Şakaaaadoktorum hala detaylı ultrasonda ciddi ciddi bebeğin saç rengini sorduğum için hatırlatıp gülüyo unutamadı adam kaç haftadır benim rezilliği doğurcam hala dalga geçiyo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şakaaaadoktorum hala detaylı ultrasonda ciddi ciddi bebeğin saç rengini sorduğum için hatırlatıp gülüyo unutamadı adam kaç haftadır benim rezilliği doğurcam hala dalga geçiyo![]()
Canım ben tavsiye etmiyorumKizlar bu sarilik olan bebeğe sarı tülbent örtme olayı nedir bilginiz var mii? Benim büyükler hazırlamışta olayı ne anlayamadım
Hahha ben de din gece 3 kere deprem diye uyandım. Eşimin de kalbine indirdim nasıl beceriyorsa bi sağa sola vuruyormuşBiraz önce kalp çarpıntım var sandım. Meğer bizim kız kaburgama vuruyormuş![]()
Benim kv de biz örteriz demiş anneme sinirlendim,hurafe şeylere arada sırada inanırım ama bu cidden saçma geldiKizlar bu sarilik olan bebeğe sarı tülbent örtme olayı nedir bilginiz var mii? Benim büyükler hazırlamışta olayı ne anlayamadım
Oh iyi bana da yapmaz o zamanYok canım bu yatıştan sonra benim ikinci kontrolümdü ikisinde de yapmadı..
sadece pamukla silmek hijyenik oluyor mu? nasıl kullandınız bide? doktorlarda ıslak mendil kullanmayın diyor. nasıl kullanıcaz bilemedimBEz olarak molfix alacagim ama elimde sleepyde var eger pisik falan yapmazsa onlarida kullanacagim, islak mendil ilk kizimda da hic kullanmadim 2 yasina kadar pamuk kullandim, ebebekte toplu paket seklinde siparis veriyoruz indirim oldukca.
Islak mendil kutuları var onlardan aldım ben. Biraz pamuk yerleştiriyorsun üzerine su döküyorsun bir iki damla bebek yağı biraz pamuk aynı işlem. Günlük yenilenmesi tavsiye ediliyor. Ben de evde en azından 3-4 aya kadar böyle kullanırım dışarıda da tavsiye edilen ıslak mendillerden kullanırım diye düşünüyorum. Dışarıda pratik olmayabilir çünkü.sadece pamukla silmek hijyenik oluyor mu? nasıl kullandınız bide? doktorlarda ıslak mendil kullanmayın diyor. nasıl kullanıcaz bilemedim
Canım 4 ay çok erken senden ayrılması için,2 yaşına kadar ayrılmasını genelde önermezler.Ben de ayrılarak olsam 2 yaşından birkaç ay önce öyle başlarım yatağını ayırmaya.Kızlar size birşey danışcam. Ben anneyanı almadım. Kuzenimin beşiği duruyormuş onu getirdim. Resmini ekliyorum. Çok tatlı bişey ama biraz ayaklansa kendini oradan atar gibi ya. 4 ay falan anca kullanır muhtemelen sonra cesaret edemem. 4 aydan sonra oda ayırmak mantıklı mı? Odası hemen dibimizde ama çok erken gibi geliyor bana. Bu varken şu oyun parklarından almak da mantıksız geliyorbi de bu bile yatak odama tam sığıyor onlar hiç sığmaz gibi. Daha çok var ama takıldı bi kere kafama düşünüp duruyorum fikir verin lütfen
![]()
Bence şimdilik bunla başla bebeğinizin uyuma stiline göre karar verirsiniz. Belki sakin uyur ve 6 ayı bulursunuz o zaman odasına geçirirsin sen de yanında yatarsın bir süre. Ya da başka bir anne yanı bakarsınız duruma göreKızlar size birşey danışcam. Ben anneyanı almadım. Kuzenimin beşiği duruyormuş onu getirdim. Resmini ekliyorum. Çok tatlı bişey ama biraz ayaklansa kendini oradan atar gibi ya. 4 ay falan anca kullanır muhtemelen sonra cesaret edemem. 4 aydan sonra oda ayırmak mantıklı mı? Odası hemen dibimizde ama çok erken gibi geliyor bana. Bu varken şu oyun parklarından almak da mantıksız geliyorbi de bu bile yatak odama tam sığıyor onlar hiç sığmaz gibi. Daha çok var ama takıldı bi kere kafama düşünüp duruyorum fikir verin lütfen
![]()
Ben açıkçası bir yılda ayırmış olmak istiyorum. Yani bizi çocukken ayırmışlar hiçbirimizde sorun yok. Hatta şimdi okul çağına kadar anne babasının yanında uyuyan çocuklar duyuyorum. O da bana hiç sağlıklı gelmiyor. Bu sebeple karı koca olmayı unutan da çok bence. Duyduğum hikayeler bana yetiyor. Boşanmanın eşiğinden dönenler biliyorum. Yani çocuğumun ruh hali izin verirse ben bir yılda ayıracağım inşallah. Zaten sıkıntılı bir psikoloji varsa doktora danışırım diye düşünüyorumCanım 4 ay çok erken senden ayrılması için,2 yaşına kadar ayrılmasını genelde önermezler.Ben de ayrılarak olsam 2 yaşından birkaç ay önce öyle başlarım yatağını ayırmaya.
