Canım eşimi gönderdim ben biraz önce hastaneye sordurdum. 34 bin demiş eğer suit oda isterseniz 9 bin diye söylemişler. Sezeryan pahalı olabilir mi acaba? Süslemeler içinde kapıya canım oğlum ya da kızım yapıyorlarmış zaten bir de lohusa şerbeti veriliyormuş fiyatın içinde. Ekstra bir tek suit oda farkı söylemiş konuştuğu bayan.
Benim oglum oyleydi malesef tum komsular hasta zannederdi, hic gecmeyecek gibiydi 4. Ayda duzelmisti kolik,insallah sizlerin daha kısa sürerYa arkadaşlar bebeği çok ağlayan var mı? Gerçekten çıldırmak üzereyim artık kendimi parçalıcam 7/24 ağlayabilir mi bi bebek ? Yalnız uyurken sesi kesiliyor cok yoruldum cok bunaldım artık bu nedir ya
Yuzyillarca surmeyecek arkadasim ama seni anliyorum, gececek bitecek az kaldıEvet canım, ben bildiğim yoldan devam. Benim bebeğim uyku düzenini mi biliyor anlıyor sanki doktor uyutmaya çalışırken kollarım kopuyor. Ve ben artık iki üç gündür bebeğim uykudan uyanmasın diye azıcık uyusun diye hiç bi şey yapmıyorum. Bebeğimden korkmaya başladım sanki bu düzen yüzyıllarca böyle sürecek gibi, ağlama sesi geldimi benimde ağlayasım geliyor onunla
Dış doktor demiştin canım ondandır. Biz hastane doktorunun hastasıydıkCanım eşimi gönderdim ben biraz önce hastaneye sordurdum. 34 bin demiş eğer suit oda isterseniz 9 bin diye söylemişler. Sezeryan pahalı olabilir mi acaba? Süslemeler içinde kapıya canım oğlum ya da kızım yapıyorlarmış zaten bir de lohusa şerbeti veriliyormuş fiyatın içinde. Ekstra bir tek suit oda farkı söylemiş konuştuğu bayan.
Sizin daha uygun ödemeniz gerekmiyor mu o zaman? Muayene ücretleri içinde mi bu ücreti ödediniz?Dış doktor demiştin canım ondandır. Biz hastane doktorunun hastasıydık
Ben banka personeliyim o yüzden limitli acıbadem sigortam var. Limit 47bin muayenelerde bitti. Doğumu tamamen özel ücretli olarak yaptım maalesefSizin daha uygun ödemeniz gerekmiyor mu o zaman? Muayene ücretleri içinde mi bu ücreti ödediniz?
Evet sicramalar tamamen normal. Mormox refleksi mi ne deniyordu ismine tam hatirlayamadim. Ellerinin sabit sekilde durmasi genelde refleksi azaltiyor bebek uykudan uyanmiyor veya daha az uyuyor ama eller serbestse her sicradiginda uyaniyor yavrular. 3 aya yaklastiginda geciyormus bu sicramalar.Kızlar benim bebeğim kundağı pek sevmiyor. Kundak yapmayınca da sürekli sıçrıyor. Bu sıçramaların normal olduğunu duymuştum ama sizde de var mı diye sorup emin olmak istedim.
