Ay harikaBen de -10’dayım çok iştahsızdım çünkü. Şimdi daha iyi yemeye az az başlıyorum sabitlenir herhalde. Epizyom yok. doktora yalvardım kesin de çıksın diye ama kendisi epizyosuz doktor diye nam salmış kariyerini feda etmedi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay harikaBen de -10’dayım çok iştahsızdım çünkü. Şimdi daha iyi yemeye az az başlıyorum sabitlenir herhalde. Epizyom yok. doktora yalvardım kesin de çıksın diye ama kendisi epizyosuz doktor diye nam salmış kariyerini feda etmedi![]()
prima kullanıyoruz bezin sızdırmasından yorulduk gerçekten her seferinde her şeyi baştan değiştiriyoruzO kadar kötü ki sürekli kıyafet değiştiriyoruz hepsine taşmış oluyor,kıyafet dayanmıyor.Üşütecek diye korkuyorum
Benim akıntıyla birlikte geldi hatta anlayamadım başta o yüzden.. ıslaklık oldu sürekli su gibi akıntıyla karışık sonra istemsizce yürüdükçe falan daha hissedilir hale geldi hani regl olunca kanama geliyor ya istemsizce ama hissediyosun aynı o şekil su geldi işte sürekli ve az az sızıntı gibi dlKızlar ya su akıntıyla birlikte gelir mi? Su geldiğini sanmıyorum da içime kurt düştü. 40a gircem ama sıfır belirti. Nişanım geleli bir hafta oldu tam bugün. İlla doğacak ama nişan geldi diye ha bugün ha yarın diye diye bi hafta oldu. Benim gibi olan var mıydı içinizde? Morelim bozuldu bu gece artık beklemekten.
Demek ki hepsi sızdırıyor ya da biz beceremiyoruzprima kullanıyoruz bezin sızdırmasından yorulduk gerçekten her seferinde her şeyi baştan değiştiriyoruz![]()
Sağol canım, bende bi doktora gideyim, içim rahat etsin en azından.Benim akıntıyla birlikte geldi hatta anlayamadım başta o yüzden.. ıslaklık oldu sürekli su gibi akıntıyla karışık sonra istemsizce yürüdükçe falan daha hissedilir hale geldi hani regl olunca kanama geliyor ya istemsizce ama hissediyosun aynı o şekil su geldi işte sürekli ve az az sızıntı gibi dl
Doktoruma yazdım gel dedi gittik ve su geldiğini söylediler gerçekten
Odanin nemi 49 ile 60 olarak degisiyor. Sicaklik da 19-21 ama ben hollandadayim burda doktor normal dedi bu sicaklik. Nem icin bir aritma bakicaz belki ise yarar diyeOdanın nemi nasıl? Kuruysa ondan da hırıltı geliyor.
Ben hollandada oldugum icin sicaklik doktor bize 19-21 dedi. 23-24 sizin orda bayagi yuksekmis. Burun temizligini yapmak istiyorum ama cok korkuyorum bisey olur diyeGeçen akşam oldu hırıltı bende burun temizliği yaptım nazikçe. Otribebe burun aspiratörüyle yaptım çok az pislik çıktı rahatladı. Bi deneyebilirsiniz tahriş etmeden. Bugünde doktor kontrolümüz vardı bu hırıltı için oda nemi kaç olması gerekiyor diye sorduk nem 50-60 arası, sıcaklık 23,24 derece olmalı dedi.
Bizimki de uyumuyor suan 25 gunluk gunduzleri sarhos gibi top patlasa uyanmiyor gece ne oldu bilmiyorum bu 2 gecedir ac mi Karin agrisimi usuyor mu sıcak mi anlamadik uyumuyor surekli ses cikariyorum sonra agliyor. Meme uclarim yara oldu artik. Emzik vermemek hem kucuk parmagimi hem de mememi heba ettim.Hani yeni doğanlar 16-18 saat uyuyordu bizim tüm gece gözünü kırpmıyor ya.
ben de bez değiştirsek mi diye düşünüyodum hepsi sızdırıyo sankiDemek ki hepsi sızdırıyor ya da biz beceremiyoruzŞu an ben de yine bir değişim seansındayım.
Doğumdan sonra kalmadı canım. Benim çok uyuşur ve ağrırdı şişkinliktenMerhaba kızlar, hamilelikte el eklemlerinde şişlik ve ağrı yaşayanlar vardı, acaba durumları nedir geçti mi sizin? Carpal tünel gibi. Benim hala ellerim ve parmak eklemlerim şişiyor ve elimi kapatırken ağrım devam ediyor. Sizin durumlardaki var mı bir gelişme
Evet burnunu temizlemeniz gerekiyor serum suyu ile onunla alakalı videolar var her gün temizleyin ki genizde birikmesinKızlar ya bir sorum var, kusura bakmayın çok giremiyorum. Girince de çok geçmiş oluyor. Benim kızım hırıltılı uyumaya başladı. Burnumu tıkalı cıgerlerden mı gelıyor anlamadım. Böyle bısey yaşayıp doktora soran var mı?
İştahsızlık bende de var hala her öğünde zorla yiyorum resmenHiç iştahim yok ben de aynıyım mecbur yemem lazım diye midem almaya almaya atıştırıyorum
Kızlar vajinal doğum yapanlara iki sorum var. Doktorlarınız karın için korse dışında bir şey söyledi mi? Bir de kabızlık problemi yaşıyor musunuz? Bende kıvam olarak kabızlık ya da tuvalette zorlanma yok ama çıkış sıklığım çok az. 9 günde 3 kere çıktım sanırım. Çok az yiyorum iştahım azaldı ondan mı yoksa kabızlık mı bilmiyorum. Doktorum kabız olmamaya çalış sıvı beslen demişti.
Benim şişlik yok ama hafif bir ağrı var doğumdan sonra başladıMerhaba kızlar, hamilelikte el eklemlerinde şişlik ve ağrı yaşayanlar vardı, acaba durumları nedir geçti mi sizin? Carpal tünel gibi. Benim hala ellerim ve parmak eklemlerim şişiyor ve elimi kapatırken ağrım devam ediyor. Sizin durumlardaki var mı bir gelişme
Dr bana doğumdan iki ay sonra geçer demişti. Ama şu an geçti gibi bir şey.Merhaba kızlar, hamilelikte el eklemlerinde şişlik ve ağrı yaşayanlar vardı, acaba durumları nedir geçti mi sizin? Carpal tünel gibi. Benim hala ellerim ve parmak eklemlerim şişiyor ve elimi kapatırken ağrım devam ediyor. Sizin durumlardaki var mı bir gelişme