• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Kızlar yarın kontrolüm var 36. Haftaya giriyorum. Hamilelik uygulamasında alttaki yazı yazıyor. 35 veya 36dan sonra doktoru yazılan gibi kültür alan var mi? Yapılıyor mu böyle bir şey ?
IMG_2808.webp

Kızlar ufak bir depresyona giriyorum sanırım. Doğuma bu kadar az kalmışken, hamilelikte yaşadığımız onca şey yetmiyormuş gibi " Sen bir de doğurduktan sonrasını gör bugünlerini mumla arayacaksın" Diyenler türedi. Üstelik en yakınlarım üstelik bazıları doğum bile yapmayan insanlar. Bu tarz söylemler modumu düşürdü düşüre depresif bir hal aldım

Bende de yazıyor ben de merak ettim valla
2 hafta önceki kontrolde alttan bi sey bakicaz dedi tam anlayamadım ben de çati falan sandim buna mı bakacak acaba. İnşallah bakar ya. Doğum da tek endisem bu konu

2 hafta önceki kontrolde alttan bi sey bakicaz dedi tam anlayamadım ben de çati falan sandim buna mı bakacak acaba. İnşallah bakar ya. Doğum da tek endisem bu konu
Vajinal doğum yapacak olanlara bakıyorlardır diye düşünüyorum. Ama mesela benim doktorum vajinal doğursam bile bakmaz😅

Kızlar ufak bir depresyona giriyorum sanırım. Doğuma bu kadar az kalmışken, hamilelikte yaşadığımız onca şey yetmiyormuş gibi " Sen bir de doğurduktan sonrasını gör bugünlerini mumla arayacaksın" Diyenler türedi. Üstelik en yakınlarım üstelik bazıları doğum bile yapmayan insanlar. Bu tarz söylemler modumu düşürdü düşüre depresif bir hal aldım
Bana annem bile diyor ya iyi uyu , uykusuz günler bekliyor diye ben hiç ciddiye almam hee derim. Uykusuz kalirsam da kalayim ben kizimi çok bekledim annesi ona kurban olsun 🤣🧿

Bana annem bile diyor ya iyi uyu , uykusuz günler bekliyor diye ben hiç ciddiye almam hee derim. Uykusuz kalirsam da kalayim ben kizimi çok bekledim annesi ona kurban olsun 🤣🧿
Ya ben de böyle düşünüyorum ama gerçekten o kadar çok dendi ki artık gıcık oldum ve canım sıkkınlaştı. Ben zaten uykusuzluğu, yorulmayı göze almasam çocuk yapmam yani bile isteye yaptım. Doğsun kucağımdan indirmicem bu sefer de kucağa alıştırma diyenler türeyecek eminim 😒

Ya ben de böyle düşünüyorum ama gerçekten o kadar çok dendi ki artık gıcık oldum ve canım sıkkınlaştı. Ben zaten uykusuzluğu, yorulmayı göze almasam çocuk yapmam yani bile isteye yaptım. Doğsun kucağımdan indirmicem bu sefer de kucağa alıştırma diyenler türeyecek eminim 😒
En olmadık insanların bile fikirleri var ve senle paylaşma ihtiyacı hissediyorlar. Kulak arkası etmeye çalışmak lazım çünkü hiçbir zaman bitmeyecek. Tuvalet eğitimine karışanlar olur, yediklerine karışanlar olur, giydiklerine karışanlar olur. Olur da olur 😅

C cilekcanavari canım mama veriyor musun yoksa sadece anne sütü mü dediler? Gerçi 11 yıl geçti üzerinden ama kızımda egepoldeki çocuk doktorumuz günde bir kez mama verin 15 gün sarılık olmasın demişti. 15 gün sonra kestik, yine oldu ama çok hafif atlattı, yalnız mamayı kestikten sonra biraz zorlandık mama verdiğimiz saatlerde ağlamaya başladı, bizde önceden sağdığımız anne sütünü takviye ettik o saatte öyle bıraktırdık mamayı.. Şimdi artık tavsiye etmiyorlar mı diye merak ettim.
Canım sadece anne sütü veriyorum öyle dediler. 1 ay mama biberon emzik verme dediler. Ama yarın baska cocuk doktoruna götürücem o mama tavsiye eder mi etmez mi bilmiyorum yazarım muayene çıkışında

Hareketleri gün içinde çok net değildi ama iyiydi canım. Özellikle gece uyumadan önce baya hareket etti.

İnşallah canım benim. İyi dileklerin için, sürekli moral vermeye çalıştığın için çok teşekkür ederim. Allah bin kere razı olsun.

İnşallah canım benim. Allah razı olsun 🤲🏻

Teşekkür ederim canım 🙏🏻 Gebeliğimin 6. haftasından beri Progestan fitil kullanıyordum

Doğurdum canım. Oğlum şu an küvözde 🥺

Canım henüz doktor gelmedi. Sadece ebeler takip ediyor. O yüzden bir bilgim yok. Ama bebeğimin kordonu rahim ağzını kapatıyordu. Ben ona bağlı bir sorun olduğunu düşünüyorum.

Teşekkür ederim canım 🙏🏻 Ağrılarım hafifledi, yürüdüm. Bebeğimi gördüm 🥹 Ağrı kesici bir kez yaptılar. Daha yapmadılar. Üst üste yaparsak ağır olur dediler.
Ayyy nasıl bebiş canım iyi mi 🥹

Ya karnımızdaki bu kütle yanımızda kucağımızda olacak o bile bi rahatlık😂 Boşver ben bundan zor olacağını sanmıyorum. Herkes de işine baksın hiç onlar yüzünden depresyona giremem valla ben kendimi sokarım zaten😂😂😂

Acaba doğumdan ne kadar süre önce sipariş vermek gerek. Tazeliğini ne kadar koruyor
Bende bu sayfadan yaptırdım hem görüntüsü hemde tadıda çok güzel iki hafta oldu alalı bozulmadı ne olur ne olmaz şimdiden de sipariş verebilirsiniz havalar da soğuk bence bişi olmaz.

Bende bu sayfadan yaptırdım hem görüntüsü hemde tadıda çok güzel iki hafta oldu alalı bozulmadı ne olur ne olmaz şimdiden de sipariş verebilirsiniz havalar da soğuk bence bişi olmaz.
41. hafta doğum yaparsan 1.5 ay çikolata beklemiş olmuyor mu

Canım sadece anne sütü veriyorum öyle dediler. 1 ay mama biberon emzik verme dediler. Ama yarın baska cocuk doktoruna götürücem o mama tavsiye eder mi etmez mi bilmiyorum yazarım muayene çıkışında

canım bşy sorucam doktorun doğumdan ne kadar önce kan sulandırıcıyı kesti. Onu kesip iğne başlattı mı? Haftaya doğum planlıyor doktorum ama iğneye başlatacak galiba ??

Back
X