• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216
Kızlar gümüş kapak,göğüs kalkanı,göğüs ucu koruyucu bunların hepsi aynı şeye mi hizmet ediyor,hangisi daha fayda sağlıyor ?
ben göğüs kalkanı aldım gümüş kapak mantar yaptığı olmuş korktum o yüzden bi de kalkan damlayan sütü de topluyomuş boşa akmamış oluyo süt

Kızlar ciger geliştirici iğne yaptıran var mı? Takip edemedim
32.haftadayım ve serviks yetmezliği var diye bugun iğne yapıldı, 24 saat sonra yeniden yapılacak.ve 20dakika arayla 4 ilaç verdiler kasılmaları durdurmak için.hastamede yatıyorum

of vajinam kasılıyor ya bugün sürekli. En ufak strese gelemiyor bu cimcime de bugün biraz sinirlendim. Tamam bütün gün kasık ağrım vardı yine 🥹

Kızlar ciger geliştirici iğne yaptıran var mı? Takip edemedim
32.haftadayım ve serviks yetmezliği var diye bugun iğne yapıldı, 24 saat sonra yeniden yapılacak.ve 20dakika arayla 4 ilaç verdiler kasılmaları durdurmak için.hastamede yatıyorum
Ben 28. Haftamda 2+2 olacak şekilde 4 doz yaptırdım

Ne kadar uzun zamandır gelmemişim buralara, uykusuz gecemin eğlencesi olarak 2008. Sayfaya kadar okudum daha da okuyasım var ama biraz uykum geldi sanırım yakalamam lazım onu.
Doğum yapan herkesi tebrik ediyorum, Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı, uzun ömürlü, hayırlı evlatlar olsunlar 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ben de dahil doğumuna az kalan herkesin de Allah yardımcısı olsun. Hikayeler hep pozitifti mutlu oldum açıkçası.
Şeker hastası olan arkadaş ben de 23. Haftadan beri diyetteyim. Artık daha zor doyduğumu hissediyorum ve canım çok sık tatlı istiyor. Bir kaç defa ciddi kaçırdım 200 bile gördüm. O anlarda bol su ve yarım saatlik yürüyüşler çok çabuk düşmesini sağlıyor. Ama bu kaçamakları da çok sık yapmamak lazım. Zaten kavuşmamıza çok az kaldı, evlatlarımız sağlıkla gelsin biz yine yeriz tatlıları börekleri. Ama yine de canın bir şey isteyince bir iki parça da olsa yemek lazım. Doktorum onu söylemişti bana, hamilesin sonuçta canım istedi ama yemedim deme. Tadına bak bir parça ye mutlaka diye tembihledi. Şekerim çıktığı sıralarda suyum fazlaydı benim de, diyetle normal seviyeye indi çok stres yapmadan kendini diyete motive et. Haa ben diyet yapamıyorum diyorsan da insülin için git doktora. Şekerimizin kaç olduğunu ölçtüğümüz cihazın iğnesinden daha ince iğnesi varmış insülinin doktorum göstermişti kullanmak zorunda kalırsak korkma sakın diye.
Ayy uzun uzun yazınca uykum yine kaçtı bi de tuvalete koşmam lazım sanırım 😂😂

Regl sancısıyla uyandım ben de kasık ağrılarım daha sık oluyor bir iki gündür karın sertleşmesiyle beraber sayıyorum düzensiz gibi cumartesi kontrolüm var şimdi gidersem ciddiye alınırım da doğururum diye bir his var içimde 😂😂

En iyisini yapıyorsun gerçi canım. Her şeyin hazır olsun ki bir de onu kafana takmayasın.
Benim bebişin solunumu bugün daha iyiydi. Solunum desteğini kesmeyi düşünüyorlar ama bağırsakları anne sütünü tolere edememiş. Beslemeye ara vermişler. Bütün tahlilleri temiz ama bizi yine de biraz uzun bir süreç bekliyor anladığım kadarıyla. Zaten 1800-1900 gram olmadan küvözden çıkarmıyorlarmış. Ondan ayrı olduğum için üzülüyorum ama içim rahat bir yandan da 🥹
Canım benim 🥹 Senin bebeğin kaç gündür küvözde? Ben henüz parmağına bile dokunamadım. Gece rüyalarımda emzirdiğimi görüyorum. Yanıma yatırdığımı görüyorum. O kadar gerçek gibi rüyalar ki, bunlarla bile mutlu oluyorum. Benim kızımda kilo kaybı devam ediyor. 2365 gr olmuştu dün sabah. Her sabah güncel bilgi veriyor doktor. Burundan solunum desteği kesildi. Şuan küvöz içi solunum desteği devam ediyor. Ama hortum burnunu yara yapmış. Dünden beri içim sızlıyor. Antibiyotik tedavisi uygulanıyor ve mideden hortumla besleniyor. İnşallah en kısa sürede bebeklerimize kavuşalım. Göğsümüzde huzurla yatıralım🩷🙏

az once kalktim ilk defa yurudum. ameliyat olan kizlar nasil yaptiniz ne zaman gecmisti agrilariniz.
Ben pazartesi doğum yaptım. Şiddeti azalarak devam eden ağrılar var. Daha doğrusu ameliyat yerinde kalkarken, oturup yatarken yanma oluyor. Birde arada öksürük geliyor o insanı kortuyor. Uzun süre yatarsam kalkmakta zorlanıyorum çünkü ağrım artıyor ama hareket edersem rahatlıyorum. Hareket etmek iyileşmeyi hızlandırıyor.
Geçmiş olsun canım. Bebeğini sağlıcakla büyüt. Gözün aydın 🌸🩷

Evet lansinohun göğüs ucu pomadını kullanmaya başladım.
Kesinlikle lansinoh kullanın. 2 saate bir sağım yapıyorum. Üstelik hastane pompası çok sert ve acıtan bir pompaydı. Şuana kadar yara olmadı. Olacak gibi de görünmüyor. Bende pomad olanı kullanıyorum.

Kızlar ben philips avent yeni essentials elektrikli göğüs pompası kullanıyorum. Çekim gücünü çok beğendim. Hiç en yüksekte kullanmam gerekmedi. Tabi ki meme uçları hassas oluyor ama yara ya da yara olacak gibi bir durum yok şuanda bende. Ekstra lansinoh pomad kullanıyorum. Gümüş kapak ya da göğüs kalkanı falan almadım. Hastane için özellikle sezaryen olacaklar bence gecelik almalı yanına. Pijama hiç kullanmadım. Bazı hastaneler izin vermemiş ama ben depend kullandım ve çok rahat ettim. Sadece hergun depend kullanma 2 gün yeter tavsiyesi aldım ebelerden.

Back
X