- 10 Ocak 2024
- 1.253
- 1.446
- 53
Kocama sinirlendiğim için az önce kişilik pizza siparişi verdim. Şu an aktif birlikte izlediğimiz dizi olsaydı ondan da bir bölüm izlemek en büyük ceza olurdu.
Aşko maşallah senin bebiş uyuyor heralde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocama sinirlendiğim için az önce kişilik pizza siparişi verdim. Şu an aktif birlikte izlediğimiz dizi olsaydı ondan da bir bölüm izlemek en büyük ceza olurdu.
Aşko maşallah senin bebiş uyuyor heralde![]()
Canım ilginç bir şekilde alışıyorsun. Böyle devam etmeyecek inan bana. Ben gece 2-3 saatlik uykularlayım ama alıştım, 4 saat uyuyunca sanki 10 saat uyumuşum gibi oluyorSen 50.güne yaklaşıp bunu diyorsan ben ne yapıcam ya, ne zaman düzene binecek çok merak ediyorum. Gözaltım mosmor ya
Doktor verdi ama daha başlamadım ona canım, çok huysuzlanırsa ver dedi bana. Sen günlük mü veriyorsunKızlar sab simplex gaz damlası kullanan var mı? Ben bunu vermeye basladığımdan beri kusma miktarı arttı kızımın. Yoğurt gibi kusmuk çıkarıyor durduğu yerde. Reflü kusması değil ama zamansız şekilde bi bakıyorum ağız dolusu cıkarıyor
Damlayı kestim bugün ama bu defa da gaz sancısıyla nasıl baş edicem onu bilemiyorum. Çözüm bulanınız var mı buna ?
Ay tak tak ses çıkıyor dediğin yere kahkaha attım sinirlerim bozukAhahah vermez olurmuyum aşkım.ama keyfine göre istemediği zaman emziği tükürüyor yüzüme. Yada sinirleniyor öyle hızlı çekiyor ki tak tak tak ses geliyor. Bende atak dönemi falan diye idare ediyordum. Ama hep böyle olursa yandık.
Ay bizimki de sürekli kalkıyor gazı falan çıkarıyor güya. Bir yandan sürekli oyun videoları izlediği için çocuk çığlık çığlığa ağlıyor farkında değil. Hayır bir pozisyon değiştir. Ne biliyim yürüyerek pışpışla falan . Yok yaaani
Günde 4 kez 5 damla veriyordum ama cocuğun midesini mahvetti vermicem artkDoktor verdi ama daha başlamadım ona canım, çok huysuzlanırsa ver dedi bana. Sen günlük mü veriyorsun
Ay valla ya, survivor gibi her parkur diğerinden zorBebeğin huyuyla da alakası var benimki tam bi vahşi kelebek biliyorsunuz hepiniz. Genelde büyüdükçe ağlamalar azalıyor benimki istisna. Bide aşırı bi gaz sorunu var bizde o da işleri zorlaştırıyor.
Kız daha düne kadar sağlıkla bi doğursakta kurtulsak diyoduk simdi neler konusuyoruz demi![]()
Üzüleyim mi sevineyim mi bu duruma ben yaCanım ilginç bir şekilde alışıyorsun. Böyle devam etmeyecek inan bana. Ben gece 2-3 saatlik uykularlayım ama alıştım, 4 saat uyuyunca sanki 10 saat uyumuşum gibi oluyor
Yok canım. Kordon sarkması sebebiyle ani su gelişim olmuştu benimAy aramızda nasıl bu kadar fark olabilir ya :/ Sen uzun yolculuk sonrası mı doğurmuştun kuzu
Gitti çok şükür canım. O gittikten sonra büyük oranda rahatladım. Rabbim herkesi iyi, anlayışlı insanlarla karşılaştırsın. Başka türlüsü çok zor.Kv gitti mi canım?
Canım ben kullanıyorum ama kusması her zamanki gibi. Artış olmadı. Fakat gazına da çok faydası dokunmadı.Kızlar sab simplex gaz damlası kullanan var mı? Ben bunu vermeye basladığımdan beri kusma miktarı arttı kızımın. Yoğurt gibi kusmuk çıkarıyor durduğu yerde. Reflü kusması değil ama zamansız şekilde bi bakıyorum ağız dolusu cıkarıyor
Damlayı kestim bugün ama bu defa da gaz sancısıyla nasıl baş edicem onu bilemiyorum. Çözüm bulanınız var mı buna ?