Anladım benimde eşim sağlık personeli ama fiyat alırken belirtmemiş. 34 bin doğum ücreti + suit oda isterseniz 9 bin farkı var demiş sadece. Yanlış anlama eşimde az kaldı netleşmek istiyor artık hazırlıklı gidelim diye. Ondan o kadar sordum. Hakkını helal et güle güle büyüt bebişini.Ben banka personeliyim o yüzden limitli acıbadem sigortam var. Limit 47bin muayenelerde bitti. Doğumu tamamen özel ücretli olarak yaptım maalesef
Kızlar biz asıl eşimle bu banyo işini halledemiyoruz. Yani ikimiz de korkak tavuk gibi aman su mu kaçtı gözüne şampuan mı girdi kulağını kapatalım üşütmeyelim derken yalapşap bi şey oluyo bu kadar zor olacağı aklıma gelmezdi ya
Eğer bebeğiniz gövdesini yıkadığınızda da ağlıyorsa, müslin örtü ile yıkamayı deneyebilirsiniz.Bizim de tammmm bi krizçocikim de çığlıklarıyla işimizi daha da kolaylaştırıyor masallah hahahahaha
Canım benim bebeğim emmiyor 16 günlük bende uğraşıyorum sürekli süt sağım yapıyorum artı mamaHayır mama vermemi hiç istemedi anne sütünden devam etmemi söyledi ama ben bazen akşama doğru sütümün azaldığını hissediyordum 2. Aydan sonra akşamları verdim 30 ml kadar o da her zaman değil haftada 2 kez olarak
Ahh keşke emzik tutsa çok iyi fikirmiş o. Bizimki fırlatıyor ağzından maalesefBiz de eşimle sizin gibiyizAnnemin yanındayız. O hallediyor ama ona rağmen eşimle ikimiz korkuyoruz.. Ağzına su gitmesin diye emzik veriyorum ben. Bebeğiniz emzik tutuyorsa bir deneseniz ? Zaten 5-6 dk içinde bitiyor
Hastane sezaryen 42ydi sanırım canım, paket olarak veriyorlar direkt fotoğraf süsleme şerbet vs içinde. Öyle ahım şahım bir süsleme bekleme amaBenimde doktorum dışarıdan klinik takipliyim canım. Egepol’de değil doktorum. Biraz da o yüzden öğrenmek istedim zaten. Hastane ne kadar aldı? Doktora zaten ayrı ücret ödeyeceğiz.
Kundaklıyken çok güzel uyuyor aslında ama kollarını çok hareket ettiren bir bebek. 1 saniye bile durmuyor. O yüzden kendini sıkarak kollarını açmaya çalışıyor ve çığlık atarak ağlıyor resmen minik kuşum. Ben de o yüzden kundak yapmıyorum, kıyamıyorum. Kundaksız da 5 dakika uyuyorEvet sicramalar tamamen normal. Mormox refleksi mi ne deniyordu ismine tam hatirlayamadim. Ellerinin sabit sekilde durmasi genelde refleksi azaltiyor bebek uykudan uyanmiyor veya daha az uyuyor ama eller serbestse her sicradiginda uyaniyor yavrular. 3 aya yaklastiginda geciyormus bu sicramalar.
Bizdeki problem sudan korkması değil de bizim korkmamızEğer bebeğiniz gövdesini yıkadığınızda da ağlıyorsa, müslin örtü ile yıkamayı deneyebilirsiniz.
Doğum sonrası ilk banyo için hastaneden hemşire gelmişti. Ondan gördüm ben. O nasıl yıkadıysa öyle yapmaya çalışıyoruz.
(Belki zaten denemişsinizdir.)
Bizimki de kollarini hareket ettirsin seviyor. O yuzden biz 2 aydan sonra tek kol kundak yapip uyutmaya basladik. Oyle de rahatca uykuya dalabildi, sabaha karsi 5 gibi de 2 kolunu da aciyorum zaten genelde 6 gibi uyanmis oluyor. Belki tek kolu deneyebilirsiniz. Orada bizimkinin favorisi sag kolu mesela. Sol kundaklansa yine uyumuyorKundaklıyken çok güzel uyuyor aslında ama kollarını çok hareket ettiren bir bebek. 1 saniye bile durmuyor. O yüzden kendini sıkarak kollarını açmaya çalışıyor ve çığlık atarak ağlıyor resmen minik kuşum. Ben de o yüzden kundak yapmıyorum, kıyamıyorum. Kundaksız da 5 dakika uyuyor
Ayy çok fazla değilmi ya
Simdi aklima geldi bir de serbestken kollarini tutuyorduk hafifce. 1 saat falan basinda bekliyorduk biraz dalsin derin uykuya gecsin diye.Bizdeki problem sudan korkması değil de bizim korkmamızgeçen yıkadığımızdan sonra kusmustu bunda da çok hapşırınca acaba su mu yutturuyoruz çok diye düşünüyorum
Benim annem yanımda o sürekli kundaklıyor bazen kundaktan elini kolunu çıkarıyor annem kundak yaparken de çok ağlıyor ama sonra uyanmıyor bir kere kundaksız yatırma gibi bir hata yaptım dk başı uyandı ağlasa da vazgeçme benceKundaklıyken çok güzel uyuyor aslında ama kollarını çok hareket ettiren bir bebek. 1 saniye bile durmuyor. O yüzden kendini sıkarak kollarını açmaya çalışıyor ve çığlık atarak ağlıyor resmen minik kuşum. Ben de o yüzden kundak yapmıyorum, kıyamıyorum. Kundaksız da 5 dakika uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?