- 19 Aralık 2023
- 1.999
- 1.188
- 53
Kuyruk sokumu ağrısı var bende dekızlar yazılanları nasıl içselleştirdiysem hepsini yaşıyorum resmen ilk defa makat ağrım oldu hatta burda okumuştum bugün![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuyruk sokumu ağrısı var bende dekızlar yazılanları nasıl içselleştirdiysem hepsini yaşıyorum resmen ilk defa makat ağrım oldu hatta burda okumuştum bugün![]()
ay fena etkilendim bişeyim de yoktu aslındaKuyruk sokumu ağrısı var bende de![]()
Korkuyoruz valla artık ondanay fena etkilendim bişeyim de yoktu aslında![]()
ben aşırı korktum hazırlıklarım çok eksik diyeKorkuyoruz valla artık ondan![]()
Tamamlaman için birer işaret bunlarben aşırı korktum hazırlıklarım çok eksik diye
Süt sağma makinasını bende almayı düşünüyorum bu markanın . Sen aldın mı canım nasıl acaba kullananlar memnun muArkadaşlar babymall'da baya bı indirim var emzirme haftası diye indirim yapmışlar lansnoh 2li süt sağma makinesini piyasaya göre baya uyguna aldım emzirme ile ilgili her şey indirimdeydi biberonlar göğüs ucu kremleri göğüs kalkanları daha aklıma gelmeyen bir sürü şey olabilir valla
Bende onu bakıyorum kaç gündür . Süt sağma . Sitesine mi girecegiz Trendyol dan mi bakacağızArkadaşlar babymall'da baya bı indirim var emzirme haftası diye indirim yapmışlar lansnoh 2li süt sağma makinesini piyasaya göre baya uyguna aldım emzirme ile ilgili her şey indirimdeydi biberonlar göğüs ucu kremleri göğüs kalkanları daha aklıma gelmeyen bir sürü şey olabilir valla
Süt sağma makinasını bende almayı düşünüyorum bu markanın . Sen aldın mı canım nasıl acaba kullananlar memnun mu
Gebe okulundaki ebe almayın ihtiyacınız olursa alırsınız zaten her yerde var demişti.Ben almadım herkes diyor ki emzirmicen mi niye alacaksın. Almamız gerekli mi acaba?
çevremde bi kaç arkadaşım aldı. Sütün çok gelmesi durumunda lazım oluyor sanırım. Şuan indirimde olunca bende alayım dedim de ilk başta şart mı emin olamadımBen almadım herkes diyor ki emzirmicen mi niye alacaksın. Almamız gerekli mi acaba?
Gebe okulundaki ebe almayın ihtiyacınız olursa alırsınız zaten her yerde var demişti.
Bende öyle düşünüyorum ihtiyaç halinde alırım olmadı. 5-6 bin tl sanırmçevremde bi kaç arkadaşım aldı. Sütün çok gelmesi durumunda lazım oluyor sanırım. Şuan indirimde olunca bende alayım dedim de ilk başta şart mı emin olamadım![]()
Aramızda en geç ben doğuracağım gibi bir his var içimde……..![]()
aa neden kaç hafta bugün ben de geç istiyorumAramızda en geç ben doğuracağım gibi bir his var içimde……..![]()
Ben sona bıraktım hazırlıkları, kızım okula başlasın rahatvrahat yapayım dedim, dudağımda uçuk çıktı geçince yapayım dedim, şimdide kalkmam yasak benim yerime ailem arkadaşlarım yapıyor herşeyi, vakitlice yapmak lasımmış arkadaşlar..ben aşırı korktum hazırlıklarım çok eksik diye
Kız inşallah ben olurum oAramızda en geç ben doğuracağım gibi bir his var içimde……..![]()
Evet canım inşallahNormal mi düşünüyorsun canım
Ay bilmiyorum bi an öyle hissettim. 34+0 :)aa neden kaç hafta bugün ben de geç istiyorum![]()
Ooo senin Kasım sonuymuş evet senden sonra doğuramamKız inşallah ben olurum o![]()