2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Çok geçmiş olsun canım. Artık yorma kendini dinlenme zamanın gelmiş. Umuyorum ki zamanında gelecek bebişin
Canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için amin
Canım ben kullanıyorum aspirin doktorum 34. Haftaya kadar kullan bırak dedi. Sebebini de 35 yaş olduğum için her ihtimale karşı dedi. Endişe etme sık verilen birşey sanıyorum.
Çok geçmiş olsun canım zamanında sağlıkla kucağına al inşallah. İyi düşün iyi olsun dinlen bol bol.
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah

ParlayanGece de sanırım başlıcaktı. Yanlış hatırlıyor olabilirim bi kişi başlıcaktı bizden
Evet rahme giden damarda kan basıncımda direnç olduğunu söylendi detaylı ultrasonda canım ben başladım. Bu senin ve bebeğin ileriki haftalardaki sağlığı için çok önemli

Kuzum benim çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine

Bende yok o çizgiden

Kızlaaarrr bu ürünü kullanan var mı aranızda? Çok fazla çatlağım oluşmuş bacaklarımda ve kalçamda ve gittikçe belirginleşiyor o yüzden bebek yağını bırakacağım
Trendyolda en başta çıkıyor yorumları da iyi gibi ama #reklamdeğil

Eklentiler

• IMG_7208.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 42
Canım bende adacel olcam 27+2deyim geçen hafta şeker yüklendi . Aşı için diğer ay yapılacak dedi. 30-31.haftamda yani. Senin erken değil mi yoksa benimki mi geçe bırakıyor aşıyı

Cnm cok gecmis olsn

Ohh ıyı bari kuzucumm maşallah ilişki biz hiç yapmadık,artık bu kritik aylarda ilişkiye dıkkat et bari hatta hıc yapma,cok cok gecmıs olsun tekrardan
Biz de 1 ay once iliskiye son verdik artik ne olur ne olmaz yaa hassas zamanlar birde yere birsey almak icin egilince agri oluyor karnimda tuhaf sekilde

Bende yok o çizgiden
Pamparam bende de hiç olmadı bundan sonra olmaz herhalde değil mi
Sanırım artık olmaz bizde
Canım bende adacel olcam 27+2deyim geçen hafta şeker yüklendi . Aşı için diğer ay yapılacak dedi. 30-31.haftamda yani. Senin erken değil mi yoksa benimki mi geçe bırakıyor aşıyı
Ya o konuda benim de kafam karışık inan Perinatolog da kendi doktorum da 27ye kadar ol dedi, sağlık ocağı 30da mı yapıyoduk onu diye bana sordu falan jsjs haftaya pazartesi doktoruma yüz yüze sorucam artık sana da haber veririm

Bunu yeni gördümm çok geçmiş olsun luluu Sağ salim vaktinde gelecek bence bebişin, anne biraz dinlen dedi sanırım sanaa

Geçmiş olsun tekrardan canım, umarım bir an önce sağlığına kavuşabilir

Benim hamile kalmadan önce de göbek altında hafif hayali bi çizgim vardı zaten o öylece duruyor

Bunu yeni gördümm çok geçmiş olsun luluu Sağ salim vaktinde gelecek bence bebişin, anne biraz dinlen dedi sanırım sanaa
Çok teşekkür ederim canım evet dinleneceğim artık yeter dedi benimki çok geçmiş olsun size de kayınpederin umarım kısa zamanda toparlar kendini

Bende eczaneden aldim coraspirin 100 mg yazmis ama prospektusunde hamileligin son 3 ayinda kullanmayin diyor.

Evet rahme giden damarda kan basıncımda direnç olduğunu söylendi detaylı ultrasonda canım ben başladım. Bu senin ve bebeğin ileriki haftalardaki sağlığı için çok önemli
Her gun 1 tane mi kullaniyosun canim? Birde hamileligin son 3 ayinda kullanmayiniz diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…