• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Arkadaşlar babymall'da baya bı indirim var emzirme haftası diye indirim yapmışlar lansnoh 2li süt sağma makinesini piyasaya göre baya uyguna aldım emzirme ile ilgili her şey indirimdeydi biberonlar göğüs ucu kremleri göğüs kalkanları daha aklıma gelmeyen bir sürü şey olabilir valla

Arkadaşlar babymall'da baya bı indirim var emzirme haftası diye indirim yapmışlar lansnoh 2li süt sağma makinesini piyasaya göre baya uyguna aldım emzirme ile ilgili her şey indirimdeydi biberonlar göğüs ucu kremleri göğüs kalkanları daha aklıma gelmeyen bir sürü şey olabilir valla
Süt sağma makinasını bende almayı düşünüyorum bu markanın . Sen aldın mı canım nasıl acaba kullananlar memnun mu

Bende onu bakıyorum kaç gündür . Süt sağma . Sitesine mi girecegiz Trendyol dan mi bakacağız

Ben almadım herkes diyor ki emzirmicen mi niye alacaksın. Almamız gerekli mi acaba?
çevremde bi kaç arkadaşım aldı. Sütün çok gelmesi durumunda lazım oluyor sanırım. Şuan indirimde olunca bende alayım dedim de ilk başta şart mı emin olamadım 🙄

Gebe okulundaki ebe almayın ihtiyacınız olursa alırsınız zaten her yerde var demişti.
çevremde bi kaç arkadaşım aldı. Sütün çok gelmesi durumunda lazım oluyor sanırım. Şuan indirimde olunca bende alayım dedim de ilk başta şart mı emin olamadım 🙄
Bende öyle düşünüyorum ihtiyaç halinde alırım olmadı. 5-6 bin tl sanırm

ben aşırı korktum hazırlıklarım çok eksik diye
Ben sona bıraktım hazırlıkları, kızım okula başlasın rahatvrahat yapayım dedim, dudağımda uçuk çıktı geçince yapayım dedim, şimdide kalkmam yasak benim yerime ailem arkadaşlarım yapıyor herşeyi, vakitlice yapmak lasımmış arkadaşlar..

Back
X