• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    238
hamileliğimin son 3 ayını çok özlüyorum bazen 🥹 bebiş karnımdayken huzurlu ve güvende olduğunu biliyodum eşimle de sürekli yapışıktık resmen yeni hayatıma hala adapte olamadım 🥹

Benimki de böyle tazyikli tazyikli birdenbire geliyor ödüm kopuyor her yer bk içinde kalıyor hahahs yapsın yeter ki o sorun değil de acaba normal bir durum mu bu
Öyle valla yeter ki yapsın diyorum bende 😅 normaldir diye düşünüyorum gazla birlikte çıkarıyor sanki ama doktora hiç sormadım bunu

Ayy ben bi de fotoğraflarına bakıyorum sürekli
Bende aynıyım neredeyse kucağımda olmadığı her an fotoğraflarına bakıyorum 🤭

Tam olarak benim bebeğim memede 2-3 dk içinde ya sancı giriyor ağlayarak memeyi anında bırakıyor ya da uyuyakaliyor. Benim oğlum manada içmiyor. Bende delirmek üzereyim.
Çaresi ne acaba ya ben yardım alacağım artık eve gelsin emzirme danışmanı belki bir şeyleri de yanlış yapıyoruzdur

Kızlar yeni bir emzirme problemi ile geldim, belki yaşayan ve çözen vardir:

Memelerden birinde uç küçülmesi var. Aslında baya doluyor meme ama kızım kavrayamiyor ve ağzından kayıyor meme. Kavrasa bile güçlü vakumlayamiyor ve memeyi boşaltamiyor. Daha önce yoktu bu sorun. Neden oluyor acaba
Şişince geri içine kaçıyor bende bu sorundan Muzdaribim silikon uç kullanıyorum ama wee baby olanını kızım tutmadı hanimys marka kullanıyorum

Kızlar yeni bir emzirme problemi ile geldim, belki yaşayan ve çözen vardir:

Memelerden birinde uç küçülmesi var. Aslında baya doluyor meme ama kızım kavrayamiyor ve ağzından kayıyor meme. Kavrasa bile güçlü vakumlayamiyor ve memeyi boşaltamiyor. Daha önce yoktu bu sorun. Neden oluyor acaba
Benim memede de bazen uc kismi basi buyumuyor. Oyle olunca elimi tukurukleyip meme ucunu uyarmaya calisiyorum dokunarak, o zaman bas kismi biraz buyuyup dikeliyor.

Prima daha mı buyuk acaba oglumda hep primaydı. Kizimda molfixten deneyelim dedik iyi gidiyor pisik konusunda yapmiyor fiyatta daha uygun
Kilosunu bilmiyorum ki 2 haftalikken 3.670
Smdi 40 inda gidecegiz tartilmaya esim 4 kg gecmistir5 olmustur diyor ama bilemedim olur mu o kadar 34gunluk su an

Evet benimde 1 no kaldı, 2 no da var elimde baya, dün 3 no bezin boyunu olctum hafif uzunluk var acaba cis kacmasini onler mi ki, olmadi geceleri 3 no takayim, gunduz habire degistiriyorum ya 2 leri tuketeyim napim, bacaklari kesiyor yazık dar yani 2 no belli
Geceleri kacak olmasin diye normalden 1 numara buyuk bezi oneriyorlar. 3 numara kullanabilirsiniz o yuzden. Masallah bebiskolara nasil kilo almislar 🧿❤️

Annem gitti. Kocam da yok Salı akşamına kadar. Bugün geri kalan lohusalığımın ilk günü.
Benimki de bugün gidiyor Salı akşamına kadar yok, dualarda buluşalım krdşm 😂😂😂
Kızlar bu anne çaylarını nasıl içiyorsunuz? Resmen baharat içiyormuşum gibi bir tat. Rezalet. Daha bugün başladım. Acaba yavrum için daha kaç gün içebilirim diye kendimle challenge başlatıyorum.

Terim sucuk gibi kokuyor onun yüzünden 😂😂 artık her şeye alıştım galiba, kaşlarımı aldıramayalı zaten kendimi kendim olarak görmüyorum 😂

Kızlar bugün farklı bir hastaneye acile gittim. Kan aldılar kansızlık varmış bebeğimde. Demir ilacı kullanıyor musun dedier hayır dedim. Çok geç kalmışsın neden kullanmadın dediler. Kimse bana bişey demedi aile hekimi vermesi gerekiyormuş. Sizde dikkatli olun.

Back
X