Ayy kiz ben de oyleyim siparisle olusuyormus gibi diyorum goz sekli bana ama rengi babama, boyu sana ama dis yapisi bana benzesin filan sjdjfjdjdjBen benim kocaya şurası sana benzesin şunu bana falan derken yaşlı amca moduna girip sağlıklı olsun da deyip bozdu benigoy goy da yapılmıyor
Onu bi sorarsın canım tam haftasınıBen 12’ye kadar sıfır kusma sıfır mide bulantısı. Ama 11’den sonra biraz öğürmeler başladı ya.
Ay ben 21-25 arası bi ay yurtdışına çıkmayı planlıyorum bu 24 olan ertelenir mi acaba? eski doktoruma da sordum çıkabilirsin demişti bunları düşünmedi mi acaba
Yaaaa hepimizin boyle degil mi kizCidden ya djdjdj yalnız senin doktorun teknoloji gelişmiş hayatım bana bi premium geldi görüntü djjdjd
Ya benim renkli ultrason da var ama onda da bi tik daha netlik azdı sanki bilmiyorum senin toroman büyük olduğu için de bana öyle geldi belki deYaaaa hepimizin boyle degil mi kizben de bana kalsa adama daha net bi goruntu yok mu filan dicem sjdjdjdjd o kadar bilmiyorum yazik bana sjdjfjf
Kiz git hepimizin yerine gez benim 10 yillik pasaport expire oldu bu kışKızlar 24’ündeki toplantımıza katılamıyorum yurtdışına gideceğim her şey yolunda giderse. O karınla Avrupa’yı bi kolaçan edeyimnasıl cesaret bilmiyorum ama napim fırsat çıktı en azından pestisitsiz beslenirim bir ay
Aşko zaten 1 ay beklicem bide öğlen olmasını beklemiyim dedim ilk hasta olarak ben gidiciiymmmKanki sen hastaneyi mi acican hayirdir ajsjdjdjdjd
Buraya atinca cozunurluk hepimizde dusuyor ya gicik oldum ajdjdjdjdYa benim renkli ultrason da var ama onda da bi tik daha netlik azdı sanki bilmiyorum senin toroman büyük olduğu için de bana öyle geldi belki de
Ya bu yürüyememe meselesi bende de var ya. Rahmetli ninem bacaklarım katkut oldu derdi dkfjkdjdjd şimdi benim bacaklar tam öyle yani ilerlemiyor tempolu sekildeBeni şimdiden iş yerindeki normal tempo yoruyor ya eve gelip direkt yatıyorum. Biraz erken değil mi ya? Arkadaşlarla yürüyüşe çıkıyoruz ben çok yavaşım onlara göre. Sizde nasıl yoksa ben mi dayanıksız çıktım
Ben o saatte uyanip gidemem zaten ahshdjdjdAşko zaten 1 ay beklicem bide öğlen olmasını beklemiyim dedim ilk hasta olarak ben gidiciiymmmorda böyle düşünmüştüm ama sonra pişman oldum djdjkdjd
E tabi o da var. Bi de her sabah 7.30 da bağırsaklarım aktifleştiği için istemesem de kalkıyorum o yataktan dkdjdkdjdjBen o saatte uyanip gidemem zaten ahshdjdjd
Hos sen sabahlari erkencisin mecbur is icin, esim de cumartesi pazar max dokuzda hortlar sinir eder beni sjdjfjfjd
Git git erkenden kavus evladina
Ay ben de 3 kiloya yakın verdim. Acaba mümkün mü ya 8-9 kilolar almak. Ne yapmıştın dikkat ettin mi yoksa doğal seyri mi
SUSUN BE YETERBenim kiloya bak son kontrolden sonra 1 kilo daha vermişim. 55-56 civarı hamile kalmıstım.
Asla artıya geçemedim
Sen de üç civarı vermişsin ama sen zaten zayıfsın kuzu doktor verme mi demişti sana öyle hatırlıyorumBenim kiloya bak son kontrolden sonra 1 kilo daha vermişim. 55-56 civarı hamile kalmıstım.
Asla artıya geçemedim
Ayy resmen totomu yiyin diyoKizlar ben ciktim anca yazabiliyorumcok sukur her sey yolunda bin sukur oglusum pasa gibi eller kollar oynata oynata sovunu yapti agzini acip kapamak en sevdigi ajdjdjdjjd yasli dedeler gibi
Perinatolog icin recep has ve riza madazli yi onerdi ben ikisiyle calisiyorum dedi, yarin arayip randevu sorucam 20.haftam icin@poncikobella senin dediklerin sanki bunlar miydi ya ismen oyle kalmis aklimda kusum
magnezyum sase yazdirdim bas agrilarima vucut agrilarima iyi gelecegini soyledi, gunluk bir sase uyumadan once baslayalim yetmezse gunde uce kadar cikariz dedi.
Keyfin icin ne zaman istiyosan gel ama diyorum her sey cok yolunda bir ayda gormem yeterli yaz geliyor son basbasa yaziniz tadini cikarin diyor
Dogum seklini konusmak icin erken, normal doguramazsin demiyorum fakat septum rezeksiyonu gecirdigin icin riskin fazla sezaryen daha olasi dedi. Yine de asla israr etmem gidisatta baska bir faktor cikana dek ikisini de dusunebiliriz gibi su an icin dedi. Ama belli yani ben normal doguramam gibi sjdjfjfj. En guzelini dogurturuz sorun yok diyor harika rahat biri
İkinci trimestera giriyosun prensesliginin tadina var diyor bir de dedim bulantilar bitecek mi hoca hoca!!! Ajdjdjdj insallah bakalim zamanla diyor
Ve size bu özel totoyu cevirme pozuyla selam veriyorum teyzelerimEki Görüntüle 3588212
Kız şuan 51, sabah açken 50. Bu da normal mi? Devamlı eksiliyor artık ilk üç ay bitti sonucta biraz almam gerekmez miSUSUN BE YETERyarin itibariyle diyete giriyorum( iskender yedi) ajsjdjdjdjd
Ahahaah evet resmen totoyu dondu ya bize ahahahaAyy resmen totomu yiyin diyomaşallah kuzum çok şükür
Oğlumun (oha anne oluyorum oğlum var aydınlanması) bazı eşyalarını da ordan almayı planlıyorum o yüzden bir şey alasım kaçıyorKiz git hepimizin yerine gez benim 10 yillik pasaport expire oldu bu kışartik dogurucam da cocuk ele gelecek de bi yere burnumuzu cesaret edip cikarabilecez en asagi iki sene en guzel donem ikinci trimester gezen gezsin vallahi mis
En son 2020 de 50 kiloydum yeni evliydim bacim oyle diyimKız şuan 51, sabah açken 50. Bu da normal mi? Devamlı eksiliyor artık ilk üç ay bitti sonucta biraz almam gerekmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?