• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    238
Dün benim dra çocuğun kakası koyu kıvamlı kabızlık var dedim mamayı değiştirelim Aptamil prosyneo ya geçelim dedi daha önce de denemiştim çocuk premature doğdu diye belki ondan sancı yaptı dedi dün 1 defa verdim aman Allahım sabah 7 de uyudu çıldırdı kivranmaktan pazartesi gününe çocuk endokrinolojiye randevu aldım en iyi onlar bilirler artık çocuk drlari deneme tahtasına çeviriyor artık kolik mi laktoz teloransi mi var kabız mi gaz mi ne bokumsa çıldırdım ben de
Çocuk gastroenterolojisiymis yanlış yazmışım

Dün benim dra çocuğun kakası koyu kıvamlı kabızlık var dedim mamayı değiştirelim Aptamil prosyneo ya geçelim dedi daha önce de denemiştim çocuk premature doğdu diye belki ondan sancı yaptı dedi dün 1 defa verdim aman Allahım sabah 7 de uyudu çıldırdı kivranmaktan pazartesi gününe çocuk endokrinolojiye randevu aldım en iyi onlar bilirler artık çocuk drlari deneme tahtasına çeviriyor artık kolik mi laktoz teloransi mi var kabız mi gaz mi ne bokumsa çıldırdım ben de
Neptünkuşum yaa deryaderya2 deryaderya2 evolvia diye bi mama kullanıyor gaz konusunda rahat etmişti sanırım. Onu denesen?
deryaderya2 deryaderya2 memnundun değil mi canım

Yaa teşekkür ederim içim rahatladı. Geçmiiiş olsunnn sizedee çok . İnşallah koladan dolayı olmuştur geçer 3 aya kadar tövbe bida içmem.
İnsanın da emzirirken içi yanıyor kana kana soğuk asitli şeyler içmek istiyorum ama işte gaz dert oldu basımıza

İnsanın da emzirirken içi yanıyor kana kana soğuk asitli şeyler içmek istiyorum ama işte gaz dert oldu basımıza
Evet emzirmeyi bıraktığım gibi iki bardak su içiyorum öyle yanıyor içim soğuk meyvesuyu falan bşr nebzede olsa iyi geliyor

Kızlar ya hadi yediklerimiz içtiklerimizden bebeğe gaz geçmesi tamam onu kabullendim ama etrafımdakiler sürekli ayaklarını üşütüyorsun sırtını üşütüyorsun dikkat etmiyorsun senden gaz geçiyor diyip duruyorlar ki dikkat de ediyorum aslında ama kızım benim yüzümden bu kadar kıvranıyor diye düşünmeye başladım

Gerçekten çok merak ediyorum hiç ıkınmayan gazdan dolayı hiç huzursuz olmayan bebek varmıdır

Kızlar ya hadi yediklerimiz içtiklerimizden bebeğe gaz geçmesi tamam onu kabullendim ama etrafımdakiler sürekli ayaklarını üşütüyorsun sırtını üşütüyorsun dikkat etmiyorsun senden gaz geçiyor diyip duruyorlar ki dikkat de ediyorum aslında ama kızım benim yüzümden bu kadar kıvranıyor diye düşünmeye başladım
İşte bu bana çok saçma geliyor ya

kızlar herkese selammm, benim kızım 20 günlük, 4.085 kg doğdu, hastaneden çıktığımızda 3.960 idi . hastanede doktor çıkarken hafif sarılığı var dedi, evde tedaviye devam edilebilinir dedi, kontrole götürdüğümde ilk ölcülen değer ile aynı çıktı 12 değer. 18 aralıkta yeniden kontrolü var ama kızımın uykusu açıldı öncesine kadar çok uyumuyor fark ediyorum ama sürekli kırmızı ton renkte görünce de üzülüyorum. benim bebğim gibi şuan sarılık ile uğraşan var mı? hamdolsun bebeğimn mevcut kilosu 4.450 kg şuan. hem anne sütü hem de takviye olarak keçi sütü formülü kullanıyorum. Önerisi ve tecrübesi olan paylaşabilir mi acaba?
Benim kızımda da sarılık hala devam ediyor ama bizde kan uyuşmazlığı olduğu için uzadı. Benim anladığım her türlü sarılıkta yapılabilecek tek şey bol bol beslemek. Bizim doktorumuz kilo artışına çok dikkat ediyor

Kızlar öncelikle bebişlerinizi güle güle büyütün benimde nasipse önümüzdeki ay doğumum. İzmir Egepol’de doğum yapanlar var mı acaba? Hastanenin doğum ücretini merak ediyorum.

Gerçekten çok merak ediyorum hiç ıkınmayan gazdan dolayı hiç huzursuz olmayan bebek varmıdır
Canım benim bebek gazını kendi çıkartıyor huzursuz değil maşallah ama herkesin problemi farklı bizimki de uyanmıyor ki emzireyim kilo alımı çok yavaş doğum kilosu 2.930 şimdi 3.5 kilokısa kısa emip uyuyor ben de gece gündüz meme başında zorlamaya çalışıyorum beş dakika emip uyuyor yarım saat uyandırmaya çalışıyorum sadece memede uyuyor onun dışında gözleri hep faltaşı yani ben uyuyayım annem uyumasın diyor mama veriyorum uyanık kalıyor ama mama da ne denediysem gaz yaptı çocukta sütüm var akış hızlı bazen yaslanarak emzirdiğimde rahat ediyorum ama dediğim gibi beş dakika emiyor hızlı hızlı iştahla son süte ulaşmadan uykuya geçiyor yoruldum uyandırmaktan topuklarına vurup acıta acıta benim canım acıyor

Canım benim bebek gazını kendi çıkartıyor huzursuz değil maşallah ama herkesin problemi farklı bizimki de uyanmıyor ki emzireyim kilo alımı çok yavaş doğum kilosu 2.930 şimdi 3.5 kilokısa kısa emip uyuyor ben de gece gündüz meme başında zorlamaya çalışıyorum beş dakika emip uyuyor yarım saat uyandırmaya çalışıyorum sadece memede uyuyor onun dışında gözleri hep faltaşı yani ben uyuyayım annem uyumasın diyor mama veriyorum uyanık kalıyor ama mama da ne denediysem gaz yaptı çocukta sütüm var akış hızlı bazen yaslanarak emzirdiğimde rahat ediyorum ama dediğim gibi beş dakika emiyor hızlı hızlı iştahla son süte ulaşmadan uykuya geçiyor yoruldum uyandırmaktan topuklarına vurup acıta acıta benim canım acıyor
Hay Allah ne kadarlık bebeğiniz

Çıplak emzirmeyi denedin mi

Back
X