Kızlar günaydın,
Benim kendi doktorum maalesef akciğer iltihabı olmuş ve 2 hafta raporluymuş en az. 28 ekimde dönecek dediler ilk randevusunu aldım, ben o sırada 38+4 olacağım.
Yalnız şöyle bi durum var, hastanedeki ebe aradı olur ya hastalığı uzun sürerse doğuma girmen gerekebilir baska hangi doktor var aklında dedi.. hiçkimse yok yani. Böyle bi şeye hiç hazırlıklı değildim. Özellikle yurtdışındayım , bu kadın doğum sırasında anneye de dikkat ediyor (dikişleri iyi, zarar verdirmiyor çok vs, normalde yurtdışında cart curt kesip işlerine bakıyorlar) diye gelmiştim.. bugün ilk defa nst ye gireceğim , artık her hafta olacak ve başka bi doktorla .. hastanenin başhekimini vermişler, yaşlı bir adam. Yani bu durum bende o kadar stres yaptı ki gece belki 6-7 defa uyandım, uyandığımda direkt zihnimde bu vardı. Annemle falan konuşuyorum sen neden 38 de doğurasın ki her şey normal gidiyor erken doğum riskin yok , hiç olmadı diyor … allahım.. gel de bu grubu gör diyemedim tabi . Eşim sürekli destek öpüyor , bir şey olmaz aşkım falan diyor elimin tersiyle vurasım geliyor suratına gerçekten, adam hiçbir şey yapmadığı halde .. çok gerildim.. bide bu gerginlik son haftalarda bebeğe kötü gelsin istemiyorum yani.. yurtdışında hep okuyoruz kadınların doğumdan sonra çok kesisi oluyor, Türkiye’deki doktorlar şaşırıyor hatta nasıl bu kadar dikkat edilmez vs diye o kadar korkuyorum ki bu adam böyle biriyse , erken olursa doğumum, ya da doktorum iyileşmezse diye .. çok karmaşığım gerçekten