• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
ay gözümde öyle büyüyor ki vaktim de yok çok teşekkür ediyorum kıslar güzel haberler olur inşallah bizim aile de de hem eşim tarafında hem benim tarafımda şeker var hayırlı haberler alırız inşallah 🙏🏻 ☺️

Bilemedim ki narinler de hızlı kurutma da sorun olur mu acaba büyüm kolaylık kurutma da deneyen varsa bizi de bilgilendirir belkim ☺️🌸
Ay inşallah bilgilendirsin bilen 😂
Kurutma kullanmalı mıyız bebişlerimizin kıyafetlerindee🤗🥰

Şeker yüklemesi yapılınca haber ver bizede. Zaten hemen belli oluyor sonuçlar. Umarım çıkmaz. Bende şeker çıktı ben uğraşıyorum şimdi malesef 🙁

Ay inşallah bilgilendirsin bilen 😂
Kurutma kullanmalı mıyız bebişlerimizin kıyafetlerindee🤗🥰

Şeker yüklemesi yapılınca haber ver bizede. Zaten hemen belli oluyor sonuçlar. Umarım çıkmaz. Bende şeker çıktı ben uğraşıyorum şimdi malesef 🙁
Senin de 75 lik mi yaptılar?

Kızlar yarın muhtemelen şeker yüklemesi yaptıracağım toplamda bu iş kaç saat sürüyordu bir 4 saat mi
Ben de cuma günü gitmiştim yükleme için fakat yoğunluktan dolayı yapılamadı ben de yarın sabah tekrar hastane yolunu tutacağım 😐 umarım sonuçlarımız tertemiz gelir 🌸

Bu arada kızçeler benim canavar son 2 3 haftadır inanılmaz hareketli ve sert tekmeler savuruyordu, bugün tüm günüm dışarıda (yürüyerek) geçti, hafif kıpırdamalar ve dönmeler hariç tık yok 😬 demek ki keratayı yormak gerekiyormuş 🤣
Sabah tekmeyle uyandım öyle böyle değil hem de 😀😂

Bu arada kızçeler benim canavar son 2 3 haftadır inanılmaz hareketli ve sert tekmeler savuruyordu, bugün tüm günüm dışarıda (yürüyerek) geçti, hafif kıpırdamalar ve dönmeler hariç tık yok 😬 demek ki keratayı yormak gerekiyormuş 🤣
Benim de aynen böyle hatta dün korktum bile; hareket etmeyince sallıyorum azıcık hemen pıt pıt atıyor cimcimem 😂

Gününüz aydın olsun hanımlar ❤️
Şeker yükleme testini devlet hastanesinde yapacak olanlara süreci anlatıyorum:

Gece 12den sonra yeme içme yasak, sabah en geç 8.30da aç kan veriyorsun ve kan almada hemşire fotoğraf olarak eklediğim şurubu veriyor. 5 dakika içinde bitirmeniz ve 1 saat sonra tekrar kan vermeniz gerekiyor. Sonuç aynı günde çıkıyormuş.

Bu arada midesi sağlam birisi olarak verilen limonlu glükoz beni perişan etti, kusmamak için çok direndim :(

Eklentiler

• IMG_7197.webp
    IMG_7197.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 52
Gününüz aydın olsun hanımlar ❤️
Şeker yükleme testini devlet hastanesinde yapacak olanlara süreci anlatıyorum:

Gece 12den sonra yeme içme yasak, sabah en geç 8.30da aç kan veriyorsun ve kan almada hemşire fotoğraf olarak eklediğim şurubu veriyor. 5 dakika içinde bitirmeniz ve 1 saat sonra tekrar kan vermeniz gerekiyor. Sonuç aynı günde çıkıyormuş.

Bu arada midesi sağlam birisi olarak verilen limonlu glükoz beni perişan etti, kusmamak için çok direndim :KK43:
hadi yaa :( hayırlı haberlerle inşallahh hadi bakalım

hadi yaa :KK43: hayırlı haberlerle inşallahh hadi bakalım
Bebişin iyiliği için diye diye zor bitirdim inan, limonu hiç sevmem bir de ılık şurubumsu olunca bir tiksinti geldi 😐 bir de baş dönme olasılığına karşı yanınızda birisi mutlaka bulunsun

Bebişin iyiliği için diye diye zor bitirdim inan, limonu hiç sevmem bir de ılık şurubumsu olunca bir tiksinti geldi 😐 bir de baş dönme olasılığına karşı yanınızda birisi mutlaka bulunsun
neyse sabret geçicek sonsuza dek sürmicek :( 10 bucukta son kanı alınca bitiyor di mi?
Limon çok severim ama bakalım benim hastane ne vercek. Eşimle gidicemm ben canım inşallah işi çıkmazsa yoksa annem gelir artık

neyse sabret geçicek sonsuza dek sürmicek :KK43: 10 bucukta son kanı alınca bitiyor di mi?
Limon çok severim ama bakalım benim hastane ne vercek. Eşimle gidicemm ben canım inşallah işi çıkmazsa yoksa annem gelir artık
8.30da ilk verdim şimdi 10 dakika sonra 9.35 gibi bir daha vereceğim ve bitiyor kuzum ☺️
Soğuk verebiliyorlarsa bence öyle içmelisin daha kolay olur

Back
X