Kıyamam benimki zaten kusuyor, o zaman vermeyeyim hiçGünde 4 kez 5 damla veriyordum ama cocuğun midesini mahvetti vermicem artk![]()
Canım ben alarm kuruyorum 2 saatte bire, ama bazen o kendiliğinden uyanıyor. Bir memeden diğer memeye geçirip, gazını alıp, benim kız kusuyor kusmasın diye dik tutup, altını alma derken ben uykusuz kalıyorum. Ama belki senin bebişin güzel uyur hemen gazı çıkar huysuzlanmaz sen de rahat edersinÜzüleyim mi sevineyim mi bu duruma ben yagece kaç saatte bir emziriyorsun sen mi kalkıyorsun o mu uyandırıyor
Canım ben alarm kuruyorum 2 saatte bire, ama bazen o kendiliğinden uyanıyor. Bir memeden diğer memeye geçirip, gazını alıp, benim kız kusuyor kusmasın diye dik tutup, altını alma derken ben uykusuz kalıyorum. Ama belki senin bebişin güzel uyur hemen gazı çıkar huysuzlanmaz sen de rahat edersin
Şöyle bi 3-4 aylık olsunlar bizi tanısınlar bak nasıl delircez keyiftenAy valla ya, survivor gibi her parkur diğerinden zorsağlıklı olsunlar da her türlü hallolur ya insan alışıyor bi yerden sonra galiba
Kusmanın haricinde bide damlaya basladığımızdan beri aşırı bi ıkınma oluyor cok huzursuzYok canım. Kordon sarkması sebebiyle ani su gelişim olmuştu benim
Gitti çok şükür canım. O gittikten sonra büyük oranda rahatladım. Rabbim herkesi iyi, anlayışlı insanlarla karşılaştırsın. Başka türlüsü çok zor.
Canım ben kullanıyorum ama kusması her zamanki gibi. Artış olmadı. Fakat gazına da çok faydası dokunmadı.
Evet canm alya da zaten kusuyordu miktarı arttı. Hatta damlanın hemen ardından baslıyor hiç boşluk vermedenKıyamam benimki zaten kusuyor, o zaman vermeyeyim
Oy kuzuş ya. Peki faydası oldu mu? Doktor bize kolik ağlamalarınız başlamış diyip verdiEvet canm alya da zaten kusuyordu miktarı arttı. Hatta damlanın hemen ardından baslıyor hiç boşluk vermeden
Faydadan çok zararı oldu ya damlayı verince anlık susuyor ama bu sefer emdiği süt burnundan geliyor. Bi sonraki emmede yine aynı sekilde gaz oluyor. Üstelik ağlaması da arttı sankiOy kuzuş ya. Peki faydası oldu mu? Doktor bize kolik ağlamalarınız başlamış diyip verdi
Kendi adıma söyleyeyim ben de gün boyu eski hayatımı özlüyorum,3 yıl evlilikte iki kişilik konforlu hayattan sonra 3 kişi olmak beni de zorluyor.Dışarı çıkmak bazen içimden gelmiyor.Kendimi bakımsız görmek kendimi yaşlanmış hissettiriyor ve en kötüsü de günler hep aynı geçiyor hep aynı döngümüz var.Yorgun uykusuz halsiz bir kadın oldum.Ben girmem diye düşünüyordum uzun zamandır bebek özlemim vardı ama sürekli ağlıyorum uykusuzluk çok etkiliyor insanı bence, yani ben uykusuz kaldığımdan dolayı çok yorgunum sürekli bunun ne kadar süreceğini düşünüp tedirgin oluyorum eski hayatıma uzaktan el sallıyorum sürekli. Üstüne bebeğim göğsümü tutmuyor sarılığı çıktı sütüm yeni yeni gelmeye başladı bunların hepsi etkiliyor beni sanırım
Bakımsızlık en kötüsü ya 3 takım pijamaya sardım resmen üniforma gibi döndürüp döndürüp giyiyorum başka hiçbşseyim yokmuş gibi. Cünkü anca o kadarlık kapasitedeyimKendi adıma söyleyeyim ben de gün boyu eski hayatımı özlüyorum,3 yıl evlilikte iki kişilik konforlu hayattan sonra 3 kişi olmak beni de zorluyor.Dışarı çıkmak bazen içimden gelmiyor.Kendimi bakımsız görmek kendimi yaşlanmış hissettiriyor ve en kötüsü de günler hep aynı geçiyor hep aynı döngümüz var.Yorgun uykusuz halsiz bir kadın oldum.