Anaa sarı kıyafet işini hiç düşünmemiştim bak iyi ki almamışım sarı. Daha doğrusu bulamamışımCanım ben tavsiye etmiyorumeğer gerçekten sarılık varsa sarı tülbent fark edilmesini zorlaştırır ve ilerlemesine sebep olur. İlk ay sarının alt üst tonlarının bile giydirilmesi tavsiye edilmiyor. Sarı tülbent örtsek yansıcak bebeğin cildine sarardığını nasıl anlıcaksın.
Canım 4 ay çok erken senden ayrılması için,2 yaşına kadar ayrılmasını genelde önermezler.Ben de ayrılarak olsam 2 yaşından birkaç ay önce öyle başlarım yatağını ayırmaya.
Dimi ya hiç içime sinmiyor şimdiden, herkes diyor daha doğmadı ondan pinpirikleniyorsun yoksa bu yeterBence şimdilik bunla başla bebeğinizin uyuma stiline göre karar verirsiniz. Belki sakin uyur ve 6 ayı bulursunuz o zaman odasına geçirirsin sen de yanında yatarsın bir süre. Ya da başka bir anne yanı bakarsınız duruma göre![]()
Ay bu çok güzelmiş yaa ilk zamanlar kullan da sonra başka bi çözüm bulursunuzKızlar size birşey danışcam. Ben anneyanı almadım. Kuzenimin beşiği duruyormuş onu getirdim. Resmini ekliyorum. Çok tatlı bişey ama biraz ayaklansa kendini oradan atar gibi ya. 4 ay falan anca kullanır muhtemelen sonra cesaret edemem. 4 aydan sonra oda ayırmak mantıklı mı? Odası hemen dibimizde ama çok erken gibi geliyor bana. Bu varken şu oyun parklarından almak da mantıksız geliyorbi de bu bile yatak odama tam sığıyor onlar hiç sığmaz gibi. Daha çok var ama takıldı bi kere kafama düşünüp duruyorum fikir verin lütfen
![]()
Bi çocuk doktoru 5-6 aydan sonra ayrılmasında bi sakınca yok diyordu geçen zoom üzerinden uyku eğitimi dersine katılmıştım orada sordular. Yani belki 4 erken olabilir ama 5-6 dan sonra ayırmanız doğru olandır dedi ben de şaşırdım hatta ama en geç bir yaşından sonra ben de ayırırım muhtemelen. Bu da seni 5-6 ay idare eder inşallahIslak mendil kutuları var onlardan aldım ben. Biraz pamuk yerleştiriyorsun üzerine su döküyorsun bir iki damla bebek yağı biraz pamuk aynı işlem. Günlük yenilenmesi tavsiye ediliyor. Ben de evde en azından 3-4 aya kadar böyle kullanırım dışarıda da tavsiye edilen ıslak mendillerden kullanırım diye düşünüyorum. Dışarıda pratik olmayabilir çünkü.
Canım aynı modeli kullandım kızımda bende. 6 aya kadar kullandım sonra tutunup kalkmaya başladı. Daha sonra odasında yatırmaya başladım. Ama emmiyordu emseydi sürekli odasına gidip emzirmek eziyet olacaktı.Kızlar size birşey danışcam. Ben anneyanı almadım. Kuzenimin beşiği duruyormuş onu getirdim. Resmini ekliyorum. Çok tatlı bişey ama biraz ayaklansa kendini oradan atar gibi ya. 4 ay falan anca kullanır muhtemelen sonra cesaret edemem. 4 aydan sonra oda ayırmak mantıklı mı? Odası hemen dibimizde ama çok erken gibi geliyor bana. Bu varken şu oyun parklarından almak da mantıksız geliyorbi de bu bile yatak odama tam sığıyor onlar hiç sığmaz gibi. Daha çok var ama takıldı bi kere kafama düşünüp duruyorum fikir verin lütfen
![]()
Ya evet ben de çok beğendim. 8 çocuk büyütmüş bu beşik bakalım sıra bizdeeAy bu çok güzelmiş yaa ilk zamanlar kullan da sonra başka bi çözüm bulursunuzçok sevimli duruyor