Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ben benim kocaya şurası sana benzesin şunu bana falan derken yaşlı amca moduna girip sağlıklı olsun da deyip bozdu beni goy goy da yapılmıyor
Ayy kiz ben de oyleyim siparisle olusuyormus gibi diyorum goz sekli bana ama rengi babama, boyu sana ama dis yapisi bana benzesin filan sjdjfjdjdj
Ya kardesim heves ediyoruz yalan mi soyleyelim surda bir bilemedin iki cocugumuz olacak hepitopu iste insan kendinden cikabilecek max performansi istiyor ajdjdjdjd

Onu bi sorarsın canım tam haftasını

Cidden ya djdjdj yalnız senin doktorun teknoloji gelişmiş hayatım bana bi premium geldi görüntü djjdjd
Yaaaa hepimizin boyle degil mi kiz ben de bana kalsa adama daha net bi goruntu yok mu filan dicem sjdjdjdjd o kadar bilmiyorum yazik bana sjdjfjf

Kızlar 24’ündeki toplantımıza katılamıyorum yurtdışına gideceğim her şey yolunda giderse. O karınla Avrupa’yı bi kolaçan edeyim nasıl cesaret bilmiyorum ama napim fırsat çıktı en azından pestisitsiz beslenirim bir ay

Yaaaa hepimizin boyle degil mi kiz ben de bana kalsa adama daha net bi goruntu yok mu filan dicem sjdjdjdjd o kadar bilmiyorum yazik bana sjdjfjf
Ya benim renkli ultrason da var ama onda da bi tik daha netlik azdı sanki bilmiyorum senin toroman büyük olduğu için de bana öyle geldi belki de

Beni şimdiden iş yerindeki normal tempo yoruyor ya eve gelip direkt yatıyorum. Biraz erken değil mi ya? Arkadaşlarla yürüyüşe çıkıyoruz ben çok yavaşım onlara göre. Sizde nasıl yoksa ben mi dayanıksız çıktım

Kiz git hepimizin yerine gez benim 10 yillik pasaport expire oldu bu kış artik dogurucam da cocuk ele gelecek de bi yere burnumuzu cesaret edip cikarabilecez en asagi iki sene en guzel donem ikinci trimester gezen gezsin vallahi mis

Ya benim renkli ultrason da var ama onda da bi tik daha netlik azdı sanki bilmiyorum senin toroman büyük olduğu için de bana öyle geldi belki de
Buraya atinca cozunurluk hepimizde dusuyor ya gicik oldum ajdjdjdjd benim sisko gobuslu yanakli evladim biraz iri kiyim o yaniltmis olabilir

Ya bu yürüyememe meselesi bende de var ya. Rahmetli ninem bacaklarım katkut oldu derdi dkfjkdjdjd şimdi benim bacaklar tam öyle yani ilerlemiyor tempolu sekilde

Aşko zaten 1 ay beklicem bide öğlen olmasını beklemiyim dedim ilk hasta olarak ben gidiciiymmm orda böyle düşünmüştüm ama sonra pişman oldum djdjkdjd
Ben o saatte uyanip gidemem zaten ahshdjdjd
Hos sen sabahlari erkencisin mecbur is icin, esim de cumartesi pazar max dokuzda hortlar sinir eder beni sjdjfjfjd
Git git erkenden kavus evladina

Ben o saatte uyanip gidemem zaten ahshdjdjd
Hos sen sabahlari erkencisin mecbur is icin, esim de cumartesi pazar max dokuzda hortlar sinir eder beni sjdjfjfjd
Git git erkenden kavus evladina
E tabi o da var. Bi de her sabah 7.30 da bağırsaklarım aktifleştiği için istemesem de kalkıyorum o yataktan dkdjdkdjdj

Ayy resmen totomu yiyin diyo maşallah kuzum çok şükür

Kiz git hepimizin yerine gez benim 10 yillik pasaport expire oldu bu kış artik dogurucam da cocuk ele gelecek de bi yere burnumuzu cesaret edip cikarabilecez en asagi iki sene en guzel donem ikinci trimester gezen gezsin vallahi mis
Oğlumun (oha anne oluyorum oğlum var aydınlanması) bazı eşyalarını da ordan almayı planlıyorum o yüzden bir şey alasım kaçıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…