- 11 Nisan 2024
- 2.015
- 1.910
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sadece emdiği zaman emiyor emiyor uykuya dalıyor çekeyim memeyi diyorum tekrar emmeye başlıyor tam çekecekken bir türlü ayrılamıyorCanım bence biberonda sıcaklığımızı alamadıkları için doyuyor ama tatmini olmuyorlar. Mesela bazen uyku öncesi de illa o memeye dokunacak bir dakika, sonra bırakıyor kendini. Onun gibi bir şey bence. Sadece emzirdiğinde nasıl? Çocuk memeyi kendi bir noktada bırakıyor ve gevşiyor mu? Aç olan çocuk asla huzur bulmaz emdikten sonra bence.
en sonda da böyle oluyor işte hahshdÇocuk emerken ay bir uyusun ben de uyuyacağım diye geçiriyorum. Zaman uzadıkça uzuyor, bu sefer acıkıyorum canım bir şeyler çekiyor uyumak yine iptal
Ya da uyusun şu şu işleri yapacağım diyorum sonra uyuyana kadar acıkıyor yoruluyorum işler iptal bu sefer![]()
Canım bizde weleda var ben çok memnun kaldım sudocremi önermiyorlardı yenidoğana ama yine de emin değilimKızlar sürekli bez değiştirmeme rağmen poposu pişik olmuş. Bepantol pişik önleyici kullanıyordum. Şimdi geçmesi için ne kullanmalıyım? Sudokrem işe yarar mı ya da başka tavsiyeniz var mı
Aç olsa anlardınız zaten siz onun annesisiniz en iyi siz bilirsiniz tabii ki benim oğlum sanırım memede huzur buluyor çünkü mesela memeyi bıraksa bile kucağımdan indirmiyorum huzurla uyuyor ama tam indiriyorum uyanıyorBenimki de sürekli istiyor ama kusuyor. Yani aslında aç oldukları için değil memede huzur buldukları için öyle yapıyorlarmış. Ama bilemwdim şimdi siz öyle diyince ben az mı veriyorum diye düşündüm![]()
Evet mıkırtı degil mi benim bebiste oyle kurbağalar geldi sarkıya basladilar diyorum bendeKızlar bir tek benim bebeğim mi sürekli ıkınıypr garip sesler çıkarıypr gaz yüzünden ya. Özellikle gece oldu mu başlıyor sürekli ıkknma ve garip sesler
KIzimda ilk hafta dustu, beyaz akinti vardi. Kiyafetine bulasiyordu kahverengi sekilde, doktor yaktı, kibrit gibi uzun bir cubukla degdirdi ucunda gumus varmis sanirim surunce, simsiyah oldu,yakmak eylemi degil yaniCanım sık yaptıramıyorum belki onun etkisi olabilir. Ama bebeklerimiz daha çok küçük olduğu için annemde 40 çıkana kadar kırk çeşit huy olurmuş. Bi de şey sorcam ya göbek bağı ne zaman düşüyor? Benim bebeğimin halen düşmedi.İki gündür kuru koyu renk göbek bağının kalıntısı oluyor kıyafete bulaşmış halde. Normal mi bu
Kızlar sürekli bez değiştirmeme rağmen poposu pişik olmuş. Bepantol pişik önleyici kullanıyordum. Şimdi geçmesi için ne kullanmalıyım? Sudokrem işe yarar mı ya da başka tavsiyeniz var mı
Evet onermiyorlar ama ben gecmeyince ben kullanmistim ogluma simdide kızıma kullandim sudokremiCanım bizde weleda var ben çok memnun kaldım sudocremi önermiyorlardı yenidoğana ama yine de emin değilim
Malesef oyle oluyorlar kıyamam ya bgn nazlı olabilir korkma bakarak ol, rota ve menenjit yaptiracak misin biz yaptiracagiz ozel asi yaKızlar bugün karma ve zatürre aşısı olduk. Önce bi bacak sonra diğer bacak. İkisini de olurken ağlama esnasında mosmor oldu Alyacok korktum bugün ya hala kendime gelemedim
Benim bebeğim yoğun bakımdayken çok kötü pişik olmuştu. Sudocrem götürdük. Kısa sürede geçti.Kızlar sürekli bez değiştirmeme rağmen poposu pişik olmuş. Bepantol pişik önleyici kullanıyordum. Şimdi geçmesi için ne kullanmalıyım? Sudokrem işe yarar mı ya da başka tavsiyeniz var mı
Bebek emerken diğer memeyi sağ canım öyle daha çok çıkıyorOfff bu süt sağmak ne stresli birşey yaaa . Normalde sağmıyordım ama arada atayım dolaba diyorum. Nereye. Bugün bir sağdım 45 ml çıktı. Sonra baya emdi oğlum peşine sağayım yıne dedim. 5 ml çıkmamıştır. Ama bebek emerken tıkanıyor. Valla dolaba süt koyanlara özeniyorum. Hayır bebek de kilo alıyor. Acaba süt sağma makinem mi kötü
Bebek emerken diğer memeyi sağ canım öyle daha çok çıkıyor
Ayy içim bi nebze rahatladı canım sağol. inş benim bebeğiminde sıkıntısız düşersinEvet benim de öyleydi 12. Gün civarı düştü önceki iki gün zıbınında bulaşmış halde görüyordum
Kızlar bugün karma ve zatürre aşısı olduk. Önce bi bacak sonra diğer bacak. İkisini de olurken ağlama esnasında mosmor oldu Alyacok korktum bugün ya hala kendime gelemedim
Benim arada engel filan yok beşiği yatağa yapıştırdım bir kenarını da çıkardık ama yine de orda uyanıyor benim yanımda yatarken uyanmıyor yaramaz kızBen anne yanı beşiğinin baş kısmını zemine bir şey koyup yükselttim öyle kullanıyorum. (Kimisi de yatak altına battaniye vs koyarak yapıyor). Ama anne yanına uzanıp koyarken çocuğu daha çok sarsıyoruz o yüzden uyanma riski artıyor bazen pes edip kendi yatağımızda yatırıp araya engeller koyarak eciş bücüş etrafında uyumaya çalışıyoruzama yine de az da olsa bu yolla reflüden uzak kalır diye umud ediyorum.
Olur emdikçe anlık üretilip geliyor süt ama sağma makinesine kolay kolay gelmiyorBen önce bir memeyi sonra diğer memeyi emziriyorum ama. Sağarsam o memeye geçtiğimde süt olur mu acaba yine
Canım aynı durumdayız ama ben bugün dayanamıyorumartık, yıkama kararı aldım. Herşeyi hazır uyanmasını bekliyorum. Ayy sanki ameliyat yapıyoruz gibi evde herşey önceden hazırladıkBenimkinin 16. günde düştü. Öncesindeki kontrolde doktor telaş etmeyin 21 güne kadar düşmeyen gördüm normal kabul ediyorum demişti. Evet bende de oldu o leke onu da doktor sorun olarak görmedi. Kontrolde alt taraftaki nemli kısma bir minik işlem uyguladı yaktı galiba akmasın diye bilmiyorum. Ama yine leke oldu gelince. Bir de göbeğini pamukla vs silmeyin açıkta kurusun nemliyse demişti. Ben göbeği düşene kadar cesaret edip yıkayamadım. Banyoda da şampuan değmesin oraya diyorlar. Su sıkıntı değil ama açıkta kurutmak lazımmış.
Tamam kuzum saolasın. İlk emzirmede deneyeceğimOlur emdikçe anlık üretilip geliyor süt ama sağma makinesine kolay kolay gelmiyor