik tutuyorsa bir deneseniz ? Zaten 5-6 dk içinde bitiyor
Ahh keşke emzik tutsa çok iyi fikirmiş o. Bizimki fırlatıyor ağzından maalesef

Reactions: Uva
Benimde doktorum dışarıdan klinik takipliyim canım. Egepol’de değil doktorum. Biraz da o yüzden öğrenmek istedim zaten. Hastane ne kadar aldı? Doktora zaten ayrı ücret ödeyeceğiz.
Hastane sezaryen 42ydi sanırım canım, paket olarak veriyorlar direkt fotoğraf süsleme şerbet vs içinde. Öyle ahım şahım bir süsleme bekleme ama bi tane masa ve kapı süsü var sadece

Kundaklıyken çok güzel uyuyor aslında ama kollarını çok hareket ettiren bir bebek. 1 saniye bile durmuyor. O yüzden kendini sıkarak kollarını açmaya çalışıyor ve çığlık atarak ağlıyor resmen minik kuşum. Ben de o yüzden kundak yapmıyorum, kıyamıyorum. Kundaksız da 5 dakika uyuyor

Bizdeki problem sudan korkması değil de bizim korkmamız geçen yıkadığımızdan sonra kusmustu bunda da çok hapşırınca acaba su mu yutturuyoruz çok diye düşünüyorum

Bizimki de kollarini hareket ettirsin seviyor. O yuzden biz 2 aydan sonra tek kol kundak yapip uyutmaya basladik. Oyle de rahatca uykuya dalabildi, sabaha karsi 5 gibi de 2 kolunu da aciyorum zaten genelde 6 gibi uyanmis oluyor. Belki tek kolu deneyebilirsiniz. Orada bizimkinin favorisi sag kolu mesela. Sol kundaklansa yine uyumuyor Deneme yanilma yani biraz.

Bizdeki problem sudan korkması değil de bizim korkmamız geçen yıkadığımızdan sonra kusmustu bunda da çok hapşırınca acaba su mu yutturuyoruz çok diye düşünüyorum
Simdi aklima geldi bir de serbestken kollarini tutuyorduk hafifce. 1 saat falan basinda bekliyorduk biraz dalsin derin uykuya gecsin diye.

Analıkla delilik arasında çok ince bir çizgideyim bir hafta önce beslemek için uykudan binbir zorlukla uyandırmaya çalıştığımız bebe üç gündür uyumuyor. Dün gece 12de yedi altı temizlendi gazı çıkarıldı uyuduğunda saat 3 buçuktu hiçbir şey yokken uykuya direniyor çocuk gözleri düştükçe o açıyor sanki.

Benim annem yanımda o sürekli kundaklıyor bazen kundaktan elini kolunu çıkarıyor annem kundak yaparken de çok ağlıyor ama sonra uyanmıyor bir kere kundaksız yatırma gibi bir hata yaptım dk başı uyandı ağlasa da vazgeçme bence

Kızlar doktorum ısrarla damla vermiyor. Çok normal bu gaz sancıları diyor. 4 aydan sonra geçermiş.
Mamayı gün de tek sefere düşürdü. O da senin içini rahatlatmak için dedi. Ben hep doymuyor bu çocuk diyorum çünki. Yani 2.5 ay daha çığlık kıyafet geçecek bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…