2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    238
Benim bebeğim nefes almakla emmeyi koordineli bir şekilde yapamıyor ya. Üstüne bir de gaz ıkınması giriyor araya savaş vererek boğula boğula emiyor resmen,

Banyo yaptırarak çözdük sorunu biz böyle zamanlarda

Maşallah canım eş desteği bu süreçte gerçekten çok önemli. Bende gündüz uyuyorum eşim geldikten sonra o kadar iyi geliyor ki. Yoksa çok zorlanırdım gerçekten
Evet canım bazen deli etsede beni Allah yokluğunu göstermesin
Ayy çok şirinler ya, beni tanımıyor henüz ama o melek gülüşüne bayılıyorum

Kızlar kameralı bebek telsizi kullanan ve memnun olan var mı? Ve hangi marka model acaba

Sindirim sistemleri daha gelismedigi icin kendi kendilerine gaz cikarmakta zorlaniyorlar, ozellikle pirt yapmakta. Belki masaj yapip destek olabilirsiniz bebege. Hem kakaya hem pirta faydasi oluyor cunku masajlarin. Belki denemissinizdir ama yazayim dedim.

Yok canım neden yanlıs anlayayım. Egepol de maşallah taksimetre gibi çalısıyo suit oda ücretini ne ara 9 bin yapmıslar. Şurda 2 ay önce doğum yaptım yani. Fiyat politikalarından hiç hoşlanmıyorum

Denedik canım altına da sünger koyuyoruz yumusak yatak gibi oluyor. Ama o suyu hissettiği anda elektroşok

Yok canım neden yanlıs anlayayım. Egepol de maşallah taksimetre gibi çalısıyo suit oda ücretini ne ara 9 bin yapmıslar. Şurda 2 ay önce doğum yaptım yani. Fiyat politikalarından hiç hoşlanmıyorum
Bence herkese farklı fiyat veriyorlar internette biraz araştırınca farklı farklı rakamlar gördüm.

Çok fazla vallahi ama napalım doktorumu cok sevdiğim için ödedik gitti. Bu hastanenin fiyat politikasından herkes şikayetçi. Ama allah var hizmet kalitesi yüksek

Cannım bugün doktora gittim ve kusmayı tekrar söyledim doktora foto bile gösterdim çok kusuyor diye doktor 1 haftalık kilo takibi istemişti bebek kiloyu güzel almış o yüzden reflü tanısı tam koymadı ama bitkisel kusmayı azaltacak bir şurup yazdı bize bu iyi gelecek dedi

Bence herkese farklı fiyat veriyorlar internette biraz araştırınca farklı farklı rakamlar gördüm.
Ya bizim eş dosttan da duyuyoruz herkes aşırı şikayetçi ama herkes doktorunun hatrına ödüyor o paraları.
Doğumdan sonra emzirme eğitimi önerdiler 500 tl bi ücreti var. Ok dedim hadi deneyelim. Hastanenin emzirme odasına aldılar bizi. Melis denen bi dangalak geldi yıkanmamıs elini kızımın ağzına soktu resmen cinnet geçirdim. Tırnaklar uzun uzun iğrenç. Herseyi paraya çevirmişler resmen. Ama dediğim gibi doktorumun gül yüzü için ödedim gitti işte

Ayyyy çok sevindim vallahi canım geçmiş olsun. Bizim bebekler kusmuklu demek ki yapacak bisey yok. Evin her köşesinden mendil cıkıyor bizim, bi kıyafet maksimum 3 saat giyiliyor
Emzirirken silikon uç takmayı denedin mi tazyik zayıflayınca kusmalar bi tık azalıyor

Bu eğitimler ücretsiz değil mi canım? Bu hafta beni Özge hanımdı sanırım aradı haftaya perşembe gibi arayın randevu alın dedi. Haftaya arayacaktım bende hem doğum odalarını gösteririz falan dedi. Bende doktorumu çok seviyorum. Doktorum aslında Çınarlı’da doğum yaptırıyordu ama sanırım tadilata girecekmiş o yüzden mecburen egepol’de yaptıracak.

Bizdeki problem sudan korkması değil de bizim korkmamız geçen yıkadığımızdan sonra kusmustu bunda da çok hapşırınca acaba su mu yutturuyoruz çok diye düşünüyorum
Aksine su ve buharla burnu açılıyor canım. Ben hapşırdığında çok mutlu oluyorum
Bu hiç aklıma gelmemişti. Bu bebişler bize neler neler öğretiyorlar böyle
Doğru diyorsun canım. Kundaksız uyuduğu uyku, uyku değil. Kendisini uyandırıyor resmen.
Canım bizim doktor da ısrarla damla vermiyor. Herkes yaşıyor bu sorunu, damlalar çözüm değil diyor. Ama biz araştırarak alıp kullanıyoruz. Doktora sormadan kullanmak yanlış tabii ama elden de bir şey gelmiyor ki.

Kızlar ben bugün kendim için doktora gittim. 40’ım çıkınca gitmemiştim hastanelerden nefret eder hale geldiğim için. Ama ağrılarım olunca gitmek zorunda kaldım. Smear testi yaptı. Kan ve idrar tahlili istedi. Akıntım fazla olduğu için genital bölgeni yıkama, temizliyorum sanarken tahriş ediyorsun dedi. Ağrılarım için pek yorum yapmadı. Ameliyat yerin güzel iyileşmiş dedi. Akıntı için ya da doğum kontrolü için ilaç vermedi. Süte geçer dedi. Dün bir arkadaşa haber veririm demiştim. O yüzden yazayım dedim. Bu ağrılar normalmiş yani.

Dogum kontrol hapi sutu azaltabiliyormus. Kullanan arkadaslar varsa sutunu takip etmesini oneririm. Gecmisler olsun size de.

Ücretsiz mi dediler sana? Benden 500 tl aldılar ve saçma sapan sinirlerimi bozdular. Sana tavsiyem sonradan bu ücretli derlerse asla ödeme eğitim falan verdikleri yok. Onlar sözde eğitim verirken çocuk emzirmrk için kapıda kuyruk oluyor insanlar

ay evet ben sormuştum bugün ağrılarım baya azaldı ama dün kanamam bitmişti bugün yine başladı normal demesine sevindim ya inşallah olmaz tekrar

kızlar bebekte gaz sancısı olduğunu nasıl anlıyorsunuz net olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…