- 19 Aralık 2023
- 2.387
- 1.519
- 53
Ben varım ama dış doktorla yaptığım için ücret farkeder canım. C cilekcanavari vardı bir de egepolde yapan.Kızlar öncelikle bebişlerinizi güle güle büyütün benimde nasipse önümüzdeki ay doğumum. İzmir Egepol’de doğum yapanlar var mı acaba? Hastanenin doğum ücretini merak ediyorum.
Canım Allah affetsin biz elma yıkar gibi yıkıyoruz. Başka türlü benim panikli halimden dolayı yapamazdıkKızlar biz asıl eşimle bu banyo işini halledemiyoruz. Yani ikimiz de korkak tavuk gibi aman su mu kaçtı gözüne şampuan mı girdi kulağını kapatalım üşütmeyelim derken yalapşap bi şey oluyo bu kadar zor olacağı aklıma gelmezdi ya
Ya bi de su yuttu mu derdi var ben çok zorlanıyorumCanım Allah affetsin biz elma yıkar gibi yıkıyoruz. Başka türlü benim panikli halimden dolayı yapamazdıkEşim yıkıyor. Ben sadece su döküyorum. O da rastgele yıkıyor. Zaten üşümesin diye 5 dakikada halletmeye çalışıyoruz.
Evet tabii ki. Doktor soylemisti en yagli ve bol sut uykudan sonra olan sutlermis. Bir de sut ureten hormon en cok geceleri 2-5 arasinda aktifmis, eger o siralarda bir de uyuyorsak bol bol uretirmis sabaha. Gun icinde dinlenme firsati pek olmadigindan ister istemez daha az oluyor.Kızlar sizin sütünüz de günün bazı saatleri çok fazlayken bazı saatleri azalıyor mu?
Bebek hemşiresi kulak yapılarının ilk 6 ay farklı olduğu ve içine su kaçmayacağını söylemişti. O nedenle ben hiç o işe dikkat etmiyorum yalapşap yıkıyorum vallaPeki kızlar banyo ettirirken kulakları kapatmaya gerek var mı ? Su kaçmasın diye
İşe yarıyor muÇıplak emzirmeyi denedin mi
Bizde hizli hizli maksimum 5 dakika yikiyoruz salonun ortasinda tam gunes goren saatleri denk getirmeye calisiyoruz usumesin diye. Sonra da kremleyip giydiriyoruz hemen. Kulagina direkt su dokmuyoruz, o yuzden kacmiyordur diye dusunuyorumKızlar biz asıl eşimle bu banyo işini halledemiyoruz. Yani ikimiz de korkak tavuk gibi aman su mu kaçtı gözüne şampuan mı girdi kulağını kapatalım üşütmeyelim derken yalapşap bi şey oluyo bu kadar zor olacağı aklıma gelmezdi ya
Yok yok ben sut yapayim derken bir de kilo almayayim diyorum da ondan sordumBir iki kase yedim sınırı yoktur heralde
45 günlükHay Allah ne kadarlık bebeğiniz
Kesinlikle ne zaman uyusam göğüslerim taş gibi oluyor o yüzden mutlaka gündüz yarım saatte olsa uyumaya çalışıyorım yoksa akşama kadar azalıyor sütümEvet tabii ki. Doktor soylemisti en yagli ve bol sut uykudan sonra olan sutlermis. Bir de sut ureten hormon en cok geceleri 2-5 arasinda aktifmis, eger o siralarda bir de uyuyorsak bol bol uretirmis sabaha. Gun icinde dinlenme firsati pek olmadigindan ister istemez daha az oluyor.
6 aydan sonra ek gıdadan dolayı kolaylaşıyor muymuş ?Emzirmek gerçekten çok zor şimdiden ilk altı ay nasıl geçecek diyorum !!!
Biz de eşimle sizin gibiyizYa bi de su yuttu mu derdi var ben çok zorlanıyorumtabi bide üşümesin diye sürekli panik haldeyiz yarım yamalak yıkanıyor çocuğum
Sanmiyorum. Cunku ek gida daha deneme asamasinda oldugu icin tam bir öğün gibi kabul edilmesi 9.ayi buluyormus. O yuzden emzirmeye veya mamaya devam ediliyor.6 aydan sonra ek gıdadan dolayı kolaylaşıyor muymuş ?
Annem şu baş çevresine geçirilen aparatlardan almış E-bebek’ten. Yüzüne ve kulaklarına su gelmesin diye. Ben hiç kullanmadım ama çok panikliyorsan öyle bir şey kullanabilirsin bence.Peki kızlar banyo ettirirken kulakları kapatmaya gerek var mı ? Su kaçmasın diye
Benimde doktorum dışarıdan klinik takipliyim canım. Egepol’de değil doktorum. Biraz da o yüzden öğrenmek istedim zaten. Hastane ne kadar aldı? Doktora zaten ayrı ücret ödeyeceğiz.Ben varım ama dış doktorla yaptığım için ücret farkeder canım. C cilekcanavari vardı bir de egepolde yapan.
Ben varım ama dış doktorla yaptığım için ücret farkeder canım. C cilekcanavari vardı bir de egepolde yapan.
Bizim de tammmm bi krizKızlar biz asıl eşimle bu banyo işini halledemiyoruz. Yani ikimiz de korkak tavuk gibi aman su mu kaçtı gözüne şampuan mı girdi kulağını kapatalım üşütmeyelim derken yalapşap bi şey oluyo bu kadar zor olacağı aklıma gelmezdi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?